Hogyan tölthet le alkalmazásokat egy Fire TV Stick-re

Amikor először aktivál egy Fire TV-eszközt, például a Fire TV Stick-et, annak funkcionalitása meglehetősen korlátozott. Ha bármi mást szeretne csinálni, mint az Amazon szolgáltatásainak tartalmát nézni és hallgatni, akkor további alkalmazásokat kell letöltenie a Fire TV Stick-hez.


Milyen alkalmazásokat tölthet le egy Fire TV Stick-en?

A Fire TV Stick alkalmazások elsősorban a videotartalmak szállítására összpontosítanak, és az összes nagy streaming szolgáltatás rendelkezik alkalmazással. Alkalmazásokat szerezhet a Netflix, a Hulu, a CBS All Access, az HBO Go és az HBO Now, valamint a legtöbb egyéb streaming szolgáltatáshoz.

Emellett zenei alkalmazásokat is talál, például a Spotify-t, sportalkalmazásokat, híreket és a legtöbb más típusú tartalmat, amelyet számítógépen és más eszközökön streamelhet. Vannak olyan böngészők is, mint a Firefox, amelyeket használhat a Fire TV Stick-en és néhány játékon is.

A legtöbb Fire TV Stick alkalmazás ingyenes, de vannak olyanok, amelyekhez előre kell vásárolni, mások pedig csak akkor működnek, ha havi díjat fizetsz, vagy kábel előfizetésed van.

Az alábbi utasítások minden Fire TV eszközre vonatkoznak, beleértve a Fire TV Stick-et, a Fire TV Cube és a Fire TV 4K készülékeket.


Hogyan tölthet le alkalmazásokat egy Fire TV Stick-re

A Fire TV alkalmazásokat közvetlenül az eszközre töltik le, ugyanazzal az internetkapcsolattal, amelyet az eszköz a streameléshez használ, így a folyamat valóban egyszerű. Ténylegesen kereshet és tölthet le alkalmazásokat közvetlenül a Fire TV-eszközön, vagy webböngészővel használhatja a letöltések sorba állítását távolról.

Ha hajlandó extra munkát végezni, és jól érzi magát a Fire TV Stick motorházteteje alatt ásni, akkor oldalra is töltheti az alkalmazásokat. Ez egy kicsit bonyolultabb folyamat, de a legtöbb felhasználónak soha nem kell használni.


Új alkalmazások böngészése és letöltése a Fire TV Stick-en

Az alkalmazások letöltésének legegyszerűbb módja a Fire TV Stick-re való navigálás az alkalmazások szakaszba, egy kívánt alkalmazás megkeresése és letöltés. Ez tényleg ilyen egyszerű.

A Fire TV Stick felület App szekciója kategóriák szerint van rendezve, ami viszonylag megkönnyíti a legtöbbször keresett keresést. Csak görgesse végig a kategóriákat, és nézze meg, hogy valami felkelti-e az érdeklődését.

A Fire TV Stick-et csatlakoztatnia kell az internethez, különben nem lesz képes alkalmazásokat letölteni. Ne feledje, hogy az alkalmazások letöltése adatokat fogyaszt, ezért ne feledje, ha korlátozott adatátvételi terv van.

Itt van egy gyors áttekintés, amely bemutatja, hogyan tölthet le alkalmazásokat a Fire TV Stick-re vagy más Fire TV-eszközre.

  1. Navigáljon a kezdőképernyő a Fire TV-készülékét.

  2. Nyomja meg jobbra a távvezérlőn, amíg el nem éri a Apps szakasz.

  3. Nyomja le a távirányítót a Apps szakaszban, majd az iránybillentyűkkel keresse meg a kívánt alkalmazást.

    Az alkalmazás kijelölésével nyomja meg a gombot az irányítótábla közepén az alkalmazás kiválasztásához.

  4. Val vel Kap kiválasztva, nyomja meg a gombot az irányítópad közepén.

  5. Várja meg a letöltés befejezését az alkalmazás elindításához, vagy térjen vissza a Apps szakasz később, hogy bármikor használhassa az alkalmazást.

Ha rosszul helyezte el a Fire TV Stick távirányítóját, mindig használhatja telefonját távirányítóként, amíg újra nem találja. Telepítenie kell hozzá egy alkalmazást, de könnyen telepíthető és használható.


Hogyan kell használni a keresési funkciót alkalmazások kereséséhez és letöltéséhez a Fire TV-n

Ha nem látja a keresett alkalmazást a Fire TV kezelőfelületének Alkalmazások részében, akkor a keresési funkcióval megkereshet bizonyos alkalmazásokat. Akkor is használhatja ezt a funkciót, ha van egy tágabb kategóriájú alkalmazása, amelyet keres.

Ha nem emlékszik egy alkalmazás nevére, de emlékszik arra, hogy mit csinál, vagy milyen típusú tartalommal rendelkezik, akkor erre is rákereshet.

A következőképpen használhatja a Fire TV Stick vagy bármely más Fire TV eszköz keresési funkcióját alkalmazások kereséséhez és letöltéséhez:

  1. Navigáljon a Fire TV Stick vagy bármely más Fire TV eszköz kezdőképernyőjére.

  2. A keresési szakaszba való belépéshez nyomja meg balra az irányítótáblát.

    A keresési részt nagyítóval ábrázolják. Ha Fire TV távirányítója van beépített mikrofonnal, akkor a távvezérlő mikrofon gombjának megnyomásával is végezhet kereséseket.

  3. Az iránybillentyűkkel írja be a keresett alkalmazás nevét, majd válassza ki a listából.

    Lehet, hogy nem kell beírnia az alkalmazás teljes nevét. Ha látja a keresett alkalmazást, és még nem fejezte be a gépelést, csak nyomja meg a gombot le- az irányító billentyűzeten, amíg el nem éri a kívánt alkalmazás nevét.

  4. Keresse meg a kívánt alkalmazást, és nyomja meg a gombot az irányító billentyűzet közepén annak kiválasztásához.

  5. Val vel Kap kiválasztva, nyomja meg a gombot az irányító billentyűzet közepén az alkalmazás letöltéséhez.

  6. Várja meg az alkalmazás letöltését, majd indítsa el, vagy térjen vissza a Apps szakasz későbbi használatához, amikor csak akarja.


Hogyan tölthet le alkalmazásokat egy Fire TV Stick-re az Amazon webhelyén

A Fire TV eszközökhöz való alkalmazások megkeresésének és letöltésének másik módja az Amazon webhelyének használata. Ez a módszer valamivel kevésbé kényelmes, mert a Fire TV Stick helyett számítógépet kell használnia. Azonban ez azért is könnyebb, mert a kereséshez nem kell használni a képernyőn megjelenő Fire TV billentyűzetet.

Ha ezt a módszert használja, megkeresi az alkalmazást az Amazon webhelyén, majd elmondja az Amazonnak, melyik eszköznek kell letöltenie az alkalmazást. Mindez ezen túl automatizált, így nem kell aggódnia további bonyolult lépések miatt.

Így találhatja meg és töltheti le a Fire TV alkalmazásokat az Amazon webhelyén:

  1. A kívánt webböngészővel keresse fel az amazon.com/appstore webhelyet.

    Csak kereshet az alkalmazásra az Amazon fő webhelyén, de közvetlenül az App Store-ba navigálva relevánsabb keresési eredményeket kaphat.

  2. Görgessen lefelé, amíg meg nem találja a Tűz TV modell részt a bal oldalsávon, és kattintson a Fire TV-eszköz típusa melletti jelölőnégyzetre.

    Ha nem tudja, hogy milyen típusú Fire TV-vel rendelkezik, hagyja ki ezt a lépést. A keresési eredmények olyan alkalmazásokat jeleníthetnek meg, amelyek nem kompatibilisek az eszközével, de ezt megtudhatja, mielőtt bármit megvásárolni vagy letölteni próbálna.

  3. Keresse meg a kívánt alkalmazást, és kattintson rá.

    Ha egy adott típusú alkalmazást keres, vagy egy adott alkalmazást szem előtt tart, szűkítheti az eredmények körét, ha a bal oldalsávon kiválaszt egy kategóriát, vagy az alkalmazás tetején található keresősáv segítségével keres egy alkalmazást. oldalt.

  4. Kattintson a lent található, legördülő mezőre Szállít.

  5. Válassza ki a Tűz TV hogy le szeretné tölteni az alkalmazást, és kattintson rá.

    Ha nem látja a Fire TV eszközét ebben a menüben, ellenőrizze, hogy a megfelelő Amazon-fiókba van-e bejelentkezve. Ha a megfelelő fiókba van bejelentkezve, akkor az alkalmazás nem kompatibilis a Fire TV eszközével. Egyes alkalmazásokat csak a Fire táblagépekkel való használatra terveztek.

  6. Kattints Get App.

    

  7. Várja meg, amíg a Fire TV letölti az alkalmazást, majd keresse meg a Apps szakasz.