Hogyan lehet letölteni a Kik alkalmazást Android telefonokra


Keresse meg Kik-et a Play Áruházban

 Gregory Baldwin / Getty Images

Mielőtt üzenhetne barátainak Kik-kel, le kell töltenie az alkalmazást androidos eszközére. Kik egy azonnali üzenetküldő alkalmazás a mobil felhasználók számára, amely lehetővé teszi, hogy csevegjen más barátaival az eszközükre telepített alkalmazással. Az IM-ek küldése és fogadása mellett a felhasználók fényképeket is megoszthatnak, YouTube-videókat küldhetnek, rajzolhatnak és küldhetnek képeket, képeket és internetes mémeket kereshetnek és továbbíthatnak, és még sok minden mást.


Hogyan lehet letölteni a Kik alkalmazást az Android készülékekre

Készen áll az alkalmazás telepítésére? Kövesse az alábbi egyszerű lépéseket a letöltés megkezdéséhez:

  1. Nyissa meg a Google Play Áruházat Android-eszközén.
  2. Kattintson és keressen rá a "Kik" kifejezésre a Play Áruházban.
  3. Válassza ki a megfelelő alkalmazást.
  4. Kattintson a zöld "Install" gombra.
  5. Ha kéri, fogadja el az alkalmazás engedélyeit az "Elfogadás" megnyomásával.
  6. Nyissa meg az alkalmazást, amikor a telepítés befejeződött.

Kik rendszerkövetelmények Androidra

A Kik letöltése előtt győződjön meg arról, hogy androidos eszköze támogatja ezt az alkalmazást, különben nem tud üzeneteket küldeni ismerőseinek. Telefonjának vagy eszközének rendelkeznie kell:

  • Android 2.2 és Fel
  • 3.5 MB szabad hely
  • WiFi internet-hozzáférés vagy adatcsomag

Fogadja el a Kik Általános Szerződési Feltételeit

Ezután el kell fogadnia a Kik szolgáltatási feltételeit és adatvédelmi irányelveit a folytatáshoz. A folytatáshoz kattintson az "Elfogadom" gombra.

Javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el ezeket a feltételeket, mielőtt elfogadná őket, mivel azok megfogalmazzák az alkalmazás használatához fűződő jogait, a szoftver használatából eredő esetleges felelősségeit és az adatok felhasználásának módját. A Kik Általános Szerződési Feltételeit és adatvédelmi irányelveit bármikor elolvashatja.


Amit tudnia kell a Kik Általános Szerződési Feltételeiről

Van néhány olyan pont a szolgáltatási feltételekben és az adatvédelmi irányelvekben, amelyeket valószínűleg előre el kell ismernie. Ezt azonban ne fogadja el az egész elolvasásának helyettesítőjeként - olvassa el teljes egészében, hogy biztosan megértse a Kik alkalmazás használatával járó jogait és felelősségét.

Ön felel azért, amit felad
Valószínűleg nem meglepő, de ennek az alkalmazásnak a használatával elfogadja, hogy joga van megosztani a küldött tartalmat (azaz Ön a mű tulajdonosa, és nem sérti a védjegytörvényeket), nem zaklató, sértő, káros vagy vulgáris, és igen nem tartalmaznak pornográfiát vagy meztelenséget. Ez nem mindenre vonatkozik, ezért olvassa el, hogy megtudja, mi az elfogadható és mi nem a Kik oldalán.

Adatait gyűjtjük
A Kik Messenger információkat gyűjt Önről és mobilkészülékéről a 2.10. „Információ összegyűjtése a technológián keresztül” szerint. Ezek az információk tartalmazhatják az Ön által használt eszköz típusát, és kapcsolódhatnak a képernyőnévhez.

Az Ön információi felhasználhatók
Bár személyes adatait nem használjuk fel anélkül, hogy erről előzetesen tájékoztatnánk Önt, anonim statisztikai információkat lehet és fogunk felhasználni elemzésre és a használati minták jelentésére a szolgáltatási feltételeknek és az adatvédelmi irányelveknek megfelelően. A 3. szakasz szerint a Kik nem értékesít vevői információkat harmadik feleknek.

Hozzon létre egy ingyenes Kik-fiókot

Most már készen áll egy új Kik-fiók létrehozására. A Kik szabadon használható, és új felhasználó esetén rövid alkalmazásra van szüksége a bejelentkezéshez. A kezdéshez kattintson a kék "Új fiók létrehozása" elemre, a fent látható módon.

Hogyan iratkozzon fel a Kikre

Amikor a rendszer kéri, kövesse az alábbi lépéseket az új fiók megszerzéséhez:

  1. Írja be utónevét az első mezőbe.
  2. Írja be vezetéknevét a második mezőbe.
  3. Írja be a kívánt képernyőnevet a harmadik mezőbe.
  4. Írja be e-mail címét a negyedik mezőbe.
  5. Válassza ki a jelszavát, és írja be az utolsó mezőbe.
  6. Kattintson a kamera ablakára a bal felső sarokban, hogy kiválasszon / fényképet készítsen a fiókjához.
  7. Érintse meg a zöld "Regisztráció" gombot az új Kik-fiók létrehozásához.

Hogyan lehet bejelentkezni a Kikbe Android-eszközén

Ha már rendelkezik Kik-fiókkal, a következő lépésekkel jelentkezhet be fiókjába:

  1. Kattintson a szürke "Bejelentkezés" gombra a kezdőlapon.
  2. Írja be a képernyő nevét az első mezőbe.
  3. Írja be jelszavát a második mezőbe.
  4. Kattintson a zöld "Next" gombra a bejelentkezéshez.

Találj barátokat a Kik oldalon

Az első bejelentkezéskor a Kik arra kéri Önt, hogy barátokat találjon az alkalmazásban az Android-eszköz címjegyzékén keresztül. Az "Igen" gombra kattintva engedélyezheti az alkalmazás számára, hogy hozzáférjen a címjegyzékéhez, és megkeresse azokat az ismerősöket, akiknek telefonján Kik is van.