Hulu hibakódok: Mik azok és hogyan lehet őket kijavítani

Több tucat különböző Hulu hibakód létezik, és a Hulu hibaüzenetek nem mindig kristálytisztaak a probléma magyarázatában. Egyes Hulu hibakódok problémát jeleznek a készülékével, másokat a gyenge internetkapcsolat okoz, másokat pedig hardverproblémák eredményeznek. Még hibakódot is kaphat, ha a Hulu maga tapasztalja a szolgáltatás megszakadását, de az üzenet általában nem ilyen egyszerű szavakkal fogja megfogalmazni.


Általános Hulu hibakód hibaelhárítási tippek

A hulu problémákat általában a gyenge internetkapcsolat vagy a streaming eszköz vagy a Hulu alkalmazás problémái okozzák, ezért a legtöbb problémát néhány általános hibaelhárítási tipp követheti.

Itt találhatók a Hulu hibakódok leggyakoribb javításai:

  • Indítsa újra a Roku vagy más streaming eszközt.
  • Indítsa újra otthoni hálózati eszközeit.
  • Húzza ki a streaming készüléket és az otthoni hálózati eszközöket, hagyja őket egy percig kihúzva, majd dugja vissza.
  • Váltás vezeték nélküli hálózatról vezetékes hálózati kapcsolatra.
  • Frissítse Hulu alkalmazását, vagy próbálja meg újratelepíteni.
  • Győződjön meg arról, hogy a streaming eszközöd is teljesen frissült.

A legtöbb Hulu-probléma megoldható az alapfeladatok elvégzésével, de egy hibakód sokkal jobban segíthet a probléma elhárításában. Ha a Hulu hibakódot adott meg, olvassa el az alábbi tippeket az adott probléma elhárításával kapcsolatos információkért.


A Hulu 3. és 5. hibakód javítása

A Hulu 3. hibakód általában valamilyen internetes problémát jelez, mert akkor vált ki, amikor a Hulu alkalmazás nem tudja betölteni a műsort. Amikor ez a hiba jelentkezik, általában így néz ki:

  • Hiba történt a videó lejátszása közben
  • Sajnos hibát észleltünk a videó lejátszása során. Kérjük, indítsa újra a videót, vagy válasszon valami mást, amelyet meg szeretne nézni.
  • Hibakód: 3 (-996)

A 3. hibakód ilyen üzenetet is adhat:

  • Jelenleg gondjaink vannak ennek betöltésével
  • Kérjük, ellenőrizze internetkapcsolatát, és próbálja újra. Hibakód: -3: Váratlan problémát észleltek (de nem a szerver időtúllépését vagy HTTP hibát).

Az 5. hibakód hasonló, és annak kijavítására ugyanaz a folyamat:

  • Jelenleg gondjaink vannak ennek betöltésével
  • Kérjük, ellenőrizze internetkapcsolatát, és próbálja újra. Hibakód: -5: hibásan formázott adatok.
  • Ha a probléma továbbra is fennáll, próbálja meg újraindítani az eszközt.

Mivel nincs szerver időkorlátja, a problémát általában néhány egyszerű lépéssel kijavíthatja:

  1. Kapcsolja ki a streaming eszközt, majd kapcsolja be újra.

    Ha készülékén alvó vagy készenléti mód van, akkor azt valóban le kell állítania. Alvó vagy készenléti üzemmódba váltás nem elég jó.

  2. Ha továbbra is látja a hibát, húzza ki egy percre a modemet és az útválasztót.

  3. Csatlakoztassa újra a modemet és az útválasztót, és ellenőrizze, hogy a probléma továbbra is fennáll-e.

Ha a 3. vagy 5. hibakód továbbra is fennáll az eszközök teljes leállítása és újraindítása után, megpróbálhatja újratelepíteni a Hulu alkalmazást és frissíteni az eszközét. Ez a hibakód néha megjelenik, miután a Hulu kitol egy új frissítést, ezért fontos, hogy az alkalmazás és az eszköz is naprakész legyen.

Segíthet a készülék modemhez vagy útválasztóhoz való csatlakoztatása vezeték nélküli Wi-Fi-kapcsolat helyett fizikai Ethernet-kábellel, vagy a Wi-Fi-kapcsolat fejlesztésének lépései is.


A Hulu 500 hiba elhárítása

Ez egy szerverhiba. Amikor ezt a hibát kapja, általában egy ilyen üzenetet lát:

  • Hiba történt ezen az oldalon (500 hiba)
  • Sajnáljuk - váratlan hibát észleltünk. Értesítést kaptunk erről a kérdésről, és rövidesen megvizsgáljuk.

Ezt a hibát leggyakrabban a Hulu webhelyének használata során tapasztalják, de streaming eszközökön is megkaphatja. Ha Hulu 500 hibát lát, csak annyit tehet, hogy frissíti az oldalt, hogy megnézze, betöltődik-e. Megpróbálhatja a műsorát más webböngészővel, más számítógépen vagy más streaming eszközön is streamelni, ha van ilyen.

Az is fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy internetkapcsolatának nincs problémája, amikor megjelenik egy Hulu 500 hiba. Nézze meg az internetkapcsolat tesztelésére vonatkozó útmutatónkat, ha nem biztos benne, hogyan kell ezt megtenni.


A Hulu hibakód 400 javítása

A 400-as hibakód általában a fiókadatok problémáját jelzi, amely megakadályozza a Hulu alkalmazás megfelelő működését mobil vagy streaming eszközön. A legtöbb esetben megoldhatja ezt a problémát az alkalmazás újratelepítésével vagy az eszköz eltávolításával a fiókjából.

A 400-as Hulu hibakód általában így néz ki:

  • Jelenleg gondjaink vannak ennek betöltésével. Ellenőrizze az internetkapcsolatot, és próbálja újra.
  • Hibakód: 400

A Hulu azt javasolja, hogy ellenőrizze internetkapcsolatát, amikor 400-as hibakódot észlel. Ha lehetséges, váltson vezeték nélküli hálózatról vezetékes kapcsolatra, és ellenőrizze, hogy a probléma továbbra is fennáll-e. Ha a probléma egy mobil eszközzel van, helyezze közelebb az útválasztóhoz, és próbálja újra.

Ha az internetkapcsolata rendben van, kövesse az alábbi lépéseket a Hulu hibakód 400 kijavításához:

  1. Törölje a Hulu alkalmazást eszközéről.

  2. Telepítse újra a Hulu alkalmazást.

  3. Jelentkezzen be a Hulu-ba.

  4. Megpróbál közvetíteni valamit.

Ha a Hulu alkalmazás indításakor is látja a 400-as hibát, akkor el kell távolítania az eszközt a fiókjából, és újra hozzá kell adnia. A Hulu ügyfélszolgálata megteheti ezt Ön helyett, vagy megteheti saját maga a Hulu honlapja.

Így távolíthat el egy eszközt a fiókjából a 400-as hibakód kijavításához:

  1. Jelentkezzen be a hulu.com webhelyre egy webböngészőben.

  2. Kattintson a nevére a jobb felső sarokban.

  3. Kattints Fiók.

  4. Ha a rendszer kéri, írja be a jelszavát, majd kattintson a gombra BEJELENTKEZÉS.

  5. Kattints ESZKÖZÖK KEZELÉSE.

  6. Keresse meg a 400-as hibakódot észlelő eszközt, majd kattintson a gombra REMOVE.

Miután eltávolította az eszközt a fiókjából, el kell távolítania a Hulu alkalmazást az eszközről, újra kell telepítenie a Hulu alkalmazást, majd be kell jelentkeznie. A legtöbb esetben ez kijavítja a 400-as hibakódot.


A Hulu hibakód 16 és az érvénytelen régió üzeneteinek javítása

A 16. hibakód érvénytelen régiókód, ami azt jelenti, hogy a Hulu az Ön jelenlegi tartózkodási helyén nem érhető el. Ha ezt az üzenetet látja, amikor az Egyesült Államokon kívülről származó Hulut próbálja használni, akkor valószínűleg ez az oka.

Az érvénytelen régió hibakódjai általában ilyen üzeneteket adnak:

  • Sajnáljuk, jelenleg videokönyvtárunkat csak az Egyesült Államokban lehet közvetíteni. Ha további információra van szüksége a Hulu nemzetközi elérhetőségéről, kattintson ide.
  • Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, és úgy gondolja, hogy tévesen kapta ezt az üzenetet, kattintson ide.

Amikor 16-os hibakódot lát az Egyesült Államokban, az általában azért történik, mert Hulu szerint virtuális magánhálózatot (VPN) vagy névtelen proxyt használ. Még akkor is, ha IP-címe van az Egyesült Államokban, a Hulu blokkolja, ha úgy gondolja, hogy az IP-t egy proxy szolgáltatás használja.

Ha VPN-t vagy névtelen proxyt használ, és olyan területen tartózkodik, ahol a Hulu elérhető, akkor a 16. hibakódot a VPN vagy a proxy egyszerűen kikapcsolásával javíthatja.

Web

Így kapcsolhatja ki VPN-jét Androidon:

  1. navigáljon beállítások > Hálózat és internet.

  2. Érintse VPN.

  3. Érintse meg a fogaskerek ikon.

  4. Ha a VPN be van kapcsolva, érintse meg a csúszkát a kikapcsolásához.

A következőképpen kapcsolhatja ki a HTTP-proxyt iOS-eszközökön:

  1. Nyissa meg a beállítások alkalmazást az iOS eszközön.

  2. Érintse Wi-Fi.

  3. Érintse meg a kék kör ikonra a Wi-Fi-kapcsolat mellett.

  4. Keresse meg a HTTP Proxy opciót, és állítsa le.

Ha a HTTP-proxybeállítás már ki volt kapcsolva, vagy kikapcsolása után is megjelenik a 16-os hibaüzenet iOS-eszközén, a Hulu javasolja a konfigurációs profilok törlését:

  1. Nyisd ki beállítások.

  2. Érintse általános.

  3. Görgessen az aljára, és érintse meg a elemet Profilok.

  4. Érintse Profilok törlése, és próbálja újra használni a Hulut.

Ha ez nem működik, akkor lehet, hogy a Wi-Fi-hálózat átlátszó proxyt használ. Próbáljon meg csatlakozni egy másik Wi-Fi hálózathoz, vagy kapcsolja ki a Wi-Fi-t, és próbálja meg a streaminget a mobil adatkapcsolaton keresztül.

Ha a 16-os hibaüzenet eltűnik, akkor az eredeti Wi-Fi-kapcsolat valószínűleg átlátszó proxyt használ. További információért forduljon a hálózati rendszergazdához, vagy kapcsolja ki a proxyt, ha saját útválasztója van.

A Hulu hibakód 5003 javítása

Az 5003 hibakód lejátszási hiba, amely általában azt jelzi, hogy probléma van az eszközével vagy az alkalmazással. Ez a hiba általában így néz ki:

  • Lejátszási hiba
  • Sajnáljuk, de probléma merült fel a videó lejátszása közben.
  • Kérjük, ellenőrizze a kapcsolatot, és próbálja újra. (5003)

A kód kijavításának módja a Hulu alkalmazás frissítése, a Hulu alkalmazás eltávolítása és újratelepítése, valamint annak biztosítása, hogy maga a streaming eszköz naprakész legyen. Bizonyos esetekben újra kell indítania vagy vissza kell állítania a készüléket.

Ha a Hulu alkalmazás és a streaming eszköz frissítése után is 5003 hibakódot tapasztal, akkor magával az alkalmazással lehet probléma. Ebben az esetben csak annyit tehet, hogy jelentette a problémát a Hulunak és az eszköz gyártójának, majd egy másik eszközzel figyelje a Hulut, amíg meg nem oldják a problémát.

A Hulu Protected Content hibák kijavítása

Nagyon sok hibakód társul a védett tartalomhoz, beleértve a 3343, 3322, 3336, 3307, 2203, 3321, 0326 és más hibakódokat. Ezek a kódok akkor jelennek meg, amikor olyan eszközön próbál védett tartalmat nézni, amely nem támogatja azt, de egy pillanatnyi hiba következménye is lehet.

Ezek a hibák általában így néznek ki:

  • Hiba történt a védett tartalom lejátszása közben.
  • (Hibakód: 2203)

Néhány különböző dolog okozhat védett tartalmi hibát a Hulu-n:

  • Helytelen típusú monitor csatlakozás: Ha a monitor VGA-kábellel van csatlakoztatva, akkor nem fog tudni védett tartalmat nézni. Csatlakoztassa HDMI-kábellel, vagy használjon másik monitort, majd próbálkozzon újra.
  • Több monitor csatlakoztatva: A Hulu általában jól működik, ha több monitor van csatlakoztatva, de vannak olyan esetek, amikor az egyik monitor lekapcsolásával javíthat egy védett tartalmi hibát. Próbáljon meg egy másik kábelt használni, és ellenőrizze, hogy mindkét monitor HDMI-vel van-e csatlakoztatva.
  • Böngésző kérdések: Ha a böngészője elavult, vagy a Hulu nem támogatja, akkor ezt a hibát kaphatja. Próbálja frissíteni a böngészőt, vagy váltson másik böngészőre.
  • A számítógép alvó üzemmódba vált: Ez a hiba néha felbukkan, ha számítógépe alvó üzemmódba lép, miközben videót néz. Próbálja frissíteni az oldalt a Hulu-n, és a videót el kell kezdeni.

Hulu HDCP hibák kiküszöbölése

A védett tartalomhibát okozó tényezők mellett valóban megjelenhet egy nagy sávszélességű digitális tartalomvédelem (HDCP) hibaüzenet. Ezek az üzenetek eszközspecifikusak, de általában így néznek ki:

  • Ehhez a tartalomhoz HDCP szükséges.
  • A HDCP-t nem támogatja a HDMI-kapcsolat.

A HDCP egy kalózkodásellenes technológia, amely működéséhez kommunikációra van szükség egy video forrás, például egy Blu-ray lejátszó vagy streaming eszköz, valamint egy monitor vagy televízió között. Ennek oka lehet egy monitor vagy televízió, amely túl régi egy újabb eszközzel való kommunikációhoz, HDMI-kábel problémák és más hasonló problémák.

Ha HDCP hibát kap, amikor megpróbálja streamelni a Hulu-t, a következőképpen oldhatja meg a problémát:

  1. Húzza ki a HDMI kábelt a streaming eszközből és a televízióból.

  2. Kapcsolja ki a televíziót és a streaming eszközt, és húzza ki őket az áramforrásból.

  3. Csatlakoztassa újra a HDMI kábelt a televízióhoz és a streaming eszközhöz.

    Ellenőrizze, hogy a kábel mindkét vége szilárdan van-e rögzítve.

  4. Csatlakoztassa a televíziót és a streaming eszközt, majd kapcsolja be újra.

Ha ez nem működik, akkor még néhány dolgot kipróbálhat:

  • Csatlakoztassa a HDMI-kábel televíziós végét a streaming eszközhöz, és a streaming eszköz a televízióhoz. A HDMI kábelek kétirányúak, de ez azt eredményezheti, hogy a kábelek szilárdabban illeszkednek a HDMI portokba.
  • Próbáljon meg egy másik HDMI-kábelt, lehetőleg olyat, amelyről tudja, hogy a Huluval egy másik eszközön működik.
  • Csatlakoztassa a HDMI-kábelt a televízió másik portjához.
  • Ha a streaming eszköz HDMI-kapcsolóhoz vagy audio / video-vevőhöz (AVR) csatlakozik, próbálkozzon közvetlenül a televízióval.
  • Csatlakoztassa készülékét egy másik televízióhoz vagy monitorhoz.

Hulu kiesések és hibakód BYA-403-007

A BYA-val kezdődő Hulu hibakódok számos különböző lejátszási hibát jelezhetnek, de általában azt jelentik, hogy magával a Hulu szolgáltatással van probléma.

A Hulu BYA hiba általában így néz ki:

  • Hiba történt a videó lejátszása közben
  • Sajnos hibát észleltünk a videó lejátszása során. Kérjük, indítsa újra a videót, vagy válasszon valami mást, amelyet meg szeretne nézni.
  • Hibakód: BYA-403-007

Ha olyan Hulu hibakódot kap, mint a BYA-403-007, először meg kell próbálni, hogy ellenőrizze, megnézhet-e más videókat a Hulun. Ha más videók működnek, akkor a Hulu valószínűleg részleges kiesést tapasztal, amely csak a tartalmuk egy részét érinti.

Ha más videókon látja a hibaüzenetet, és nincs probléma az internetkapcsolattal vagy a streaming eszközzel, akkor valószínűleg meg kell várnia, amíg a Hulu megoldja a problémát.

Hogyan ellenőrizhető, hogy Hulu nincs-e

Ha minden rendben van a végén, használhat olyan szolgáltatást, mint a Down Detector, hogy megnézze, másoknak is vannak-e Hulu problémái. Ez nem segít javítani a Hulu hibakódot, de tudatja Önnel, hogy a probléma a Hulu végén van, és csak annyit tehet, hogy megvárja, amíg kijavítják.

Így ellenőrizheti, hogy más embereknek vannak-e problémái a Huluval kapcsolatban:

  1. Keresse meg a downdetector.com oldalt.

  2. Kattints a keresőmező és írja be a Hulu szót, majd nyomja meg a gombot belép A billentyűzeten.

    Alternatív megoldásként rákattinthat a keresősáv jobb oldalán található nagyítóra a keresés aktiválásához.

  3. Nézd meg a Hulu problémák idővonal, hogy lássák, nem történt-e nemrégiben csúcs a jelentésekben.

  4. Görgessen le és kattintson a Élő kiesések térképe gombot.

  5. Keresse meg a leállási hotspotokat a környékén.

Ha sok Hulu-kiesést lát, valószínűleg van egy probléma Hulu-val, amelyet nem fog tudni kijavítani.