Hogyan kell használni a Pandora Rádiót iPad-jén

A Pandora Radio egyszerűen az egyik legjobb módszer a zene streamelésére az iPad készülékén. A Pandora Radio kulcsa, hogy egyedi rádióállomásokat hoz létre, amelyek megfelelnek az Ön zenei ízlésének, méghozzá tetsző és nem tetsző dalokat. A legjobb az egészben, hogy ingyenes (reklámozással), így semmit sem kell fizetnie a Pandora élvezetéért. A Pandora két fizetős lehetőséget is kínál ingyenes próbaverzióval: a Pandora Plus és a Pandora Premium.

A Pandora alkalmazáshoz iOS 11 vagy újabb verzió szükséges az iPad-en.


Töltse le a Pandora Radio alkalmazást

Míg a Pandorát számítógépe böngészőjével közvetítheti, a hivatalos alkalmazásra van szükség az iPad készülékén történő streameléshez.

  1. Nyissa meg a App Store az iPad-on és érintse meg a gombot Keresés a nyitóképernyő alján.

  2. Írja be a Pandora szót a keresőmezőbe, és válassza a lehetőséget Pandora iPad-hez az eredményekben.

  3. Érintse Kap on Pandora: Zene és podcastok. A letöltés befejezése után koppintson a ikonra Nyisd ki az alkalmazás elindításához.

  4. Érintse Regisztrálj ingyen a megnyíló képernyőn. Ha már rendelkezik fiókkal, koppintson a ikonra Belépek. Írja be a kért információkat, és érintse meg a elemet Regisztrálj vagy válassza a lehetőséget Belépek és használja a meglévő hitelesítő adatokat.

A Pandora olyan rádióállomásokat kínál, amelyek a rock és blues, az indie és a jazz között mozognak. Azonban az egyedi rádióállomások a legjobb módja annak, hogy a Pandorát a legjobban tetsző zenére hangolja. Az alkalmazás ingyenes verziója rádióállomásokat hoz létre az Ön számára a zenei preferenciák alapján.


Hogyan hozzunk létre saját rádióállomást

Rádióállomást úgy hozhat létre, hogy előadó, zenekar vagy dal nevét beírja a keresőmezőbe, amely megnyílik, amikor megérinti a nagyítót a Pandora kezdőképernyőjének tetején. Gépelés közben a Pandora előhívja a legnépszerűbb slágereket, amelyek előadókat és dalokat is tartalmaznak. Amikor meglátja a célpontját, koppintson rá az egyéni állomás létrehozásához.

Amikor létrehozod a rádióadót, a Pandora megkezdi az adott előadóhoz vagy dalhoz hasonló zene streamingjét. Általában ugyanazzal az előadóval kezdődik, bár nem mindig ugyanaz a dal. Amint a Pandora zenét sugároz, hasonló művészek zenéjéhez ágazik. Kedvenc előadó dalának kiválasztása:

  1. A Pandora kezdőképernyőn érintse meg a ikont nagyító a képernyő tetején, és írja be az előadó nevét. (Állomást indíthat a dal címének, állomásának, lejátszási listájának vagy albumának megadásával is.)

  2. A név beírása közben megjelennek az eredmények. Amikor meglátja a kívánt eredményt, koppintson rá.

  3. Érintsen meg egy kijelölést az előadó képernyőn. Kiválaszthat egyetlen dalt, albumot vagy állomást, amelyre az új állomást alapozza. Koppintson például a dalra Gondolkodás hangosan elindítani a Thinking Out Loud állomást, amely Ed Sheeran és hasonló művészek zenéjét játssza.

  4. A megnyíló képernyőn koppintson a ikonra Indulási állomás. Hallgatás közben a Pandora kiválaszt egy hasonló zeneszámot, mint amelyet rádióállomás létrehozásához választott.

  5. A gomb megérintésével jelezze, hogy tetszik-e a lejátszott dal Remek or Helytelenítés ikonra a képernyő alján.


    Használja a Hüvelykujj fel és a Hüvelyku gombokat

    Új állomásod hallgatása közben olyan zeneszámokat hallhatsz, amelyek nem ízlésednek felelnek meg. A dal megérintésével a Tovább gomb, amely úgy néz ki, mint a zeneszámok következő számának gombja. Ha azonban nem tetszik a dal, akkor jobb, ha megérinti a gombot Helytelenítés ikon. Míg az Ugrás gomb értelmezhető úgy, hogy nincs kedve az adott dalt hallani az adott időpontban, a Hüvelykujj le gomb azt mondja Pandorának, hogy soha többé nem szeretné hallani ezt a dalt. Pandora eltávolítja az állomásról.

    Hasonlóképpen a Thumbs Up gomb azt mondja Pandorának, hogy tetszik egy adott dal. Ez az információ segíti a Pandorát abban, hogy megtanulja zenei ízlését, ezért gyakrabban játssza le ezt a dalt és hasonló dalokat az Ön által létrehozott adatfolyamban vagy hasonló egyedi rádióállomásokon.


    Adjon további előadókat egyéni rádióállomásához

    Ha további előadókat vagy új dalt ad hozzá a létrehozott állomáshoz, az növeli az állomás általános változatosságát. Például egy The Beatles-alapú egyedi rádió streamingje sok zenét tartalmaz a 60-as évekből, például Bob Dylan és The Rolling Stones, de ha Van Vanent, Alice In Chains-et és Train-t ad hozzá, akkor sokféle a 60-as és 70-es évektől egészen az aktuális zenéig.

    A Pandora nyitóképernyő bal oldalán található a rádióállomások listája.

  6. Koppintson az állomás nevére a megnyitásához.

  7. Görgessen lefelé Add Variety és érintse meg.

  8. Válasszon az ajánlott előadók közül (vagy gépeljen be egyet).


Hozzon létre több mint egy állomást

A zenehallgatás a hangulat táplálásáról szól, és valószínűleg egyetlen állomás sem lesz elegendő minden hangulathoz. Több állomást is létrehozhat, akár többféle mag használatával, például kedvenc előadók kombinálásával vagy különböző műfajú dalok keverésével, vagy egyetlen előadó vagy dal beírásával meghatározhat egy adott típusú zenét.

A Pandora számos előregyártott állomással rendelkezik, amelyeket véletlenszerűen generál a különböző műfajok és gyűjtemények számára. Az egyéni állomásokkal együtt megjelennek a kezdőképernyőn.