Hogyan lehet megtalálni az ingyenes Wi-Fi helyeket

Keressen a közelben ingyenes Wi-Fi-helyeket ezzel a listával, ahol beugorhat telefonjára, táblagépére vagy laptopjára, és ingyenes Wi-Fi-hozzáférést kaphat. Ebben a listában az ingyenes Wi-Fi-helyek keveréke található, beleértve azokat az éttermeket és üzleteket, amelyek ingyenes Wi-Fi-t, nyílt nyilvános Wi-Fi-hálózatokat és ingyenes internet-szolgáltatót kínálnak.

Ezek az ingyenes Wi-Fi-helyek a legtöbb városban találhatók, és ha már tudja, hová menjen, bármikor ingyenes Wi-Fi-hozzáférést szerezhet. Ez megkönnyíti annak megtalálását, ahol pihenhet és utolérheti a közösségi médiát, vagy egy kis munkát végezhet.

Út közben és Wi-Fi-t keres? Íme néhány ingyenes Wi-Fi hotspot lokátor alkalmazás, amelyek segítenek Önnek.

Használjon Wi-Fi alkalmazást a használt hálózat elemzéséhez, hogy megtekinthesse a hozzá csatlakoztatott más eszközöket, vagy hogy lássa, mennyire biztonságos a hálózat.


Keressen ingyenes Wi-Fi helyeket az AT&T segítségével

Sok helyen az AT&T-t használják internetszolgáltatóként, hogy ingyenes Wi-Fi-t kínáljanak. Néhány ilyen hely a McDonald's, a Barnes and Noble, a FedEx, a Starbucks és számos szálloda. 

Az AT & T

Az AT&T webhelyén nincs hotspot-térkép, amely segíthet az ingyenes Wi-Fi megtalálásában, de javasolják az alább említett hotspot-lokátor alkalmazás használatát.

Az AT&T ingyenes hotspotok többsége ugyanazt az SSID-t használja attwifi.

Keresse meg az AT&T ingyenes Wi-Fi helyeket


Ingyenes Wi-Fi a McDonald's-nál

A McDonald's több mint 11,000 XNUMX helyszínen kínál ingyenes Wi-Fi-t az AT&T-n keresztül. Ezeket a helyeket egy hotspot lokátor alkalmazáson keresztül találhatja meg. Ha azonban csak a McDonald's-hoz szeretne ingyenes hozzáférést, és nem kell máshova keresnie, akkor itt is megkeresheti.

McDonald

Keressen egy ingyenes McDonald's Wi-Fi helyet egy étterem keresésével. Egyes tulajdonos-üzemeltetők azonban letilthatják a Wi-Fi-t, ebben az esetben nem fog tudni hozzáférni hozzá.

Ha ingyen akarja használni az internetet a McDonald's-ban, csatlakozzon az úgynevezett hálózathoz Wayport_Access or attwifi_mcd, nyisson meg egy webböngészőt, majd válassza a Csatlakozás gombot.

Keresse meg az ingyenes Wi-Fi-t a McDonald's-nál


Használjon Starbucks ingyenes Wi-Fi hozzáférést

A McDonald's-hoz hasonlóan a Starbucks egy másik cégen keresztül is ingyenes Wi-Fi-t kínál, de az AT&T helyett a Starbucks a Google-t használja. Ez mind az Egyesült Államokban, mind Kanadában működik. A Wi-Fi a vállalat összes tulajdonában lévő Starbucks helyszínen ingyenes.

Starbucks Corporation

Amikor megadja a Starbucks térképnek az aktuális tartózkodási helyét, megtalálja az összes ingyenes Wi-Fi helyet a közelben. Szűrés vlami alapján Google Wi-Fi hogy a látott helyeken ingyenes internet álljon rendelkezésre. Szűrheti az eredményeket szolgáltatás szerint is, például mobil fizetéssel vagy 24 órás hozzáféréssel rendelkező felhasználók számára.

A Starbucks ingyenes vezeték nélküli hálózathoz használt vezeték nélküli hálózatát Google Starbucksnak hívják. Válassza ki azt a hálózatot, töltse ki a képernyőn megjelenő mezőket, majd válassza a lehetőséget Elfogadás és csatlakozás.

Keresse meg az ingyenes Wi-Fi-t a Starbucks oldalon


Ingyenes Wi-Fi bárhol elérhető az OpenWiFiSpots segítségével

Több tízezer, ingyenes Wi-Fi-hellyel rendelkező helyet manuálisan adtak hozzá az OpenWiFiSpots felhasználói, és ezeknek a hotspotoknak a keresésére néhány mód van.

OpenWiFiSpots

Az OpenWiFiSpots a weboldalukon keresztül ingyenesen használható. A webhely városonként ingyenes, közeli Wi-Fi-t talál, és megjeleníti azt a térképen és a listán is. Megtalálhatja a helyet típus szerint is, például repülőtereket, vasútállomásokat, gyógyszertárakat, nyilvános parkokat és bevásárlóközpontokat.

Az OpenWiFiSpots bárhol megtalálja az ingyenes Wi-Fi-t, beleértve az Egyesült Államokat, Kanadát, Hollandiát, Ausztráliát, Brazíliát és más országokat.

Az OpenWiFiSpots segítségével ingyenes Wi-Fi-t találhat


Keressen ingyenes Wi-Fi-t a közelében a Boingo segítségével

A Boingo egy másik keresőmotor, ahol ingyenes Wi-Fi-vel rendelkező helyeket találhat. Adatbázisa több mint egymillió hotspotról tartalmaz információkat.

Írjon be egy várost, címet vagy irányítószámot, hogy térképet és helyek listáját kapja. Amint a keresési eredmények megjelennek, szűkítheti az eredményeket helytípus szerint, például repülőterek, éttermek, szállodák, üzletek vagy kávézók.

Boingo Wireless

A keresési eredmények exportálhatók egy PDF fájlba, amely tartalmazza a hely nevét, címét és Wi-Fi SSID-jét az egyszerű offline megtekintéshez.

Kattintson bármelyik hotspotra a térképen annak SSID nevéhez és egy lehetőséghez, hogy bármely más helyről láthassa az adott helyhez vezető útvonalat.

A Boingo segítségével ingyenes Wi-Fi-t is találhat a közelben, és útmutatást kaphat bármelyik helyre az iOS vagy az Android alkalmazásával. Windowson és Mac-en is elérhető.

Keresse meg az ingyenes Wi-Fi-t a Boingóban

A Wi-Fi-FreeSpot Directory használatával bárhol megtalálhatja az ingyenes Wi-Fi-t

Ingyenes Wi-Fi-helyek az Egyesült Államokban, Ázsiában, Kanadában, a Közel-Keleten és más területeken megtalálhatók a The Wi-Fi-FreeSpot Directory segítségével.

A helyeket állam vagy ország / régió szerint keresheti. Különböző helyek szerint is böngészhet, amely támogatja az ingyenes Wi-Fi-t kínáló vállalatok, szállodák, repülőterek, lakóautó parkok és nyaralóhelyek keresését.

A Wi-Fi-FreeSpot Directory

Ez a webhely nem olyan részletes, mint a listán szereplő többi, így mindenképpen először ellenőrizze a fenti forrásokat. Ahelyett, hogy konkrét helyeket és hálózatneveket jelenítene meg, a webhelyre mutató linket kap a céghez, parkhoz vagy szállodához, így felveheti a kapcsolatot a vállalkozással, vagy felkeresi a webhely webhelyét Wi-Fi-információkért.

Látogasson el a Wi-Fi-FreeSpot könyvtárba

Ingyenes Wi-Fi a helyi könyvtárban

A legtöbb könyvtár ingyenes hozzáférést biztosít a számítógépekhez, és néhány ingyenes Wi-Fi-t is kínál, így laptopját vagy okostelefonját magával viheti, hogy ingyenes internetet kapjon.

Ingyenes Wi-Fi hozzáféréssel rendelkező nyilvános könyvtárak közé tartozik a New York-i Közkönyvtár, a Philadelphiai Ingyenes Könyvtár, a Dallasi Közkönyvtár, az LA County Library, a Brooklyni Közkönyvtár, a Wichita Közkönyvtár és a San Jose Közkönyvtár.

A legjobb, ha meglátogatja a helyi könyvtárat, vagy ellátogat a hivatalos webhelyükhöz, ahol további információk találhatók arról, hogy kínálnak-e ingyenes Wi-Fi-t, valamint a hálózatukhoz való csatlakozásról. Egyes hálózatok nyitottak, mások azonban jelszót vagy könyvtárkártya számot igényelnek.

A Library HotSpot nevű program elérhető a New York-i és a Brooklyni Közkönyvtárban. Ez egy ingyenes szolgáltatás, amelyet azoknak kínálnak, akiknek nincs otthon internet-hozzáférésük. Úgy működik, hogy ingyenes vezeték nélküli modemet ad ki, amelyet korlátozott ideig használhatnak.

Hogyan juthat ingyenes Wi-Fi hozzáféréshez internetszolgáltatóján keresztül

Habár ez nem szigorúan ingyenes módja a Wi-Fi megszerzésének, ha Ön fizetett ügyfél bizonyos internetszolgáltatóknál, az USA-szerte több százezer helyszínen elérheti az ingyenes Wi-Fi hotspotokat

Ez a Cable WiFi-n keresztül működik, amely egy közös hálózati név, amelyet a Cox Communications, az Optimum, a Spectrum és az XFINITY hozott létre, hogy ingyenes Wi-Fi-t hozzon létre előfizetőik számára. Ez azt jelenti, hogy ha például otthon a Coxon keresztül internetezik, akkor utazásakor előnyeit élvezheti.

Látogassa meg szolgáltatójának webhelyét a helytérképek és a működésével kapcsolatos további információkért. Az ingyenes Wi-Fi hálózatot, amelyet ezeknél a szolgáltatóknál kell keresnie, CableWiFi-nek hívhatja de nevezhetné a cég nevét is, például xfinitywifi vagy CoxWiFi. Jelentkezzen be az internetszolgáltatójánál használt felhasználónévvel és jelszóval.

Tudjon meg többet a CableWiFi-ről