A Nintendo Switch általános problémáinak elhárítása

A Nintendo Switch 2017-es kiadása rendkívül zökkenőmentes volt a múlt katasztrófáihoz képest, de nem ment el néhány kérdés nélkül. Ha a Switch egyik ilyen általános problémáját tapasztalja, lépéseket tehet a probléma megoldására.


A bal Joy-Con-nak kapcsolódási problémái vannak

A Nintendo Switch egyik leggyakoribb problémája a bal oldali Joy-Con vezérlő. A Joy-Con legtöbbször megfelelően működik, de szakaszosan, néhány másodpercre lekapcsol. Ez nagy dolog. Nem akarod, hogy a vezérlő fele a harc közepette haljon meg.

Nintendo

Ez a probléma részben megoldható önmagában. Ez gyakrabban fordul elő, amikor a Joy-Con és a Nintendo Switch közötti látóhatár el van akadályozva, így a Switch dokkolójának olyan helyre történő mozgatása, ahol ez valószínűtlen, bizonyos esetekben meg tudja gyógyítani a problémát.

Ez azonban néhány ember számára kivitelezhetetlen, és valljuk be, ha rossz problémáid vannak a bal oldali Joy-Con-val, akkor valószínűleg nem akarod ideiglenes javításként átrendezni a szobát, amíg nem küldheted be javításra.

A Nintendo a gyártás variációját ismerte el a probléma gyökerének, és felajánlotta a Joy-Con küldésére szolgáló programot, amelyet gyorsan kijavíthatnak és visszaküldhetnek Önnek. Vegye igénybe a Nintendo ügyfélszolgálatát a program előnyeinek kihasználásához.


A Nintendo Switch nem kapcsol be, vagy le van fagyva

A Switch bekapcsolásának leggyakoribb oka egy lemerült akkumulátor, amelyet úgy lehet megoldani, hogy elég hosszú ideig a dokkolóba állítja a bekapcsolást. Ha azonban a Switch egy ideje a dokkolóban van, és még mindig nem kapcsol be, akkor fekete képernyővel vagy felfüggesztés módban lefagyhat.

Tudod végezzen kemény visszaállítást a bekapcsológomb 12 másodpercig történő lenyomásával. Ha a képernyő sötét, érdemes biztosan tartania legalább 20 másodpercig. Várjon néhány másodpercet, miután bekapcsolta a bekapcsológombot, hogy a kapcsoló kikapcsoljon, majd nyomja meg újra a bekapcsológombot a bekapcsoláshoz. Ezt az utolsó lépést könnyen el lehet felejteni, ha a kapcsolót sötét képernyő fagyasztotta be.


A Nintendo Switch nem fog töltődni

Az egyik probléma, hogy néhány ember a kapcsolóval van, az, hogy nem képes akkumulátorral tölteni. A kapcsoló nagyobb feszültséget vesz igénybe, mint amennyit egyes akkumulátorok képesek kezelni, ezért előfordulhat, hogy az akkumulátor használata nem működik olyan jól, mint okostelefon vagy táblagép töltésekor. Győződjön meg arról, hogy USB-C - USB-C töltőkábelt használ. Néhány akkumulátor elegendő energiát képes leadni, de megfelelő kábel nélkül a Switch nem töltődik elég gyorsan.

Ha gondjai vannak a Nintendo Switch otthon történő töltésével, győződjön meg arról, hogy a hálózati adapterről tölti, és nem a számítógéphez csatlakoztatott USB-kábellel. Lehet, hogy ez jó az okostelefonod számára, de nem fogja megtenni a Switch számára. Ha a váltóáramú adaptert használja, és nem a kapcsolót tölti, próbáljon meg egy másik aljzatot használni egy másik helyiségben. Ha ez nem működik, csináld a kemény resett elmagyaráztam az előző szakaszban, hogy kiderüljön, hogy a konzol problémája-e. Ha mindkettő nem sikerül, akkor új dokkolóra lehet szüksége a dokkolóhoz.

Ha a Switch-en kevés a hely, vásároljon egy szabványos microSD-kártyát, és telepítse rá az új játékokat. A rés az állvány mögött található.


A Nintendo Switch Dead Pixel kiadása

Ha problémája van a halott képpontokkal, akkor a Nintendo azon kijelentése nem fogja megnyugtatni, hogy a halott képpontok problémát jelentenek az LCD képernyőkön, és nem tekinthetők hibának. Egy ponton a Nintendo helyes; Az LCD képernyőknek évek óta problémája van a halott pixelekkel.

A halott pixelek olyan pixelek, amelyek fekete maradnak, amikor a képernyő bekapcsol, vagy ugyanazok a színek maradnak, amikor más színűre kell váltaniuk. Olyan pixelek, amelyek elakadnak egy színen. Az LCD-képernyők problémája, mert minden pixel önmagában működik, és bármelyik pixel meghibásodhat.

Az LCD monitor napjainak egyik javasolt megoldása az, hogy nyomja le a képernyőt azon a területen, ahol problémája van, annak reményében, hogy pontosan átrendezze azt, hogy a probléma elmúljon. Rossz ötlet túl erősen lenyomni egy érintőképernyőt, de egy kis nyomás alkalmazása segíthet a problémában. Megpróbálhatja megtisztítani a Switch kijelzőjét is, hátha ez segít a helyzeten.

Ha elég halott pixel van ahhoz, hogy észrevehető legyen, megpróbálhatja visszaadni az egységet. Noha a Nintendo nem ismeri el a hibát, az egyes üzletek továbbra is visszatérhetnek, amíg Ön az áruház visszatérítési politikájának határidején belül van.

Adjon hozzá egy képernyővédőt a kapcsolójához, hogy elkerülje az elkerülhetetlen karcolódásokat, amelyeket akkor kap, amikor beteszi és kiveszi a dokkolóból.


A Nintendo Switch nem fog csatlakozni az internethez

Ha korábban már gond nélkül működött az Interneten a Switch, de hirtelen a DNS-szerverekről sikoltozik, van egy egyszerű megoldás. Indítsa újra a kapcsolót. Ezt úgy teheti meg, hogy a bekapcsológombot lenyomva tartja, amíg egy menü megjelenik. Választ teljesítmény beállítások és azután Újraindítás hogy indítsa újra a Switch-et. Folyamatosan tarthatja a gombot bekapcsoló gomb kemény visszaállítás elvégzéséhez, de jobb, ha újra tudod indítani a menüt.

Ha továbbra is problémái vannak az internethez való csatlakozással, akkor a Rendszerbeállítások (a fogaskerék ikon a kezdőképernyőn) kiválasztásával Internet majd rákoppint Internet Settings. Ez az elérhető Wi-Fi hálózatokat keresi. A Wi-Fi kapcsolat erősségével kapcsolatos hibaelhárítást úgy is elvégezheti, hogy a kapcsolót közelebb helyezi az útválasztóhoz.

A Nintendo Switch nem ismeri fel a játékpatront

Ha a Switch nem ismeri fel azonnal a portba helyezett új játékpatront, ne essen pánikba. Várjon néhány másodpercet, majd próbálja meg kivenni és visszahelyezni a patront. Ha ez nem sikerül, tegyen be egy másik játékpatront, várja meg, amíg a Switch felismeri, majd cserélje ki azt a patront, amelyet nem ismert fel. Legtöbbször ez megoldja a problémát. Ha nem, próbálkozzon a hardveres visszaállítással.

A Nintendo Switch Kickstandja megszakadt

A kapcsoló hátulján lévő állvány úgy van felépítve, hogy könnyen kipattanhasson. Ez jó dolog. Megtakarít az állvány megtörésétől, ha túl nagy nyomást gyakorol, vagy amikor a Nintendo Switch kikapcsolásával próbálja dokkolni. Képesnek kell lennie arra, hogy az állványt visszategye a helyére.