Hogyan lehet beszerezni a Minecraft bőröket

A Minecraft egy hatalmas népszerűségnek örvendő homokozós videojáték, amelyet a Mojang fejlesztett ki. Bár először 2011-ben indult PC-n, még mindig nagy rajongótábora van, és nem mutatják a lassulás jeleit, különösen most, amikor a Microsoft tulajdonában van. A játék egyik legnépszerűbb aspektusa a bőr, amely megváltoztatja a játékos avatárjának megjelenését. Így szerezhet új bőröket a játék összes támogatott platformján.


Hogyan szerezhetem meg a Minecraft bőröket PC-n, Mac-en és Linuxon

A Minecraft korai szakaszaiban módosítania kellett a játékfájlokat a bőr használatához. Most feltöltheti őket közvetlenül a Mojang-fiókjára. Automatikusan alkalmazzák az avatarodra, amikor bejelentkezel a játékba. Ez ugyanaz a fiók, amellyel bejelentkezik a Minecraft kliensbe.

Ha még nem költöztette prémium fiókját Mojang fiókra, akkor ezt meg kell tennie, mielőtt megváltoztathatja az avatár bőrét.

  1. Lépjen a Mojang bejelentkezési oldalára, és jelentkezzen be fiókjába.

     

  2. Ön automatikusan a Minecraft profiljára kerül. Az oldalon a fiókjával kapcsolatos információk találhatók, beleértve az e-mail címet és a születési dátumot.

    Ha nem azonnal érkezik erre az oldalra, válassza ki az e-mail címét a képernyő jobb felső sarkában, majd válassza a lehetőséget profil a legördülő menüből a fiók profiljához való eljutáshoz.

  3. Válaszd a profilod bal oldalán Bőr. Választhat a klasszikus kockás modell és az újabb vékony modell között az avatárhoz. Válassza ki a használni kívánt elemet.

  4. Válasszon egy bőrt, amelyet használni szeretne. Több ezer közül választhat online. Ha még soha nem keresett ilyet, nézze meg a Minecraft Skindex vagy a NameMC oldalt. Mindkettő népszerű bőrt sorol fel, amellett, hogy lehetővé teszi a felhasználók által feltöltött bőrök kiterjedt adatbázisainak keresését. Ha megtalálta a kedvére valót, töltse le.

  5. A kiválasztott Minecraft bőrrel a kezében térjen vissza a profiljához, és görgessen le a Töltse fel az egyéni bőrt mezőbe töltheti a profiljára.

  6. Válasszon Válasszon ki egy fájlt. Új ablak nyílik meg. Tallózzon az imént letöltött bőr helyére. Válassza ki a fájlt a megnyitásához.

  7. A képernyőn megjelenik az imént feltöltött felület. Ha minden jól néz ki, válassza ki Feltöltés. Az oldal frissül, és az új aktuális bőr megjelenik a bőr oldal alján. A bőrt minden alkalommal alkalmazni kell, amikor bejelentkezik a játékba.

  8. Amikor újra szeretné frissíteni a Minecraft bőrét, kövesse ugyanezt az eljárást.

    A Mojang nem menti az előző bőröket, ezért célszerű a régi kedvenceket a számítógép egy mappájában tárolni.


Hogyan szerezhetünk bőröket a Minecraft alkalmazásba Android és iOS rendszerekhez

Az egyedi bőrök alkalmazásának folyamata kicsit más a mobil Minecraft játékosok számára. Alkalmazhatja őket közvetlenül a játékban.

Ugyanazok a bőrök, amelyek az asztali kiadásnál működnek, a mobilalkalmazáson is működnek.

  1. Először keresse meg a használni kívánt bőrt. Próbálja ki a Minecraft Skindex-et vagy a NameMC-t, mivel mindkettő nagyon mobilbarát. Ha megtalálta a kívánt bőrt, töltse le közvetlenül a mobil eszközére.

  2. Új bőrével a kezében indítsa el a Minecraft alkalmazást eszközén. Amikor megérkezik a kezdőképernyőre, a főmenü jobb oldalán láthatja karakterének modelljét. Koppintson a fogas a karakter alatt a bőr menü megnyitásához.

  3. A Minecraft bőr menüje dobozok sorozatára oszlik. A képernyő nagy részét új bőrök eladására szánják. A bal felső sarokban láthatja az alapértelmezett bőröket. Koppintson a szürke alak abban a dobozban.

  4. A képernyő eltolódik, és a szürke alak jelenik meg aktuális karakterként. Válassza a lehetőséget Válassza az Új bőr lehetőséget közvetlenül fölötte.

  5. Meg kell nyitnia eszközének fájlkezelőjét, és böngészhet az új bőrt letöltő helyre. Keresse meg és válassza ki a bőrt, majd válassza ki a kívánt modellt.

  6. Visszatér a bőr menüjéhez. Most a kiválasztott karaktermodell az a bőr, amelyet most feltöltöttél. Koppintson a megerősít hogy a változást tartósan alkalmazzák.

  7. Visszalép a főmenübe. Most látnia kell az új karakteres avatárt a menü mellett.

  8. Kövesse ugyanazt a folyamatot minden alkalommal, amikor bőrét szeretné megváltoztatni. Olyan gyakran változtathatja meg, amennyit csak akar.


Hogyan lehet Minecraft bőröket kapni a konzolokon

A játékkonzolok új bőrének megszerzésének egyetlen módja a Marketplace-ről letölthető tartalom (DLC). Így találja meg:

  1. Indítsa el a Minecraft-ot, és válassza ki Piactér a főmenü opcióinak listájából.

  2. választ Bőr csomagok.

  3. Innen böngészhet és megvásárolhat mind a Mojangtól, mind a független alkotóktól elérhető bőrcsomagokat.

    A Minecraft több alapértelmezett bőrrel is rendelkezik, amelyek ingyen jönnek a játékhoz.

  4. Alternatív megoldásként megvásárolható bőröket találhat a profilján keresztül. Válassza a lehetőséget profil míg a főmenü képernyőn válassza a lehetőséget Karakter szerkesztése.

  5. Lépjen a Skins ablakra, és láthatja a tulajdonában lévő bőrök listáját és a megvásárolható bőrök listáját. Válassza ki, mit szeretne a listából, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a vásárláshoz.