Hogyan lehet visszavonni a lefagyott alkalmazás letöltését az Android rendszeren

A Google Play Áruház Androidra tesztelt és stabil környezetet kínál az alkalmazások letöltésére szinte mindenhez, amit Android-eszközével megtehet. Ha véletlenszerű alkalmazás-letöltési összeomlást, beragadt letöltést vagy lefagyott képernyőt tapasztal, az eszköz újraindításakor a dolgok újra mozgásba lendülnek. Ritka helyzetekben azonban több érintett javításra lehet szükség.

Az alábbi útmutatásokat alkalmazni kell, függetlenül attól, hogy ki gyártotta Android-eszközét: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi stb.


Használja a Letöltéskezelőt a beragadt Google Play Áruház alkalmazás letöltéséhez

A legtöbb androidos telefon esetében az alkalmazásokat a Google Play Áruházból töltik le. A gyorsítótárak törléséhez és a letöltés megszakadásához kényszerítse a Play Áruház bezárását.

  1. Nyissa meg a beállítások app.

  2. Érintse Alkalmazások és értesítések.

    Koppintson a Samsung Galaxy és néhány régebbi eszközön Apps.

  3. Ban,-ben Nemrég megnyitott alkalmazások lista, koppintson a elemre Az összes # alkalmazás megtekintése.

    Ha a telefon alkalmazáslistája másképp néz ki, hagyja ki ezt a lépést. A Samsung Galaxy telefonok és az Android régebbi verzióival rendelkező telefonok nem rendezik a listát az alkalmazások használatának időpontja alapján.

  4. Az alkalmazások listájában érintse meg a elemet Google Play Áruház.

  5. A App Info oldal, érintse meg a gombot Kényszer leállítása a Google Play Áruház és az alkalmazásletöltések leállításához.

  6. Érintse OK a választás megerősítéséhez.

  7. Nyisd ki Google Play Áruház és töltse le újra az alkalmazást.


A Letöltés kezelővel javíthatja az elakadt Android Market alkalmazás letöltését

Régebbi telefonok esetében, például az Android 2.1 és az Android Market használatával, a folyamat kissé eltér.

  1. Nyissa meg a beállítások alkalmazást vagy érje el a beállítások menüben.

  2. Érintse alkalmazások, majd érintse meg Alkalmazások kezelése az alkalmazások listájának megjelenítéséhez.

  3. Érintse piac.

    Ha nem látja a Market alkalmazást, érintse meg a ikont Menü ikont és válassza ki Szűrő a szűrési opciók listájának megjelenítéséhez. Ezután érintse meg a elemet Mind az összes telepített alkalmazás megjelenítéséhez.

  4. Érintse Cache.

  5. Érintse Kényszerített leállítása.

  6. Ha még mindig nehézségeket tapasztal, menjen a következő helyre: Download Manager, Koppintson a Tiszta dátum, majd érintse meg Erő bezárása.


Magánüzletek és oldaltöltés

Egyes szervezetek, köztük a nagy munkaadók, egyedi Android-alkalmazásokat kínálnak a Google Play Áruházon kívül. Általában a lefagyott letöltések javításának ugyanaz a folyamata következik, azzal a különbséggel, hogy a Google Play Áruház alkalmazás bezárása helyett kényszerítse bezárni a saját tulajdonú piaci alkalmazást.

A haladó androidos felhasználók néha különféle eszközökön keresztül töltenek be (töltsenek be olyan alkalmazást, amely nem a Google Play Marketből származik). Az oldaltöltő alkalmazásnál néha működik egy erő. A megszakadt oldalra töltött alkalmazás biztonsági és stabilitási kockázatot jelent az eszköz számára. A legjobb, ha eltávolítja az alkalmazást, és megpróbálja újra.

Ha az Android Debug Bridge-et (ADB) használja oldaltöltéshez, kezelje a dolgokat a számítógépről, amelyet az Android-eszköz eléréséhez használ. Az ADB-t fejlesztőknek tervezték, és olyan eszközökkel rendelkezik, amelyek a hibákkal és a törésekkel foglalkoznak. Csatlakoztassa újra a készülékét, vagy indítsa újra az ADB szolgáltatást, hogy először rendbe hozza a dolgokat.