Hogyan tölthetjük be a Fire TV-alkalmazásokat a Fire TV-stickre vagy kockára

Az Amazon hivatalos alkalmazásboltján keresztül rengeteg nagyszerű Fire TV-alkalmazást biztosít, de nem csak ez a hely. A Fire TV-készülék valódi lehetőségeinek kiaknázása érdekében fontolóra veheti az alkalmazások, például a Kodi, az Allcast, sőt néhány operációs rendszer-emulátor oldaltöltését.

A Fire TV eszköz oldaltöltése nem túl nehéz, de lényegesen bonyolultabb, mint a hivatalos alkalmazások letöltése és telepítése.


Miért érdemes a Tűz TV-alkalmazásokat feltölteni?

Az oldalletöltés olyan folyamat, amely lehetővé teszi olyan alkalmazások telepítését, amelyek nem érhetők el a hivatalos Amazon alkalmazásboltban. Ez lehetővé teszi olyan Android-alkalmazások futtatását, amelyekhez egyébként nem férne hozzá, például a Kodi.

Ahhoz, hogy egy alkalmazást betöltsön egy Fire TV-eszközre, szüksége lesz az alkalmazás APK fájljára. Ezeket a fájlokat általában közvetlenül a fejlesztő hivatalos webhelyéről szerezheti be, de számos jó hírű harmadik fél webhelye is kínál APK-fájlokat.

A Fire TV-készülék kétoldali betöltésének két legegyszerűbb módja egy letöltő alkalmazás használata vagy közvetlenül az Android telefonról történő oldalra töltés. Az első módszer az Amazon alkalmazásbolt egyik alkalmazásával tölti le az APK fájlokat a Fire TV-re. Miután letöltötte az APK fájlt, telepítheti azt. A második módszer az alkalmazásokat közvetlenül egy androidos telefonról tölti be egy Fire TV eszközbe a Wi-Fi hálózaton keresztül.


Mielőtt elkezdené: Készítse elő a Fire TV-készüléket az oldaltöltéshez

Függetlenül attól, hogy melyik módszerrel tölti be a Fire TV-készüléket, az első dolog, amit meg kell tennie, előkészíti a készüléket az oldalsó töltésre. Biztonsági okokból a Fire TV-készülékek csak akkor tudják az alkalmazásokat betölteni, ha két beállítást módosítanak. Ez egy egyszerű folyamat, és csak egyszer kell elvégeznie.

  1. Nyissa meg a beállítások menü a Fire TV-készüléken.

  2. választ My Fire TV.

    A Fire TV-készülék típusától függően lehet, hogy választania kell eszköz helyett My Fire TV.

  3. választ Fejlesztői beállítások.

  4. Kapcsolja be mindkettőt ADB hibakeresés és Alkalmazások ismeretlen forrásokból.

  5. Annak megerősítéséhez, hogy ismeretlen forrásból származó alkalmazásokat szeretne futtatni, válassza a lehetőséget kapcsolja be amikor megkérdezi.

A Fire TV készüléke készen áll az oldaltöltésre az alábbi módszerek bármelyikével.


Tűzoltó készülék oldalsó betöltése a Downloader alkalmazás segítségével

Letöltheti az alkalmazásokat bármely Fire TV eszközre, beleértve a Fire TV Stick-et és a Fire TV Cube-t is. Ez a módszer nem igényel további felszerelést, mert olyan letöltő alkalmazást használ, amely szabadon elérhető a hivatalos Fire TV alkalmazásboltból.

Csak APK fájlokat töltsön le és telepítsen hivatalos forrásokból és megbízható, harmadik féltől származó webhelyekről.

Így töltheti be a Fire TV-t egy letöltő alkalmazás segítségével:

  1. Keresése Downloader a keresési funkció vagy az Alexa hangalapú keresés segítségével.

  2. elhelyez Downloader és válassza ki.

  3. választ Letöltések
    .

    Ez az alkalmazás ingyenes, de még mindig hozzáadódik a könyvtárához, amikor először letöltötte bármely Amazon-eszközre. Ha korábban már másutt használta ezt az alkalmazást, látni fogja a Birtokolod üzenet. Az oldaltöltéshez továbbra is le kell töltenie a Fire TV készülékére.

  4. Várja meg a Downloader telepítését, majd nyissa meg.

  5. Írja be a letölteni kívánt alkalmazáshoz társított webhely címét. Például letöltheti a Kodi alkalmazást a kodi.tv/download webhelyről.

    Csak alkalmazásokat töltsön le hivatalos forrásokból és megbízható, harmadik felektől származó webhelyekről. Ha nem tudja, hol található a keresett alkalmazás, akkor az egyik legjobb webhely a Fire TV alkalmazások megtalálásához apkmirror.com.

  6. Használja a kör pad és középső gomb a Fire TV távirányítóján az alkalmazás webhelyének navigálásához és a telepíteni kívánt alkalmazás megkereséséhez.

    Ha egy alkalmazásnak több verziója is elérhető, keressen egy olyan verziót, amelyet Androidra vagy kifejezetten a Fire TV-re terveztek. Ha az alkalmazás 32 és 64 bites verzióban is elérhető, válassza a 32 bites lehetőséget.

  7. Várja meg a letöltés befejezését.

  8. választ felszerel.

  9. Várja meg a telepítés befejezését.

    Az oldalra töltött alkalmazás készen áll a használatra.


Tűzoltó készülék oldalsó betöltése Android telefon segítségével

Ha telepített egy alkalmazást androidos telefonjára, és ugyanazt az alkalmazást szeretné telepíteni a Fire TV-eszközre, akkor lehetősége van arra, hogy közvetlenül a telefonjáról a Fire TV-re töltse. Ehhez a módszerhez Android-telefon szükséges, ezért nem hasznos, ha iPhone-felhasználó.

Ez a módszer csak akkor működik, ha az oldalra tölteni kívánt alkalmazást úgy tervezték, hogy a Fire TV-vel működjön. Ha nem kompatibilis alkalmazást próbál meg betölteni, hibaüzenetet kap.

A következőképpen töltheti be az alkalmazásokat Android-telefonjáról a Fire TV-készülékre:

  1. Töltse le és telepítse az Apps2Fire alkalmazást androidos telefonjára.

    

  2. Nyissa meg az Apps2Fire alkalmazást, és válassza ki a három függőleges ponttal jelölt menü ikont (⋮).

  3. választ felépítés.

  4. választ hálózat.

  5. A Fire TV-n navigáljon a beállítások > My Fire TV > hálózat, és írja le a felsorolt ​​IP-címet.

  6. Keresse meg a Tűz TV készülék a listában, és válassza ki.

    Hálózattól függően előfordulhat, hogy a listában szereplő eszközöknek neve van, vagy nem. Ha a lista teljes egészében IP-címekből áll, akkor vissza kell utalnia arra az IP-címre, amelyet az előző lépésben írt le. Ha nem látja a Fire TV-t a listában, ellenőrizze, hogy a Fire TV és a telefon ugyanahhoz a Wi-Fi hálózathoz csatlakozik-e.

  7. választ Megtakarítás.

  8. választ Helyi alkalmazások.

  9. Keresse meg azt az alkalmazást, amelyet be szeretne tölteni a Fire TV-eszközre, és válassza ki.

  10. választ felszerel.

  11. Ellenőrizze a Fire TV-t. Amikor a rendszer kéri, válassza a lehetőséget OK.

  12. Menjen vissza a telefonjára, és válassza a lehetőséget OK.

    Az oldalt töltött alkalmazás használatra kész a Fire TV-n.