Az iPad háttérképének beállítása

Lehetőségei vannak az iPad testreszabására, beleértve a megkülönböztető tok megvásárlását és a hangok testreszabását az e-mailek és szöveges üzenetek számára, de messze a legegyszerűbb módja annak, hogy személyiségét hozzáadja iPadjéhez, ha egyéni háttérképet állít be a zárolási képernyőhöz és a kezdőképernyőhöz.  

Ennek kétféle módja van: a kép kiválasztása a Fotók alkalmazásban és a Beállítások használata.


Módosítsa az iPad képernyő hátterét a Fotók alkalmazásban

A Fotók alkalmazás egyszerű módon kiválaszthatja a háttérképet (az úgynevezett háttérképet) a zárolási képernyőhöz, a kezdőképernyőhöz vagy mindkettőhöz.

  1. Nyissa meg a képek alkalmazást, majd lépjen a Albumok or könyvtár fülre. Koppintson a Filmtekercs, majd keresse meg a háttérként használni kívánt képet.

  2. Koppintson a fotóra a kiválasztásához.

  3. A kiválasztott képnél érintse meg a ikont Megosztás gomb a képernyő tetején. Ez az, amely úgy néz ki, mint egy négyzet, ahol egy nyíl kidugódik.

  4. Érintse Használja háttérképként.

  5. Mozgassa a fényképet a képernyőn az ujjával húzva. A csipet-nagyítás gesztussal nagyíthatja és kicsinyítheti a képet, amíg meg nem kapja azt. Koppintson a Perspektív zoom a képernyő alján a On pozíció. Ez a beállítás a fénykép elmozdulását okozza az iPad mozgatásakor.

  6. Ha végzett a fotó pozícionálásával, válasszon a következők közül Állítsa be a zárképernyőt, A kezdőképernyő beállításavagy Mindkettő beállítása

  7. A választott opciótól függően a kép háttérként jelenik meg a kezdőképernyőn, a zárolási képernyőn (amely akkor jelenik meg, amikor először felébresztette az iPad-et, de még mielőtt kinyitotta volna), vagy mindkettőben.


Módosítsa az iPad képernyőjét a Beállítások menüben

A háttérkép háttérképének személyre szabásának másik módja a Beállítások alkalmazás. Ez nem olyan egyszerű, mint a Fotók alkalmazás használata, de válogatást kínál az Apple képpel és dinamikus képekkel, amelyek animálják az iPad hátterét.

  1. Nyissa meg a beállítások app.

  2. Érintse Tapéta.

  3. választ Válasszon egy új háttérképet.

  4. Érintse Dinamikus animált buborékok használatához és az egyik lehetőség megérintésével válassza ki a kívánt buborékok színét. Koppintson a Stills háttérképként alkalmas stock képek megtekintéséhez.

    Ha be van kapcsolva az iCloud Photo Sharing, akkor bármelyik megosztott fotófolyam közül kiválaszthat egy fényképet.

  5. Kép vagy téma kiválasztása után áthelyezheti a képet a képernyőn az ujjával, vagy a csipesz-nagyítással nagyíthatja és kicsinyítheti a fényképet. A háttér beállításához érintse meg a elemet Állítsa be a zárképernyőt látni, amikor először felébred az iPad-en, A kezdőképernyő beállítása hogy a fotó megjelenjen az alkalmazás ikonjai alatt, vagy Mindkettő beállítása hogy a képet az iPad globális háttereként használja.

Most már csak egy remek háttérképre van szüksége. Nézze meg ezeket a hűvös háttérképeket, vagy mentse el a fényképet az internetről az iPad készülékére. A Google képkeresését is elvégezheti az iPad háttérrel.