Hogyan nyitható meg egy Gmail-üzenet a saját ablakában

Ha egy Gmail-üzenetet a környező elemek nélkül szeretne megtekinteni a Gmail kezelőfelületén, megteheti úgy, hogy megnyitja az üzenetet a saját ablakában. Annyi üzenetet nyithat meg új ablakokban vagy lapokon, amennyit a böngésző megenged, és folytathatja az e-mailek olvasását akkor is, ha törölte őket, vagy archiválta őket a beérkező levelek mappában.

Ha engedélyezi az előugró ablakok blokkolóját, akkor lehet, hogy le kell tiltania, hogy ez a Gmail funkció megfelelően működjön.


Nyisson meg egy e-mailt a saját Gmail ablakában

A Gmail üzenet külön böngészőablakban történő megnyitásához tartsa lenyomva a műszak billentyűt, miközben rákattint az üzenetre. Rendezheti az ablakokat, és egyszerre megtekintheti őket.

Ha a Beszélgetés nézetet használja, akkor a teljes beszélgetést az új ablakban látja. Ha csak egy üzenetet szeretne látni, nem pedig egy teljes beszélgetést, akkor használja az alábbi utasításokat a Beszélgetés nézet letiltásához vagy a Nyomtatási nézet használatához.

Web


Tiltsa le a Beszélgetés nézetet

Ha egyedi üzeneteket szeretne megnyitni külön ablakokban beszélgetések helyett, kapcsolja ki a Beszélgetés nézetet. Itt van, hogyan:

  1. A Gmail jobb felső sarkában válassza a ikont beállítások (fogaskerek ikon.

    Web

  2. A legördülő menüből válassza a lehetőséget beállítások.

    Web

  3. Válassza ki a általános fülre. Görgessen le a Beszélgetés nézet szakasz és válassza ki A beszélgetés nézet ki van kapcsolva.

    Web

  4. A képernyő alján válassza a lehetőséget változtatások mentése.


A Nyomtatási nézet segítségével nyissa meg az egyes e-maileket a beszélgetésekből

Ha az egyes üzeneteket a beszélgetési nézet letiltása nélkül szeretné megtekinteni, akkor a Nyomtatási nézet segítségével egyedi e-maileket nyithat meg külön böngészőablakokban vagy füleken.

  1. Nyissa meg az üzenetet tartalmazó beszélgetést. A beszélgetés alján válassza a lehetőséget A levágott tartalom megjelenítése (ellipszis) ikon a beszélgetés összes üzenetének megjelenítéséhez.

    Web

  2. Válassza ki a kibővíteni kívánt e-mailt, majd a jobb oldalán Válasz nyíl, válassza a ikont Több (három függőlegesen halmozott pont) ikonra.

    Ne válassza ki a Minden nyomtatása gombot a beszélgetés ablakában, mivel ezzel a teljes szálat kinyomtatja.

    Web

  3. A legördülő menüből válassza a lehetőséget Nyomtatás.

    Web

  4. Amikor megjelenik a böngésző nyomtatási párbeszédpanelje, törölje azt. Az e-mailnek külön ablakban vagy fülön kell maradnia.