Hogyan lehet visszaállítani egy elfelejtett Yahoo! Email jelszó

Két lehetősége van a hozzáférés helyreállítására a Yahoo Mailhez, ha elfelejti a jelszavát. Az egyik lehetőség a jelszó visszaállítása, miután az ellenőrző kódot SMS-ben megkapta mobiltelefonjára. A másik lehetőség a jelszó alaphelyzetbe állítása, miután ellenőrző kódot kapott a Yahoo Mail-fiókjához hozzáadott másodlagos e-mail címen. A Yahoo Mail nem küldi el az elveszett jelszót; személyazonosságának megerősítése után új jelszót állít be.

Ezek az utasítások a Yahoo jelszó visszaállítására szolgálnak az asztali webhelyről.


Hogyan lehet helyreállítani a Yahoo e-mail jelszavát

0: 57

A Yahoo Mail jelszó visszaállításához lépjen a Bejelentkezés-segítő oldalra, és hajtsa végre az Ön számára legmegfelelőbb ellenőrzési folyamatot.

  1. Írja be e-mail címét a bejelentkezési oldalon, és kattintson Következő.

  2. választ Elfelejtette a jelszavát? a jelszóoldal alján.

  3. Válassza ki a szöveg opciót, ha szöveges üzenetben szeretné helyreállítani a fiókját. Ha van alternatív e-mail fiókja, akkor kiválaszthatja Email helyette.

  4. Ha a szöveges üzenet opciót választotta, írja be telefonszámát és nyomja meg a gombot Küldés hogy kódot kapjon. Ha az e-mail lehetőséget választotta, folytassa a következő lépéssel.

  5. Keresse meg az ellenőrző kódot a szövegben vagy az e-mailben, és írja be a Yahoo webhelyére.

  6. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Miután sikeresen helyreállította a fiókjához való hozzáférést, módosítsa a Yahoo! Levelezési jelszó, amit csak szeretne (és emlékezni fog); a legjobb, ha természetesen erős e-mail jelszót használ.


Nincs mobiltelefon vagy másodlagos e-mail cím

Ha nincs hozzáférése sem másodlagos e-mail címhez, sem telefonszámhoz, akkor az automatizált folyamat révén nem tudja helyreállítani a Yahoo Mail-fiókhoz való hozzáférést.

Ne tegyen közzé semmilyen személyes információt, például a Yahoo Mail e-mail címet, amelyhez hozzáférést próbál elérni, az esetleges jelszavakat, telefonszámokat vagy bármi hasonlót.

A következő lépés az, hogy segítséget kér a Yahoo! Segítség. Jehu! Az ügyfélszolgálat információkat kérhet személyazonosságának igazolásához, például a Yahoo Mail címjegyzékben szereplő névjegyeket.

Ha nem tud hozzáférni Yahoo Mail-fiókjához mobiltelefonszámmal, másodlagos e-mail címmel vagy a Yahoo súgójának kapcsolatba lépésével, előfordulhat, hogy el kell hagynia régi Yahoo Mail-fiókját, és új e-mail fiókot kell indítania.