MP3 fájlok lejátszása a Nintendo 3DS-en

Tudta, hogy a Nintendo 3DS képes MP3, AAC és más formátumú zenék lejátszására? Kövesse ezeket a lépéseket, hogy megtanulja, hogyan lehet zenét vagy hangfelvételeket lejátszani a 3DS-en.

Jason Merritt / Getty Images


Audió lejátszása Nintendo 3DS-en

Mielőtt elkezdené, szüksége lesz:

  • Egy Nintendo 3DS
  • SD kártya (az egyik a Nintendo 3DS-hez tartozik)
  • Zenefájlok MP3 vagy AAC formátumban
  • SD kártyaolvasóval ellátott számítógép
  1. Ha a Nintendo 3DS ki van kapcsolva, vegye ki a Nintendo 3DS SD kártyát a nyílásból. Az SD-kártya nyílása a készülék bal oldalán található. Nyissa ki az SD-kártya nyílásának fedelét, nyomja meg az SD-kártyát, hogy kiszabadítsa, majd húzza ki.

  2. Helyezze be az SD-kártyát egy számítógépbe, amely tartalmazza a Nintendo 3DS-be átvinni kívánt zenefájlokat. A számítógépnek rendelkeznie kell SD-kártyaolvasóval. Használhat USB-SD-kártyaolvasót is.

  3. Ha egy menü megkérdezi, hogy mit szeretne csinálni a cserélhető adathordozóval, nyissa meg a mappát a fájlok megtekintéséhez. Ha a menü nem jelenik meg automatikusan, akkor a gombbal navigáljon a meghajtóra Sajátgép (PC) vagy Kereső (Mac).

  4. Külön ablakban nyissa meg azt a mappát, amely tartalmazza az átvinni kívánt hangfájlokat. Ezután másolja és illessze be (vagy húzza át) a fájlokat az SD-kártyára.

  5. A zene átvitele után vegye ki az SD-kártyát a számítógépről.

  6. Helyezze be az SD-kártyát a Nintendo 3DS-be. Győződjön meg arról, hogy az áramellátás ki van kapcsolva.

  7. Kapcsolja be a Nintendo 3DS-t.

  8. választ Zene és hang az alsó menü képernyőn.

  9. A d-pad segítségével nyomja meg a gombot le- amíg el nem éri a megjelölt mappát SD KÁRTYA. megnyomni a A gombot a feltöltött zene kiválasztásához egy menüből.


Lejátszási listák és egyebek

A Nintendo 3DS zenét lejátszási listákhoz rendelheti. Amikor lejátsz egy dalt, válassza a lehetőséget hozzáad az alsó képernyőn, majd válassza a lehetőséget lejátszási lista vagy készítsen újat.

A hangfájlokat is kezelheti. Egy dal lejátszása közben érintse meg az alsó képernyő gombjait a dal sebességének és hangmagasságának megváltoztatásához. Szűrheti egy Rádió opción keresztül, eltávolíthatja a szöveget a Karaoke opcióval, hozzáadhat Echo effektust, vagy konvertálhatja a dalt 8 bites chiptune-ra. Az L és R gombokkal további effektusokat adhat hozzá, például tapsokat, pergődobokat, nyávogást, ugatást és még sok mást.

Húzza meg a kötelet az alsó képernyőn (vagy használja a d-pad Fel és Le gombjait), hogy más grafikát rendeljen hozzá az audio kimenetéhez. Nagyon sok retro szerelem van itt, köztük egy grafika, amely a Game & Watch sorozat címére emlékeztet, és a NES klasszikus Excite Bike szereplői.

Amikor a Nintendo 3DS készüléke nyitva van, nyomja meg a Jobb és Bal gombot a d-padon a lejátszási listán való keveréshez.

Amikor bezárja a Nintendo 3DS-t, a zene a fejhallgatón keresztül folytatódik.