Hogyan juthat el a Netflixhez ingyen

A Netflix egy streaming szolgáltatás, rengeteg nagyszerű tartalommal, beleértve az eredeti műsorokat és filmeket, amelyeket máshol nem nézhet meg. A növekvő tagdíjak és a nehéz gazdasági idők között nem mindenki engedheti meg magának, hogy előfizessen, de a Netflix ingyenes megtekintésére van néhány mód.

Unod már a Netflixet? Próbálja ki ezeket az alternatívákat


Ossza meg Netflix-fiókját barátaival vagy családjával

Az alapvető Netflix-csomag csak egy műsor vagy film megtekintését teszi lehetővé egyszerre, de a standard és prémium csomagok lehetővé teszik, hogy több dolgot is megnézzen több eszközön. A normál csomaggal egyszerre akár két dolgot is megnézhet, a prémium csomag lehetővé teszi, hogy egyszerre akár négy műsort vagy filmet is streamelhessen.

Az alap Netflix-terv nem támogatja a HD streaminget, így ha ismer valakit Netflix-előfizetéssel, jó eséllyel rendelkezik a standard vagy prémium csomaggal. Ha annyira bíznak benned, hogy megadják a jelszavadat, akkor bejelentkezhetsz, és bármit megnézhetsz, anélkül, hogy beleavatkoznál a mértéktelen figyelésbe.

A Netflix-fiók megosztása

A Netflix lehetővé teszi akár öt külön profil létrehozását, amelyek mindegyikének saját megfigyelési listája és ajánlása lehet. Ez lehetővé teszi, hogy megossza fiókját anélkül, hogy barátai vagy családja eltömítené ajánlásait olyan műsorokkal, amelyek iránt nem érdeklődik.

Így állíthat be külön Netflix-profilt:

  1. navigáljon Netflix.com.

  2. Válassza ki a felhasználói ikont a jobb felső sarokban. Ha látja a Ki nézi? képernyő; ugorjon le a 3. lépésre.

  3. választ Profilok kezelése.

    .

  4. választ Profil hozzáadása.

    .

  5. Írja be az új profil nevét, majd válassza a lehetőséget TOVÁBB.

    .

  6. választ KÉSZ.

Nem rendelhet más jelszót az egyes profilokhoz. Az új profilok ugyanazzal az e-mail címmel és jelszóval jelentkeznek be, amelyet használ. Netflix-fiókját csak olyan családtagokkal és barátokkal ossza meg, akikben megbízik. Számlatulajdonosként Ön felel azért, hogy bárki megtegye a fiókjának használatát.


További ingyenes Netflix-próbák beszerzése

Ha türelmes vagy, és nem törődsz azzal, hogy Netflix nélkül is hosszú szakaszokon járj, akkor több ingyenes próbaverziót kaphatsz. Ez nem garantált módszer, és nincs is mód arra, hogy siessük, de teljesen jogos.

A Netflix néha hónapok után ingyenes próbaverziókat küld a próbaidőszak lejárta után.A

Amikor regisztrál egy ingyenes próbaidőszakra a Netflix-en, de lemondja, mielőtt a próba véget ér, a Netflix végül kapcsolatba lép, hogy megpróbálja biztosítani vállalkozását. Általában legalább néhány hónapba telik, amíg a Netflix elküldi ezt az e-mailt, és ez jelentősen elhúzódhat.

Ha mégis kap egy ilyen e-mailt a Netflix-től, akkor csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a Indítsa el az ingyenes próbaidőszakát általuk nyújtott linket. Ezzel a Netflix webhelyének egyik oldalára juthat, ahol megújíthatja az ingyenes próba tagságát.


Hogyan regisztrálhatok a korlátlan Netflix ingyenes próbákra

Normál körülmények között csak egyetlen ingyenes Netflix-próbaidőszakra regisztrálhat. A Netflix így kívánta működni az ingyenes próbaverziós rendszert, de valójában egynél több ingyenes próbaidőszakra lehet regisztrálni, ha különböző számlázási módszereket használ. Akár hitelkártya nélkül is megkapja a Netflix ingyenes próbaverzióját, de több hitelkártya készenléti készsége sokat segít.

A Netflix ingyenes próbaverziójához való regisztrációhoz hitelkártyára, bankkártyára, PayPal-fiókra vagy Netflix-ajándékkódra van szükség. Használhat jutalomkártyát vagy ajándékkártyát is, ha azt olyan hitelkártya-szolgáltató állítja ki, mint a Visa.

Így regisztrálhat a Netflix ingyenes próbaverziójára:

  1. navigáljon Netflix.com.

  2. választ Csatlakozzon szabadon egy hónapig.

    .

  3. választ Lásd a terveket.

    .

  4. Válassza ki a tervét, majd válassza a lehetőséget TOVÁBB.

    .

  5. Írjon be egy e-mail címet és jelszót. (Ennek olyan e-mail címnek kell lennie, amelyet még soha nem használt a Netflixnél.)

    .

  6. Válassza ki a fizetési módot.

    .

  7. Írja be nevét és számlázási adatait, majd válassza a lehetőséget TAGSÁG INDÍTÁSA.

Minden alkalommal, amikor új próbaidőszakra kíván jelentkezni, meg kell ismételnie ezt a folyamatot más e-mail címmel és számlázási módszerrel. Ha több hitelkártyához van hozzáférése, használhatja azokat. Ha nem, átveheti a Visa ajándékkártyát, feltehet rá pénzt és felhasználhatja.

A több ingyenes próbaidőszakra történő regisztráció érdekében át kell mennie a kártyák számának, így létrehozhat egy PayPal-fiókot, összekapcsolhatja azt hitelkártyájával vagy bankkártyájával, és ezt használhatja fizetési módként. Mivel a Netflix nem látja a hitelkártya számát, ez lehetővé teszi, hogy ugyanazt a kártyát többször is használja.

Ne felejtsd el lemondani az ingyenes próbaverziókat

Ha úgy dönt, hogy új Netflix-fiókot hoz létre minden alkalommal, amikor ki akarja használni az ingyenes próbaverzió előnyeit, fontos, hogy ne felejtse el lemondani a próbaidőszak lejárta előtt. Számlázási módját megterheljük, ha nem mondja le időben a Netflix próbaverzióját.

Ne felejtse el lemondani ingyenes Netflix-fiókját, mielőtt a próbaidőszak lejárt.A

A Netflix ingyenes próbaidőszakának lemondása díjmentesen:

  1. navigáljon Netflix.com, és jelentkezzen be.

  2. Válassza ki a felhasználó ikonját a képernyő jobb felső sarkában.

    .

  3. választ Fiók.

    .

  4. választ Tagság lemondása.

    .

  5. választ Befejezés a lemondás.

Ha lemondja a próbaidőszak lejárta előtt, nem terheljük meg számláját. A legtöbb esetben továbbra is használhatja fiókját, amíg az ingyenes próbaidőszak le nem telik.


Hogyan lehet ingyenes Netflix Perk-et szerezni telefonjáról vagy kábeltársaságától

Néhány vállalat, beleértve a mobiltelefon-szolgáltatókat és a kábelszolgáltatókat is, olyan promóciókat kínál, amelyek ingyenes Netflix-fiókot tartalmaznak. Ez nem éppen ingyenes, mivel vásárolni kell valamit a megszerzéséhez, de ez egy megfelelő módja a Netflix megszerzésének anélkül, hogy közvetlenül fizetne érte.

Ha egyébként új telefon- vagy kábelszolgáltatót keresel, érdemes megnézni, hogy ez jó üzlet lenne-e. És ha már egy olyan vállalat vásárlója, amely ingyenes Netflix szolgáltatást nyújt, akkor nincs hátránya annak, hogy kihasználja az ajánlatot.

További információért forduljon telefon- vagy kábeltársaságához, és kérdezze meg, hogy kínálnak-e olyan terveket, amelyek ingyenes hozzáférést biztosítanak olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, a Hulu vagy az HBO Go.

Hogyan lehet ingyen beszerezni a Netflix-et a T-Mobile segítségével

A T-Mobile külön díj nélkül dob be egy Netflix-fiókot, de az ügylet nem minden ügyfél számára elérhető. Ha olyan tervet választ, amely nem igényel hitelellenőrzést vagy előre fizetett tervet, akkor az ingyenes Netflix-ajánlat nem szerepel az asztalon.

.

Így szerezhet ingyenes Netflix-et a T-Mobile-tól:

  1. Iratkozzon fel a T-Mobile One csomagra.

  2. Győződjön meg arról, hogy nem előre fizetett vagy nem hitelellenőrzési tervet választ.

  3. Adjon hozzá legalább egy további sort a tervéhez. Az ingyenes Netflix ajánlat csak akkor érhető el, ha legalább két sora van.

  4. Feliratkozás a Netflix rajtunk funkciót.

  5. Várjon egy SMS-t a T-Mobile-tól, és kövesse az utasításokat.

A T-Mobile bármikor megváltoztathatja a Netflix szolgáltatási feltételeit.

Hogyan juthat el ingyenesen a Netflixhez a Verizonnal

A Verizon ingyenes Netflix-t is kínál, de nem a mobil ügyfelek számára. Ennek az ajánlatnak az egyetlen módja, hogy regisztrál a Verizon FIOS TV-jére, és ez nem áll rendelkezésre minden tervvel együtt.

Lehet, hogy ingyenes Netflix-et szerezhet a Verizon-tól.A

Így szerezheti be az ingyenes Netflix-et a Verizontól:

  1. Iratkozzon fel a FIOS TV-re.

  2. Győződjön meg arról, hogy olyan tripla játékcsomagot választott, amely tartalmazza a televíziót, a telefont és az internetet.

  3. Fiókjának 31 napig aktívnak kell lennie, mielőtt kvalifikálhatna, és e-mailt kap a Verizontól, amikor beválthatja Netflix-jutalmát.

  4. Ha jogosult vagy, jelentkezz be Verizon-fiókodba, és kövesd az utasításokat.

A Verizon időről időre megváltoztathatja a Netflix szolgáltatási feltételeit.