Nézze meg a Netflix szolgáltatást a Google Nest Hubon

A Netflix Hub-képernyőkre jutása hatalmas mennyiségű tartalmat hoz az intelligens kijelzőre, amit az Amazon-felhasználók (még) nem tudnak megtenni.

Web / Rob LeFebvre

Ha olyanok vagyunk, mint sok Google Nest Hub-tulajdonos, akkor a konyhában a Google Asszisztens által működtetett intelligens képernyőn időzítőket állíthat be, recepteket nézhet a YouTube-on, és akár sütés közben is megnézhet egy kis Hulut. Most azonban a Google bejelentette, hogy a Netflixet megnézheti a Nest Hubon és a Nest Hub Max-en.

Nézzen még többet: A Netflix továbbra is a streaming média nagy szereplője, a legutóbbi világjárvány idején hatalmas 16 millió új előfizetővel bővült. Rengeteg tartalom is van, csupán 371-ben 2019 új eredeti sorozat és film jelent meg. Ez egy csomó dolog, amit megnézhet, miközben főz. A szolgáltatás hozzáadása a Nest Hubhoz a Google számára is puccsot jelent, mivel az Amazon intelligens képernyőjei még nem tudják közvetíteni a Netflixet.

Hogyan működik?: A Google azt mondja, hogy miután összekapcsolta Netflix-fiókját a Google Home alkalmazásban, megkérheti, hogy játsszon le bármit a kívánt szolgáltatásból. "Hé, Google, játszd a boszorkányt" Geralt televíziós kalandjait kapja, míg az "OK Google, nyisd meg a Netflixet" segítségével végiglapozhatod az elérhető videókat és megnézheted. Szüneteltetheti, lejátszhatja vagy előreugorhat a hangjával, vagy akár a Hub Max gyorsgesztusait is használhatja a videó szüneteltetéséhez és lejátszásához.

Egy gyors figyelmeztetés: Nem tudtuk elérni, hogy a Netflix működjön az eredeti Google Home Hub-on (a Google előző képernyőjének intelligens képernyőjén), így a futásteljesítmény változhat, ha nem rendelkezik Nest-márkájú eszközzel.

Lényeg: A konyhában több nézhető műsor csak jó dolog lehet, mivel mindannyian leereszkedünk és felfedezzük kulináris oldalunkat. A Netflix rengeteg tartalmat hoz az asztalra, így a Google intelligens képernyője talán hasznosabb a konyhában, mint az Echo.

Via: A határ


További információ a Google Nest Hubról

Google Nest Hub áttekintés A Google Home Hub arcot ad a csatlakoztatott otthonnak