Hogyan frissítsem a Kodit egy Fire Stick-en

Számos oka lehet a Kodi frissítésének az Amazon Fire Stick-en, többek között a legfrissebb biztonsági javítások biztosítása és a szoftver megfelelő működésének biztosítása a legújabb kiegészítőkkel.

Egyes kiegészítő fejlesztők nem tudják gyorsan kiadni a szükséges kompatibilitási frissítéseket a programjaikhoz, vagyis a Kodi frissítése a legújabb verzióra ellenkező hatást eredményezhet, és használhatatlanná teheti a kiegészítőt. Célszerű azonban a legújabb verzió telepítése, mivel a hátrányok minimálisak és ritkák.

Amazon, Inc.


Konfigurálja a Fire TV Stick-et

A kezdéshez ellenőrizze, hogy a Fire Stick úgy van-e konfigurálva, hogy megbízhatóvá tegye az ismeretlen forrásokból származó alkalmazás-telepítéseket. Ez a beállítás a Kodi első telepítésekor engedélyezett lett volna, de lehet, hogy ki lett kapcsolva. Tegye a következőket az aktív állapotának megerősítéséhez.

  1. A kiválasztáshoz használja a Fire Stick távirányítót beállítások, a képernyő teteje felé találtuk.

  2. Görgessen jobbra és válassza a lehetőséget eszköz.

  3. Tól eszköz menüben válasszon Fejlesztői beállítások.

  4. Bekapcsol Alkalmazások ismeretlen forrásokból. Ha aktív, akkor ne tegyen semmit, és lépjen az oktatóanyag következő szakaszára.

  5. Ha bekapcsolta ezt a beállítást, akkor egy figyelmeztető üzenet jelenik meg Alkalmazások ismeretlen forrásokból Megjelenik. Válassza a lehetőséget kapcsolja be.

  6. Visszatér a Fejlesztői Beállítások menü, a Alkalmazások ismeretlen forrásokból opció aktiválva.


Szerezze be a Downloader alkalmazást

A folyamat következő lépése a Downloader alkalmazás letöltése és telepítése az Amazon Appstore-ból, hacsak nem ezt tette korábban. Ha nem, kövesse ezeket az utasításokat.

  1. A kezdőképernyőn görgessen balra, így a keresési felület látható lesz.

  2. Kezdje el beírni a szót Downloader a képernyőn megjelenő billentyűzet használatával. Gépelés közben az automatikus kiegészítés funkció megjeleníti a Downloader alkalmazást a javasolt eredménylistában. Görgessen lefelé, és válassza ezt a lehetőséget.

  3. Válassza ki a Downloader alkalmazás képe, amely a Alkalmazások és játékok szakasz.

  4. Megjelennek a Downloader alkalmazás részletei. Válaszd ki a Kap gombot.

  5. Az alkalmazást letöltjük és telepítjük. Ha elkészült, visszatér az előző képernyőre.


Frissítse a Kodit a legújabb verzióra

Most már készen áll a Kodi frissítésére a legújabb stabil verzióra, a következő lépések végrehajtásával.

  1. Nyissa meg a Downloader app.

  2. A Downloader alkalmazás fő felületén válassza ki a címbeviteli mezőt, amely a Írja be a webhely URL-jét rovattal és előre betöltött http://.

  3. Írja be a következő URL-t a képernyőn megjelenő billentyűzet segítségével: http://kodi.tv/download.

  4. választ Go.

  5. Figyelmeztető üzenet jelenhet meg arról, hogy a JavaScript le van tiltva. Válassza a lehetőséget OK.

  6. A Kodi webhely letöltési szakasza megjelenik egy böngészőablakban. Görgessen lefelé, és válassza a lehetőséget Android.

  7. A Kodi kijelző legújabb stabil verziójának több példánya. Válassza ki a gombot 32 bites kiadás.

    Az újabb Fire Sticks képes támogatni a Kodi 64 bites verzióját, ezért ezt telepítheti, ha akarja. Ha nem biztos abban, hogy a Fire Stick támogatja-e a 64 bites alkalmazásokat, vagy játssza le biztonságosan, és telepítse a 32 bites verziót, vagy próbálkozzon a 64 bites összeállítással, és térjen vissza a régebbi verzióra, ha nem sikerül telepíteni vagy futtatni.

  8. A Kodi telepítő letölti. Ha elkészült, a rendszer megkérdezi, hogy telepíteni szeretné-e az alkalmazást. Választ felszerel, amely a képernyő jobb alsó sarkában található.

  9. Amikor megjelenik az alkalmazás telepített üzenete, válassza a lehetőséget Nyisd ki.

  10. Ha a telepítés sikeres volt, a Kodi legújabb stabil verziója elindul a Fire Stick-en.