Hogyan tölthet le iPad alkalmazásokat az iTunes alkalmazásból a PC-jére vagy a Mac-jére

2017-ben az Apple eltávolította az alkalmazások letöltésének és telepítésének lehetőségét az iTunes segítségével a számítógépen. A felhasználói panaszok nyomán az Apple elérhetővé tette az iTunes egy régebbi verzióját, amelyet a felhasználók letölthetnek és használhatnak Mac számítógépeiken, illetve 32 vagy 64 bites PC-ken. Ez az iTunes verzió visszaadja az alkalmazások letöltését és telepítését a számítógépre. A későbbi iTunes frissítéseket nem alkalmazzák automatikusan.

Ez a cikk azoknak a felhasználóknak van archiválva.

Emily Mendoza / Web 

Ha olvas egy alkalmazásról a laptopján, akkor nem kell levadásznia iPadjét, hogy a helyszínen letöltse. Megvásárolhatja az iTunes alkalmazásban, és később letöltheti. Ez nagyszerű módja annak, hogy ne felejtsük el az alkalmazás nevét. Ha az iPad gyermekbiztos, kikapcsolt alkalmazásvásárlásokkal, akkor a PC körüli összegyűjtés új alkalmazások vásárlásához szórakoztató módon vásárolhat alkalmazásokat gyermekével.

Az alkalmazások számítógépre történő letöltésének lehetősége nagyszerű azok számára is, akiknek még mindig van első generációs iPadjük. Míg sok alkalmazás már nem támogatja az eredeti iPad alkalmazást, ha letölt egy alkalmazást a PC-re vagy a Mac-re, az alkalmazás az iPad korábban megvásárolt kategóriájában jelenik meg. Ez egy praktikus megoldás az alkalmazások letöltésére az első generációs iPad-re.


Alkalmazások letöltése a számítógépre

Alkalmazások letöltése a számítógépre:

  1. Töltse le, majd indítsa el az iTunes régebbi verzióját (12.6.5) PC-jén vagy Mac-en.

  2. Jelentkezzen be ugyanazzal az Apple ID-vel, mint amelyet iPad-jén használ.

  3. Kattints a iTunes Store a képernyő tetején. Alapértelmezés szerint az iTunes Store általában a Zene kategóriában indul.

  4. Változtassa meg a kategóriát az App Store-ra az gombra kattintva zene kategória a képernyő jobb oldalán található legördülő menü létrehozásához.

  5. Válasszon App Store a legördülő menüben.

  6. Böngésszen az alkalmazások között, akárcsak iPad vagy iPhone készülékén. Az első oldalon felsoroljuk a kiemelt alkalmazásokat, beleértve az új alkalmazásokat és a jelenleg népszerű alkalmazásokat. A képernyő jobb felső sarkában található keresési funkcióval kereshet egy adott alkalmazást, vagy kattintással megváltoztathatja az alkalmazások kategóriáját Minden kategória a menün. Ez lehetővé teszi, hogy az alkalmazások bizonyos kategóriái közül válasszon, például a termelékenységi alkalmazások vagy a játékok közül.

  7. Kattintson egy alkalmazásra, ha további információt szeretne róla.

  8. Kattintson az árra az alkalmazás megvásárlásához Kap ingyenes alkalmazás letöltéséhez.

Az alkalmazás megvásárlása után az automatikusan letöltődik a PC-re vagy a Mac-re.


Hogyan lehet az alkalmazást átvinni iPad-re?

Kétféle módon lehet az alkalmazást átvinni a számítógépről a mobil eszközre.

  • Csatlakoztassa iPad-jét PC-jéhez vagy Mac-jéhez, és szinkronizálja az eszközt. Csak akkor szinkronizálhatja az alkalmazásokat, ha fel akarja gyorsítani a folyamatot. 
  • Töltse le az alkalmazást az App Store-ból az iPad készülékén. Ehhez indítsa el az App Store alkalmazást iPad-jén, és válassza a korábban megvásárolt fület. Ezen a lapon láthatja a legutóbbi vásárlásait, beleértve a PC-n vagy Mac-en végrehajtott vásárlásokat is. A letöltés megkezdéséhez érintse meg a felhő gombot az alkalmazás ikonja mellett. A már megvásárolt alkalmazásokért nem terheljük meg újra.