Az Instagram-fotók mentése

Mit kell tudni

  • Az Instagram segítségével letöltheti saját fényképeit, de nem tölthet le egyetlen felhasználó fényképét sem.
  • Az alkalmazáson belül azonban fényképeket és videókat könyvjelzővel láthat el. Ezek azonban eltűnhetnek, ha az eredeti felhasználó törli a fájlt.
  • A Mentés lap segítségével elmentheti az Instagramon talált bejegyzéseket.

Ezek az utasítások az Instagram-fotók számítógépről, iOS-eszközről vagy Android-eszközről történő letöltésére vonatkoznak.


Hogyan lehet saját Instagram-fotóit menteni mobileszközére

2: 15

Ha egy meglévő fotót tölt fel az Instagramra anélkül, hogy az alkalmazáson belüli szűrőt vagy szerkesztési funkciókat használná a módosítások elvégzéséhez, akkor nyilvánvalóan már rendelkezik egy másolattal az eszközén. Azok számára azonban, akik fotókat készítenek közvetlenül az alkalmazáson keresztül, vagy feltöltenek meglévőket az Instagram szűrőkkel és a rájuk alkalmazott szerkesztési effektusokkal, a késztermék közzétett másolatának mentése egyszerűen és automatikusan elvégezhető egy egyszerű beállítás bekapcsolásával.

  1. A profil lapon koppintson a tetején lévő menü gombra.

  2. Érintse beállítások.

  3. Érintse Fiók.

  4. Válasszon Eredeti fotók iOS rendszeren, vagy Eredeti hozzászólások Android.

Amíg ez a beállítás be van kapcsolva, az összes bejegyzését automatikusan másoljuk, amint közzéteszi őket egy új „Instagram” feliratú fényképalbumba vagy mappába a mobileszköz fényképalbum-alkalmazásában. Ez vonatkozik minden bejegyzésre, beleértve azokat is, amelyeket az Instagram alkalmazáson keresztül kattint, azokat, amelyeket feltöltött az eszközéről, és nem változtattak rajta, valamint azokat, amelyeket feltöltött az eszközéről, szűrőeffektusokkal és szerkesztési effektusokkal. 


Más felhasználók fotóinak (és videóinak) mentése az alkalmazásban

Az Instagram rendelkezik az alkalmazásba beépített mentési funkcióval. Noha csupán lehetővé teszi, hogy könyvjelzővel megjelölje a fotó vagy videó posztoló lapot, és valójában semmit ne töltsön le a készülékére, mégis jobb, mint a semmi. Egészen a közelmúltig az egyetlen módja annak, hogy az Instagram alkalmazásban egy másik felhasználó fényképét vagy videóját valóban könyvjelzővel láthassa el, az volt, hogy tetszett neki, majd a Beállítások fülről elérte a korábban kedvelt bejegyzéseit.

Az Instagram mentési funkciójának két nagy hátránya:

  • Internetkapcsolatra van szükség ahhoz, hogy újra megtekinthesse a mentett bejegyzést az alkalmazáson belül
  • A mentett kép eltűnhet, ha a feltöltő felhasználó úgy dönt, hogy törli azt. Ne feledje, hogy a könyvjelző funkció használata csak egy link a fényképhez - semmi sem kerül mentésre a fiókjába vagy eszközére.

Másrészt, ha követni szeretné egy népszerű bejegyzés megjegyzését, elmentheti a bejegyzést, és később visszatérhet hozzá, hogy új megjegyzéseket olvashasson, ami legalább egy nagyon hasznos módja a használatának. (Tipp: vannak más módszerek is az Instagram-videók mentésére.)


Az Instagram Mentés lapjának használata

A Mentés fül kissé megjelenik könyvjelző ikonra minden felhasználó profilján, közvetlenül a fotócsatorna felett, a vízszintes menüben. Nem láthatja a mentés lapot a többi felhasználó profiljában, de a saját profilján láthatja, miközben be van jelentkezve. Ennek célja annak biztosítása, hogy csak Ön láthassa a mentett elemeket.

Az Instagramon talált bejegyzések mentéséhez keresse meg a könyvjelző ikonra a jobb alsó sarokban, és koppintson rá. A rendszer automatikusan hozzáadja a mentés fülhöz, és nem küld értesítést annak a felhasználónak, aki azt közzétette. Erre a fülre jutáshoz érintse meg a menü gombot a profiloldalán, majd Mentett.


Mentsen el más felhasználók Instagram-fotóit néhány más módon

Ha valaha is megpróbált jobb egérgombbal kattintani és Mentés másként a számítógépén lévő Instagram-fotón, vagy megpróbálta mobileszközön az egyenértéket megtenni úgy, hogy megérintette és lenyomva tartotta a fényképet, miközben mobil böngészőben nézte meg, valószínűleg arra gondolt, miért nem jelenik meg semmi.

Az Instagram rendben lehet, hogy saját fotóinak másolatait elmenti a készülékére, vagy könyvjelzővel látja el őket az alkalmazásban, mert Ön birtokolja őket, de nem követeli az alkalmazásban közzétett bármely tartalom tulajdonjogát, így rajtatok múlik, hogy engedélyt kap-e más felhasználótól felhasználók, ha használni akarják a tartalmukat. Ez megmagyarázza, miért lehetetlen bármilyen fotót egyszerűen letölteni.

Ne feledje, hogy bár a felhasználók folyamatosan képeket mentenek, ez ellentétes az Instagram feltételeivel, ha a tulajdonos nem tud róla, és nem engedélyezte, hogy bárki más felhasználhassa.


Vegyünk egy Screenshot

Talán a legegyszerűbb nem hivatalos módszer más Instagram fényképének másolatának gyors mentésére, ha elkészít egy képernyőképet róla, majd képszerkesztő eszközzel vágja le. Ez a cikk bemutatja, hogyan készíthet képernyőképet iOS-eszközén vagy Android-eszközén.

Tekintse meg az Oldalforrást a képfájl megkereséséhez

Ha van hozzáférése számítógéphez, akkor elmenthet egy Instagram-fotót, ha azonosítja a képfájlt az oldalforrásban.

  1. Érintse meg a három pont akkor az Instagram alkalmazás bármely fotóposztjára Copy link, az URL másolásához. Ezután beillesztheti magának egy e-mailbe vagy iMessage-be.

  2. Ha már az asztali webről nézi az Instagram-ot, megérintheti a ikont három pont bármely bejegyzés tetején, majd koppintson a ikonra Ugrás a bejegyzésre hogy megtekinthesse a bejegyzés oldalát.

  3. Amikor a fotó URL-jére az asztali weben fér hozzá, kattintson a jobb gombbal, és válassza a lehetőséget Oldal forrásának megtekintése új lap megnyitásához az összes kóddal.

  4. A képfájl .jpg végződésű. Gépeléssel használhatja a kulcsszó kereső funkciót Ctrl + F or Cmd + F és belép . Jpg a keresési mezőben.

  5. Az első megtalált .jpg legyen a képfájl. A kurzor segítségével jelölj ki mindent https://instagram. nak nek . Jpg és lemásolja.

  6. Illessze be a webböngésző URL mezőjébe, és megjelenik a kép, amelyre jobb egérgombbal kattintva kiválaszthatja Mentés másként hogy elmentse a számítógépére.

Próbálja ki a harmadik féltől származó képletöltőket

Vannak harmadik féltől származó képletöltők, amelyek képesek Instagram-fotók mentésére vagy letöltésére. Két példa:

  • https://downloadgram.com/
  • https://www.dinsta.com/
  • Azonban nincs garancia arra, hogy ezek a letöltők mindig működni fognak, mivel az Instagram minden API-hozzáférési kérelmet megvizsgál.