Hogyan lehet Apple azonosítót létrehozni egy gyermek számára

Évek óta az Apple azt javasolta, hogy a 18 év alatti gyermekek szüleik Apple azonosítóit használják zenék, filmek, alkalmazások és könyvek vásárlásához és letöltéséhez. Ez azt jelentette, hogy a gyermek által végrehajtott vásárlásokat a szüleik számlájához kötik, és később nem lehet őket átvinni saját Apple azonosítójukra. Ez megváltozott, amikor az Apple bevezette a szülők számára, hogy Apple azonosítókat hozzanak létre gyermekeik számára. Ezek a külön fiókok lehetővé teszik a gyerekek számára a tartalom letöltését, míg a szülők figyelik és ellenőrzik ezt a tevékenységet. Állítson be Apple azonosítókat 13 év alatti gyermekek számára; az idősebb gyerekek létrehozhatják sajátjukat.

A cikk utasításai az iOS 10.3 vagy újabb rendszert futtató iPhone készülékekre vonatkoznak.


Apple azonosító létrehozása gyermek számára

Apple ID azonosító beállításához 13 éven aluliak számára kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Az iPhone készüléken érintse meg a ikont beállítások alkalmazást, koppintson a nevére, majd a elemre Családmegosztás beállítása.

    Az Apple ID létrehozása gyermek számára kulcsfontosságú követelmény a Family Sharing beállításához, amely lehetővé teszi a családtagok számára, hogy ingyen töltsék le egymás vásárlásait. Ha már elvégezte a Családi megosztás kezdeti beállítását, ugorjon a 7. lépésre.

  2. Érintse Első lépések ha most először állítja be a Családi megosztást.

  3. Érintse iTunes és App Store vásárlások.

  4. A lead-fiók megerősítéséhez koppintson a ikonra folytatódik.

  5. A Családi megosztáshoz használt fizetési mód megerősítéséhez koppintson a ikonra folytatódik.

    A vásárlások megosztásához rendelkeznie kell hitelkártyával (nem betéti kártyával). A Családmegosztás profilban bárki használhatja ezt a fizetési módot. A váratlan terhelések elkerülése érdekében kapcsolja ki az alkalmazáson belüli vásárlásokat az iPhone készüléken.

  6. Érintse Nem most hogy kihagyja a családtagok meghívását.

  7. Új fiók hozzáadásához lépjen a fiók oldalára, és koppintson a ikonra Family megosztásaválassza Add hozzá a családtagot, majd érintse meg Hozzon létre egy gyermeket.

  8. Tekintse át az Apple ID feltételeit, majd érintse meg a elemet Következő.

  9. Adja meg a gyermek születésnapját, majd érintse meg a elemet Következő.

    Miután hozzáadta az Apple ID-t a Családi megosztáshoz, nem távolíthatja el, amíg a tulajdonos több mint 13 éves.

  10. Olvassa el és fogadja el a szülők adatvédelmi nyilatkozatát.

  11. Annak megerősítéséhez, hogy biztonsági intézkedésként irányítja az Apple ID-jében található hitelkártyát, írja be a CVV (háromjegyű szám) számot a hitelkártya hátuljára, majd koppintson a Következő.

  12. Írja be a gyermek nevét, és hozzon létre egy iCloud e-mail címet számára.

  13. Koppintson a ikonra annak megerősítéséhez, hogy az Apple ID azonosítót ezzel a címmel kívánja létrehozni Teremt.

  14. Hozzon létre jelszót gyermeke Apple ID-jéhez. Készítsen erről olyasmit, amire a gyermek emlékezni tud.

    Az Apple megköveteli az Apple ID jelszavakat, hogy megfeleljenek a biztonság bizonyos szintjeinek, ezért néhány próbálkozásba telhet olyan dolog megszerzése, amely megfelel az Apple követelményeinek, és amelyet gyermeke könnyen megjegyez.

  15. Állítson be három biztonsági kérdést arra az esetre, ha Ön és gyermeke elfelejtené a jelszót.


Engedélyezze a Vásárlás kérése és a Helymegosztás lehetőséget

Az Apple ID alapjai fel vannak állítva, és máris készen áll. Mielőtt azonban befejezné, konfiguráljon néhány potenciálisan hasznos funkciót a gyermek Apple ID-jéhez.

Az első az Kérjen vásárolni. Ezzel a funkcióval jóváhagyhatja vagy elutasíthatja a gyermek által az iTunes és az App Store áruházból vásárolni kívánt vásárlásokat. A kisebb gyermekek szülei figyelemmel kísérhetik, hogy gyermekeik mit fogyasztanak. Fordulni Kérjen vásárolni tovább, csúsztassa a csúszkát a helyzetbe be / zöld. Ha választott, koppintson a ikonra Következő.

Ezután válassza ki, hogy meg szeretné-e osztani veled gyermeke tartózkodási helyét (vagy legalábbis az iPhone helyét). Ez a funkció megmutatja, hogy hol van gyermeke, és megkönnyíti az útvonaltervezését és a találkozást az Üzenetek, a Barátok keresése vagy az iPhone keresés segítségével. Koppintson a kívánt választásra. 

Menjen a Családmegosztás főképernyőre, és tekintse meg gyermeke adatait. Kérje gyermekét, hogy jelentkezzen be új Apple ID-jébe, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az a várt módon működik.