Játékok és alkalmazások letöltése a Nintendo DSi Shop-ból

A Nintendo DSi úgy lett kifejlesztve, hogy a Nintendo DS játékélményt a plug and play-en túl is átvihesse. Ha van Wi-Fi kapcsolata, akkor a Nintendo DSi (vagy a DSi XL) használatával online léphet és megvásárolhatja a "DSiWare" - kisebb, olcsó játékokat, amelyek letölthetők a rendszerére. A Nintendo DSi Shop meglátogatása egyszerű, a játékok letöltése pedig azonnal elvégezhető. Ez egy lépésenkénti útmutató a Nintendo DSi Shop címek eléréséhez, böngészéséhez és megvásárlásához.


Amire szükséged van

  • A Nintendo DSi
  • Működő Wi-Fi kapcsolat
  • Érvényes hitelkártya vagy Nintendo Points kártya vásárlásokhoz

Itt van, hogyan

  1. Kapcsolja be a Nintendo DSi-t.

  2. Az alsó menüben válassza a lehetőséget Nintendo DSi Shop ikonra.

  3. Várja meg, amíg a DSi Shop csatlakozik. Ellenőrizze, hogy be van-e kapcsolva a Wi-Fi.

  4. A csatlakozás után a DSi Shop alatt láthatja, mely alkalmazásokat és játékokat mutatják be Ajánlott címek. A közleményeket és frissítéseket a Fontos információk fejléc. Ha személyre szabottabb vásárlási élményt szeretne, koppintson a ikonra Indítsa el a vásárlást gombot az érintőképernyő alján.

  5. Innen hozzáadhatja a Nintendo DSi Pontokat a fiókjához, ha szeretné. A DSi Pontok szükségesek a legtöbb játék és alkalmazás megvásárlásához a DSi Store-ban. Tudja meg, hogyan vásárolhat Nintendo Pontokat a Nintendo DSi Shop-hoz. Emellett módosíthatja a vásárlási beállításokat, megtekintheti fióktevékenységét, valamint visszatekinthet a vásárlási és letöltési előzményekre. Ha törölnie kellett egy korábban megvásárolt és letöltött játékot, ingyen letöltheti itt.

  6. Ha folytatni szeretné a játékok vásárlását, nyomja meg a gombot DSiWare gomb az érintőképernyőn.

  7. Ezen a ponton ár szerint böngészhet a játékokban (ingyenes, 200 Nintendo pont, 500 Nintendo pont vagy 800+ Nintendo pont). Vagy megérintheti Keresse meg a címeket és játékokat kereshet népszerűség, kiadó, műfaj, a legújabb kiegészítések vagy egyszerűen a cím nevének megadásával.

  8. Ha megtalálta a letölteni kívánt játékot vagy alkalmazást, érintse meg azt. Vegye figyelembe a játék letöltéséhez szükséges pontok számát, valamint a játék ESRB besorolását. Meg kell jegyeznie azt is, hogy a játék letöltéséhez mennyi memória szükséges (blokkokban mérve), valamint minden további információt, amelyet a kiadó szeretne megtudni a címről.

  9. Ha készen áll a letöltésre, erősítse meg a elem megérintésével Igen gombot az alsó képernyőn. A letöltés megkezdődik; ne kapcsolja ki a Nintendo DSi-t.

  10. Amikor a játékod teljesen letöltésre került, a DSi főmenüjének végén ajándékcsomagolt ikonként jelenik meg. Érintse meg az ikont kibont a játékod, és élvezd!

A Nintendo 3DS online piacát Nintendo 3DS eShopnak hívják. Míg a Nintendo 3DS képes letölteni a DSiWare szoftvert, a Nintendo DSi nem férhet hozzá az eShophoz, a Game Boy vagy Game Boy Advance játékok könyvtárához a virtuális konzolon.