Hogyan lehet letölteni a FaceTime alkalmazást Mac, iOS és így tovább

Az Apple FaceTime az egyik legjobb video-chat alkalmazás a piacon. A legtöbb Apple szolgáltatáshoz hasonlóan a FaceTime is a legtöbb Apple eszközön működik. Míg az iPhone 4-en debütált, a FaceTime-et bárkivel használhatja, akinek van iPhone, iPod touch, iPad vagy Mac rendszere. Az Apple nem kínál FaceTime alkalmazást Android, Windows vagy Linux rendszerhez.

Az ebben a cikkben szereplő utasítások az iOS 5 vagy újabb rendszert futtató iPhone, iPad és iPod touch eszközökre, valamint a MacOS X 10.6 vagy újabb rendszert futtató Mac számítógépekre vonatkoznak.


Hogyan lehet letölteni a FaceTime alkalmazást iPhone és iPad készülékekhez

Nem kell letöltenie egy FaceTime alkalmazást iPhone, iPad vagy iPod touch készülékekre. Minden iOS 5 vagy újabb rendszert futtató iOS-eszközre telepítve van.

Ha eszközén iOS 5 vagy újabb operációs rendszer van, és a FaceTime alkalmazás nincs jelen, akkor előfordulhat, hogy az eszköz nem tudja használni, mert például az eszköznek nincs felhasználó felé néző kamerája. Az Apple nem kínálja az alkalmazást olyan eszközökön, amelyek nem tudják használni. Egy másik ok, amiért előfordulhat, hogy a FaceTime nincs jelen az eszközön, az, hogy a beépített korlátozások funkcióval letiltották.

Ha törölte a FaceTime alkalmazást egy iOS-eszközről, látogassa meg az App Store-t, hogy ingyen újratelepítse.


Hogyan lehet letölteni a FaceTime-et macOS-hoz

A FaceTime előre telepítve van a macOS legújabb verzióival, így ha a szoftvere naprakész, akkor rendelkeznie kell a programmal. Ha nem, töltse le a FaceTime alkalmazást a Mac App Store-ból. A Mac App Store használatához macOS X 10.6 vagy újabb rendszert kell futtatnia. Ha rendelkezik ezzel az operációs rendszerrel, a Mac App Store elérhető a dokkolóban vagy a beépített App Store programban.

Keresse meg a FaceTime-et az Apple Store-ban, és kattintson a gombra Vásárol gombra kattintva vásárolhatja meg a FaceTime szoftvert az Apple ID segítségével (és telepítse a Mac számítógépére. A Mac App Store áruházában a FaceTime verziója a macOS régebbi verzióihoz készült (az említett operációs rendszer legújabb verziója 10.6). Ez csak hasznos, ha régebbi Mac-je van.

A FaceTime asztali verziójával FaceTime-hívásokat kezdeményezhet más, a szoftvert futtató Mac-ekre, valamint iPhone-okra, iPad-ekre és iPod touch-okra.