Hogyan szinkronizálhatja Google és Apple naptárát

Mit kell tudni

  • Állítsa be a Google Naptárt az Apple fiók hozzáadása varázsló segítségével, és zökkenőmentesen szinkronizálja az iOS alapértelmezett naptáralkalmazásával.
  • Ugrás Beállítások> Jelszó és fiókok> Fiók hozzáadása> Google és kövesse onnan a szinkronizálás megkezdéséhez szükséges lépéseket.
  • Ez másolja a Google naptár (oka) t az iOS rendszerre, de nem keveredik össze és nem egyesül az iCloud-fiókjával vagy egy másik naptárfiókjával.

Ez a cikk elmagyarázza, hogyan adhatja hozzá a Google Naptár eseményeit az Apple naptárához, és hogyan adhat hozzá egyedi naptárakat az iOS rendszerhez.

A cikkben található utasítások az iOS 11 és újabb rendszerekre vonatkoznak.


A Google naptárak beállítása az Apple Naptárban

Ha hozzá szeretné adni Google Naptár-eseményeit az Apple Naptárhoz, és automatikusan szinkronizálni szeretné őket:

  1. IPhone vagy iPad készülékén menjen a következőhöz: beállítások > Jelszó és fiókok.

  2. Érintse Fiók hozzáadása.

  3. Válasszon Google.

  4. Jelentkezzen be Google-fiókjába. Koppintson a Fiók létrehozása linket egy új Google-fiók létrehozásához.

    A Google-fiókok bejelentkezési képernyő külön oldalakon kéri a felhasználónevét és jelszavát. Ha kétfaktoros hitelesítést állított be Google-fiókjához, írja be a válaszkódot.

  5. Kapcsold be Naptárak kapcsoló az iPhone vagy iPad eszközzel történő szinkronizálás engedélyezéséhez. Ezután érintse meg a elemet Megtakarítás hogy folytassa.

  6. A nagy naptár szinkronizálása néhány percet vehet igénybe.

  7. Nyissa meg az Apple Naptár alkalmazást az események és találkozók megtekintéséhez.


Adjon hozzá egyedi Google naptárakat az iOS rendszerhez

Nem kell szinkronizálnia a Google-fiók összes kapcsolódó naptárát az iOS rendszerrel.

  1. Lépjen a Google Naptár szinkronizálási oldalára.

  2. Jelölje be a naptárak melletti jelölőnégyzetet az Apple Calendar alkalmazással szinkronizáláshoz. Törölje a jelölőnégyzet jelölését, hogy megakadályozza a naptár szinkronizálását.

    Gondold át kétszer a megosztott naptárak szinkronizálását az állami vagy vallási ünnepekkel. Különböző naptárak mutatják be ezeket az eseményeket. Ezeknek a naptáraknak a szinkronizálása duplikált bejegyzéseket hozhat létre.

  3. választ Megtakarítás.

  4. Frissítse az Apple Naptárt, hogy ellenőrizze, hogy a beállításai tükröződnek-e.


A Google Naptár használata iPhone vagy iPad készülékével

A Google Naptár számos funkciója nem működik az Apple Naptárban. Ide tartoznak a szobaütemező és az e-mailes értesítések. Nem hozhat létre új Google naptárakat az Apple Naptár használatával.

Ugrás beállítások > Jelszavak és fiókok a szinkronizálási beállítások be- vagy kikapcsolásához, beleértve a naptárat is. Érintse meg Gmail-fiókját, hogy felfedje az e-mail, a névjegyek, a naptárak és a jegyzetek kapcsolóit.

Google-fiókjának hozzáadásával az iOS-hez konfigurálta az Apple Mail, a Naptár, a Névjegyek és a Jegyzetek alkalmazásokhoz. Az App Store áruházból érkező alkalmazások, például a Microsoft Outlook azonban nem tudnak olvasni az iOS beállításaiból; állítsa be külön-külön Google-fiókját nem Apple alkalmazásokban.