Az Instagram használata PC-n vagy Mac-en

Az ingyenes, népszerű Instagram közösségi hálózati alkalmazás megkönnyíti a képek készítését, megosztását és szerkesztését mobil eszközökön. Szűrői egyedi és gyakran lenyűgöző effektusokat adnak a fotókhoz. Így használhatja az Instagram asztali vagy Mac számítógépen.


Instagram az Asztalon

A böngésző segítségével PC-jén vagy Mac-jén érheti el az Instagram-ot, hogy áttekinthesse hírcsatornáját, lájkolhasson és kommentelhessen bejegyzéseket, megtekinthesse profilját, és kövesse az embereket, vagy ne kövesse azokat. Az Instagram nemrégiben hozzáadta a közvetlen üzenetek küldésének és fogadásának lehetőségét is. Nem lehet azonban fotókat vagy videókat közzétenni. De vannak olyan megoldások, amelyeket kipróbálhat.

Az internetes Instagram-oldal eléréséhez lépjen a böngésző címsorába, majd írja be http://instagram.com/username.

Hogyan lehet közzétenni az Instagram-on PC-ről

Ez a módszer a Google Chrome kódellenőrző eszközzel becsapja az Instagramot abban a hitben, hogy mobileszközről posztol. Így teheti meg:

  1. Menj az Instagram.com oldalra, és jelentkezz be.

  2. Kattintson a jobb gombbal egy üres területre a böngészőablakban, és válassza a lehetőséget Ellenőriz.

    Használhatja a billentyűparancsot is CTRL+műszak+I.

  3. Válassza ki a Váltás az eszköz eszköztárra ikon. Úgy néz ki, mint egy telefon és egy tabletta.

  4. A bal oldali Ellenőr nézet megváltozik, és legördülő menük jelennek meg a tetején. Válaszd ki a Fogékony legördülő menüből válassza ki a mobileszközt a listából.

  5. Menj a Zoomolás legördülő menüből válassza a lehetőséget Fit to Window.

  6. Az Instagram alkalmazás most hasonlít a mobil verzióra, kiegészítve a Plusz jel fotók és videók közzétételéhez. Kattintson rá a böngésző megnyitásához, és válassza ki, hogy mit szeretne közzétenni.

    Ha nem látja a pluszjelet, nyomja meg a gombot F5 a böngésző képernyőjének frissítéséhez.

Hogyan lehet közzétenni az Instagram-on Mac-ről

A PC-hez hasonlóan a Mac-es megoldás is arra készteti a Safari böngészőt, hogy azt gondolja, hogy iOS-eszközön van.

  1. Nyissa meg a Safarit, menjen a szafari menü, majd választotta preferenciák.

    Alternatív megoldásként nyomja meg a gombot parancs+, (vessző) a billentyűzeten.

  2. választ Részletes.

  3. Válassza ki a A Fejlesztés menü megjelenítése a menüsorban jelölőnégyzetet.

  4. Lépjen az Instagram.com oldalra, és jelentkezzen be fiókjába.

  5. választ Fejleszteni > Böngésző > szafari.

  6. Az Instagram webhely automatikusan frissíti és megjeleníti a webhely mobil változatát. Töltse fel a fényképét a szokásos módon.

    Ha az oldal nem töltődik be automatikusan, frissítse manuálisan.


Használja az Instagram for Windows Desktop alkalmazást

Az Instagram for Windows asztali alkalmazás ugyanúgy működik, mint a webes verzió. Nem küldhet fotókat vagy videókat, de megtekintheti a bejegyzéseket, a like-okat és a megjegyzéseket, valamint a felhasználókat követheti és nem követheti őket. Az Instagram for Windows azonban nem működik régebbi számítógépekkel vagy Mac-ekkel.

Az Instagram a Windows rendszerhez a Windows 10 10586.0 vagy újabb verzióját és 2 GB RAM-ot igényel. Az Instagram letöltéséhez a Windows rendszerhez Microsoft-fiók szükséges.


Megkerülő megoldások régebbi számítógépekhez

Ha fotókat és videókat szeretne közzétenni az Instagramról az asztaláról, és van olyan Mac vagy régebbi számítógépe, amely nem tudja futtatni az Instagram for Windows alkalmazást, van néhány megoldás.

BlueStacks

A BlueStacks egy ingyenes androidos telefonemulátor. Emulálja az Instagram Android verzióját PC-n vagy Mac-en, lehetővé téve fotók feltöltését az Instagram-ra.

Az emulátor egy szoftver program, amely egy mobiltelefon operációs rendszert (vagy más típusú operációs rendszert) szimulál a számítógépen.

Telepítse a BlueStacks alkalmazást, majd töltse le az Instagram-ot. Jelentkezzen be Instagram-fiókjába, és Instagram-hírcsatornája úgy jelenik meg, mint egy telefonon.

Flume

A Flume egy csak Macintosh natív Instagram alkalmazás, amely lehetővé teszi fotók feltöltését, Mac-ről történő Instagram-bejegyzéseket, fényképek szerkesztését és egyebeket. Ez magában foglal néhány olyan erőfogyasztói funkciót is, amelyeket a mobil Instagram alkalmazás nem kínál, például az egérmutató parancsikonokat és a márka népszerűsítésének módjait.

Email

Ha van egy fotó az asztali számítógépen, amelyet közzé akar tenni az Instagram-on, akkor egy alacsony technológiájú megoldás az, ha elküldi magának a képet, hozzáfér a képhez a telefonjáról, majd közzéteszi az Instagram-on.

dropbox

A Dropbox, az ingyenes felhőalapú tárolóalkalmazás segítségével megoszthatja fotóit az asztali számítógépen a mobileszközével, majd hozzáférhet ezekhez a fotókhoz az Instagramban.

A legjobb ingyenes felhőtárolási szolgáltatások biztonsági mentéshez 2020-ban

Pixlr

A Pixlr nem egy asztali Instagram-megoldás. Ehelyett egy fotóalkalmazás, amely az Instagramhoz hasonló funkciókkal rendelkezik. A Pixlr "új generációs online fotószerkesztőnek" nevezi magát.

Szerkessze fényképeit online ez a 19 ingyenes képszerkesztő webhely