Hogyan lehet azonnal pénzt felvenni a PayPal-ból

A PayPal az egyik legnépszerűbb módja az online fizetésnek és fizetésnek, de ha sietős pénz fogadásáról van szó, felmerülhet a kérdés, hogyan lehet azonnali pénzfelvételt készíteni a PayPal-ból. Miután összekapcsolta a PayPal-ot bankszámlájával, az azonnali átutalások egyszerűek és csak a felvenni tervezett összeg kis százalékába kerülnek. Ha nem siet, a rendszeres transzfer ingyenes.


Hogyan lehet azonnal pénzt felvenni a PayPal-ból

Azonnali pénzátutalás a PayPal-tól a bankjához:

  1. Nyissa meg a böngészőt, és lépjen a PayPal oldalra. Válaszd ki a Belépek gombot a képernyő jobb felső sarkában.

  2. Írja be fiókja e-mail címét és jelszavát a PayPal fiók összefoglalójának eléréséhez, majd válassza a lehetőséget Belépek.

  3. Az aktuális számlaegyenlege alatt válassza a lehetőséget Pénzt utalni.

  4. választ Átutalás a PayPal-ról a bankjára a Pénzátutalás képernyőn.

  5. A következő képernyőn láthatók a lehetőségek:

    • Azonnali: A PayPal azonnal átutalja pénzét az átutalt összeg 1 százalékáért.
    • Standard
      : Ingyenesen vonja ki a teljes egyenleget vagy annak egy részét. Ez az átutalás a következő munkanapon érkezik meg bankjához.

    Válassza a bankja mellett található gombot a Azonnali szakasz. Ha egynél több bank van a PayPal-nál, válassza ki azt a bankot, ahová az átutalást szeretné irányítani. Kattintson vagy nyomja meg Következő.

  6. Adja meg az átutalni kívánt teljes összeget. Nem kell tizedespontot vagy vesszőt megadnia. Csak írja be a számokat sorrendben. Önnek sem kell levonnia az 1 százalékos díjat. Győződjön meg róla, hogy minden helyesnek tűnik, és válassza ki Következő hogy folytassa.

  7. A következő dolog, amit a PayPal az átutalás lebontásában és az 1 százalékos díj levonásában lát. Feltéve, hogy semmi sem tűnik a helyén, erősítse meg az átutalást.

  8. A PayPal megerősítő üzenetet jelenít meg, amely tájékoztatja Önt arról, hogy kérése feldolgozás alatt áll.

    Ha visszatér az összefoglalóhoz, a fiókjában megjelenik az új egyenleg. A PayPal megerősítő üzenetet is küld a fiók e-mail címére. Természetesen mindig ellenőrizheti a választott átutalási hely számlaegyenlegét.