Javítás, amikor az iPhone Phone alkalmazás nem működik

Az iPhone Phone alkalmazás könnyen az egyik leggyakrabban használt alkalmazás az Apple okostelefonjain, de néha a Phone alkalmazás lefagy, folyamatosan összeomlik, vagy csak nem működik megfelelően. Az ilyen technikai problémák megakadályozhatják, hogy telefonáljon a kapcsolattartóknak, hívásokat fogadjon barátaitól és családtagjaitól, és még ne is halljon telefonhívásokat, amikor bejönnek.

Az iPhone Phone alkalmazás javításának ezek a tippek az összes legújabb iPhone modellre és az iOS verzióra vonatkoznak, beleértve az iOS 13, 12 és 11 rendszert is.


Hogyan jelennek meg az iPhone Phone alkalmazás problémái

Az iPhone Phone alkalmazás hibái különböző formákat ölthetnek. Előfordul, hogy az alkalmazás nem hajlandó megnyitni az iPhone kezdőképernyőjéről, míg máskor a Telefon alkalmazás továbbra is lefagy, és nem reagál.

Ez befolyásolhatja a telefonhívásokat is, és alkalmanként letiltják a kimenő hívások kezdeményezését vagy a bejövő hívások fogadását. Az alapértelmezett vagy az egyedi csengőhangok is maradhatnak csendben, és az alkalmazás tényleges megjelenése akár másként is megjelenhet.


Az iPhone Phone App hibáinak okai

Az iOS Phone alkalmazást érintő hibákat gyakran a telefonszolgáltató vagy egy alkalmazás vagy az operációs rendszer frissítése okozta konfliktus okozza. A helytelen beállítások aktiválása vagy inaktiválása szintén a Telefon alkalmazással kapcsolatos problémák mögött állhat.

Szerencsére az iPhone Phone alkalmazással kapcsolatos problémákra számos javítás van.

Az iPhone Phone App problémák megoldása

Ha problémái vannak az iPhone telefonos alkalmazásával, megpróbálhat néhány dolgot újra működésbe hozni.

  1. Zárja be az iPhone Phone alkalmazást. Amikor az iPhone Phone alkalmazás lefagy vagy leáll a megfelelő működése, az alkalmazás bezárása és újbóli megnyitása gyakran megoldhatja a problémát.

    Ha egyszerűen átkapcsol egy másik alkalmazásra, vagy visszatér az iPhone kezdőképernyőjére, nem zárja be a Telefon alkalmazást. Az összes megnyitott alkalmazás megjelenítéséhez csúsztassa felfelé a képernyőt, majd húzza felfelé a Telefon alkalmazást a megfelelő bezáráshoz.

  2. Indítsa újra az iPhone készülékét. Az újraindítás javíthatja azokat a hibákat, amelyek megakadályozzák a Telefon alkalmazás megfelelő működését, és jó megoldás lehet arra, amikor a Telefon alkalmazás folyamatosan összeomlik. Ez a folyamat kijavíthatja a mobilszolgáltatóval esetlegesen felmerülő kapcsolódási hibákat is.

  3. Kapcsolja ki a Repülő üzemmódot. Ha nemrég látott filmet, vagy repült, elképzelhető, hogy elfelejtette kikapcsolni iPhone repülőgépes módját. Ha be van kapcsolva, ez a funkció megakadályozza, hogy bárki felhívjon, és megakadályozza, hogy kapcsolatba lépjen másokkal.

  4. Kapcsolja be és ki újra a Repülőgép módot. Ha nem sikerül csatlakoznia mobilszolgáltatójához, próbálja meg bekapcsolni a Repülőgép módot, várjon 30 másodpercet, majd kapcsolja ki újra. Ez visszaállítja a kapcsolatot.

  5. Kapcsolja be a mobiladatokat. Húzza lefelé az iPhone jobb felső sarkát, és ellenőrizze, hogy a Mobil adat ikon zöld-e. Ha nem, koppintson rá a bekapcsoláshoz.

  6. Ellenőrizze a Bluetooth-eszközöket. Ha nehézségei vannak a telefonhívások hallásával, ellenőrizze az összes Bluetooth-hangszórót és fülhallgatót, például az Apple AirPod-okat, hátha átirányítják a hívásokat helyettük.

    Ha valóban így van, érdemes megpróbálnia eltávolítani az eszközöket az iPhone készülékéről, vagy teljesen kikapcsolni az iPhone Bluetooth-ját.

  7. A megfelelő alkalmazást használja? Ha arra gyanakszik, hogy az iPhone Phone alkalmazás nem működik megfelelően, vagy észreveszi, hogy hirtelen másképp néz ki, ellenőrizze, hogy valóban a megfelelő alkalmazást használja-e. Hasonló telefonos és üzenetküldő alkalmazások, mint például a WhatsApp, a Line, a WeChat és az Messages, nagyon hasonló zöld ikonokkal rendelkeznek, mint a Phone alkalmazás által használt ikonok.

  8. Kifizette a mobil számláit? Lehetséges, hogy elmulasztott egy fizetést, és mobilszolgáltatója korlátozta az iPhone telefonhívási funkcióit. Hívjon szolgáltatót egy másik telefonról, vagy keressen fel egy fiókot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden rendben van-e a fiókjával.

  9. Ellenőrizze a Slide kapcsolót. Az iPhone bal oldalán található egy kapcsoló, amely bekapcsolva teljesen elnémítja a telefonhívásokat és az értesítéseket. Ha a kapcsoló narancssárga, ez azt jelenti, hogy aktiválva van. Ha ki van kapcsolva, pöccintsen felfelé. Most már újra hallania kell a telefonhívásokat az iPhone készülékén.

    Ezt a kapcsolót gyakran csúszkakapcsolónak, hardverkapcsolónak vagy némító kapcsolónak nevezik, attól függően, hogy kit kérdez.

  10. Tiltsa le a Ne zavarja módot. Ismeretes, hogy a Ne zavarjanak beállítás áll az olyan helyzetek mögött, amikor az iPhone Phone alkalmazás lefagy.

  11. A hálózati beállítások visszaállítása. Ezzel megtisztíthat minden olyan ütköző adatot, amely a megszakadt iPhone Phone alkalmazás mögött állhat.

  12. Frissítse iPhone készülékét. Az új funkciók és extra biztonsági továbbfejlesztések mellett az iOS-frissítés javíthatja a felhasználók és a fejlesztők által észlelt hibákat és hibákat is.

  13. Van-e barangolási terve? Ha külföldre utazik, és gondjai vannak az iPhone Phone alkalmazásból történő telefonhívással, elképzelhető, hogy okostelefonján nincs engedélyezve a globális roaming. Az is lehetséges, hogy a szolgáltatója elfelejtette aktiválni az Ön számára, ezért megpróbálta megkérdezni őket, hátha észrevesznek egy okot a végén vagy az Ön jelenlegi tervével.

  14. Ellenőrizze a SIM-kártyát. Ha egy ideje ugyanazt a SIM-kártyát használja, lehet, hogy végre elhasználódott és cserére szorul.

  15. Állítsa vissza iPhone készülékét. Ez visszaállítja iPhone gyári beállításait, és újrakezdi.

    Az iPhone visszaállítása vagy visszaállítása előtt készítsen biztonsági másolatot. Ez megakadályozza szinte az összes adatvesztést.

  16. Állítsa vissza iPhone-ját. Ezt végső megoldásnak kell tekinteni, mivel némi adatvesztést okozhat. Ha kipróbálta a listán szereplő összes többi megoldást, akkor ezt érdemes kipróbálni, és általában hatékony az iPhone különböző problémáinak kijavításában.