Unzip-Online Review (A RAR és ZIP nyitó)

Az Unzip-Online egy ingyenes fájlcsomagoló webhely, amely lehetővé teszi az archívum kibontását anélkül, hogy programot kellene letölteni a számítógépre. Ez úgy működik, hogy lehetővé teszi az archívum feltöltését a webhelyre, majd az egyes megtartani kívánt fájlok letöltését.

A legnépszerűbb archívumok két formátuma, a RAR és a ZIP, valamint a 7Z és a TAR támogatott. Mivel egy webhelyen fut, az Unzip-Online alkalmazást bármely operációs rendszer bármely böngészőjében használhatja.

Látogassa meg az Unzip-Online mit szeretünk

  • Nem igényel szoftverletöltést.

  • Az archívumok mérete legfeljebb 200 MB lehet.

  • A feltöltések privátak, és 24 órán belül eltávolításra kerülnek.

  • Minden operációs rendszer bármely böngészőjével működik.

Amit nem szeretünk

  • A 200 MB feletti archívumokat nem lehet kibontani.

  • Várni kell a fájlok feltöltésére.

  • Nem enged új archívumokat készíteni.

  • Csak négy dekompressziós formátumot támogat.

  • Egyszerre csak egy archívumot nyit meg.


Az Unzip-Online használata

Az Unzip-Online meglehetősen magától értetődő, ezért nem szabad, hogy zavar legyen a használata során.

  1. választ Fájlok kibontásához.

  2. választ Válassz fájlt.

  3. Keresse meg és válassza ki a tömörítéshez szükséges archívumot.

  4. Válasszon Tömörítse ki a fájlt hogy feltöltse az archívumot az Unzip-Online-ra és elindítsa a dekompressziós folyamatot.

  5. Miután meglátta a felsorolt ​​fájlokat, válassza ki a letölteni kívánt elemeket.

  6. Válasszon helyet a számítógépén a fájl mentéséhez.

Az utolsó két lépést annyiszor megismételheti, ahányszor le akarja tölteni a fájlokat az archívumból.


Gondolataim az Unzip-Online-on

Az Unzip-Online tökéletes fájl kibontó, ha csak egy kis archív fájlt kell kibontani, de ehhez nincs telepítve szoftver. Például, ha olyan számítógépen tartózkodik, amely nem engedélyezi a program telepítését (például az iskolában vagy a munkahelyen), akkor az egyetlen igazi lehetőség az, ha egy weboldalt használ az archívum kibontásához. Mivel azonban az Unzip-Online nagy archívumokat képes feltölteni, még a nagyobbak számára is hasznos, amelyeket esetleg kibontani kell.

Nagyon jó, hogy négy népszerű fájlformátum elfogadható az Unzip-Online-on. Az is jó dolog, hogy az archívum legfeljebb 200 MB méretű lehet, ami meglehetősen nagy. Azonban egy archív fájl feltöltése sok időt vehet igénybe (különösen, ha 200 MB), és ez még csak azt sem jelenti, hogy ezeket a fájlokat vissza kell töltenie a számítógépére a használatukhoz.

Ha olyan stabil programot keres az archívumok kibontásához, amely nem korlátozza a fájlméreteket (mivel egyes archívumok valóban nagyméretűek lehetnek, akár 200 MB-nál is nagyobbak), több archívumformátumot támogatnak, és nem igényel fájlok feltöltését és letöltését, próbálkozzon 7-Zip, PeaZip vagy jZip.

Látogassa meg az Unzip-Online oldalt

A Funzip egy másik ingyenes fájlcsomagoló webhely, amely mind tervezésében, mind működésében nagyon hasonlít az Unzip-Online-hoz, de nagyobb, legfeljebb 400 MB méretű archívumokat támogat.