Hogyan lehet kinyitni a Samsung telefont ingyen

Amikor Samsung okostelefont vásárol, általában zárva van, ami azt jelenti, hogy egy adott szolgáltató mobilszolgáltatásához van kötve. A telefon másik szolgáltatóval történő használatához tudnia kell, hogyan oldhatja fel a Samsung telefonját.

A cikkben található információk kifejezetten a Samsung okostelefonokra vonatkoznak.


Hogyan lehet kinyitni a Samsung telefont

Megkérheti a jelenlegi szolgáltatóját, hogy oldja fel a telefont az Ön számára. Feltételezve, hogy nincs szerződése, vagy fizetett egy korai felmondási díjat, és kifizette magát a telefont, a szolgáltató boltban vagy távolról feloldhatja azt. Ha szolgáltatója valamilyen okból nem oldja fel a telefont, akkor kipróbálhatja az interneten elérhető sok ingyenes feloldó szolgáltatás egyikét.

Ingyenes Samsung feloldó szoftver és kódok

A legtöbb online feloldó eszközhöz ismernie kell Samsung telefonjának IMEI számát és modellszámát. A modellszám általában az akkumulátor mögött található, ezért a megtalálásához el kell távolítania az akkumulátort. Miután megkapta a szükséges információkat, használja a következő szolgáltatások egyikét a telefon feloldásához:

  • Ingyenes SIM-feloldás A Samsung Online egy online szolgáltatás, amely kódokat generál a Samsung telefonok feloldásához.
  • A FreeUnlocks ingyenes feloldókódokat kínál a TrialPay-n keresztül.
  • Az UnlockSamsungOnline nagyon részletes utasításokat tartalmaz, amelyek elmagyarázzák, hogyan kell kinyitni a Samsung telefont az SRS nevű program segítségével.

Egyes feloldási módszerek megkövetelik a SIM-kártya eltávolítását.


A Samsung telefon kinyitásának előnyei

A telefon feloldása nagyobb szabadságot nyújt Önnek abban, hogy hogyan és hol használja. Lehetséges, hogy olcsóbb hívásokat kezdeményezhet, új szoftvereket telepíthet, és kibővítheti telefonja funkcióit.

A telefon feloldásának kockázatai

A legtöbb országban, beleértve az Egyesült Államokat is, teljesen legális a Samsung kinyitása; azonban valószínűleg érvényteleníti a garanciát, és helytelen végrehajtása esetén helyrehozhatatlanul károsíthatja az eszközt.

Kizárt telefon vásárlása biztonságosabb alternatíva a telefon feloldásának.

A hordozó kompatibilitása

A telefon zárolásának feloldása után előfordulhat, hogy nem minden szolgáltatóval működik. A technológiák különböznek a mobilszolgáltatók között, és a telefon technológiájának kompatibilisnek kell lennie azzal a szolgáltatóval, amelyet használni kíván.

Még akkor is, ha a telefon más szolgáltatóval működik, előfordulhat, hogy egyes funkciók nem úgy működnek, mint korábban. Mielőtt kinyitja a telefont, vegye fel a kapcsolatot bármely mobilszolgáltatóval, hogy megbizonyosodjon arról, hogy kompatibilis-e a vállalat szolgáltatásával. 

Az okostelefon ingyenes feloldókódjainak alternatívái

Vásárolhat olyan feloldó szoftvert is, amely akkor is működhet, ha az ingyenes szoftver nem működik, de mindenképpen alaposan tanulmányozza át, hogy ne dobja el a pénzét. Íme néhány szolgáltatás:

  • Az UnlockBase állítása szerint több mint 3,000 Samsung okostelefon modell feloldókódja van.
  • A Dr.fone eszköztár egy fizetős feloldó szolgáltatás, amely ingyenes próbaverziót kínál. 
  • A CellUnlocker a Samsung feloldókódjainak széles skáláját fedi le.