A Netflix UI-113 hibakód javítása

Az UI-113 Netflix hibakód akkor fordul elő, amikor a streaming eszközén lévő Netflix alkalmazás nem tud csatlakozni a Netflixhez. Nem tévesztendő össze az UI-800-3 Netflix hibakóddal, ezt az otthoni hálózattal, az internetkapcsolattal, a streaming eszközzel vagy a streaming eszközén lévő Netflix alkalmazással kapcsolatos problémák okozhatják. Akkor is megjelenhet, ha maga a Netflix szolgáltatás leáll.

Ha a Netflix UI-113 kódot tapasztalja, akkor általában egy üzenet jelenik meg:

  • Nem sikerült csatlakozni a Netflixhez. Kérjük, próbálkozzon újra, vagy indítsa újra az otthoni hálózatot és a streaming eszközt.

Robert Daley / OJO Images / Getty

Az UI-113 Netflix kód hibaelhárítása és javítása két különböző dolog ellenőrzését foglalja magában: az internetkapcsolatot és a streaming eszközt.


Netflix Code UI-113 hibaelhárítási lépések

A következő lépések bemutatják az internetkapcsolattal, a hálózattal, a streaming eszközzel és a készüléken lévő Netflix alkalmazással kapcsolatos problémák kizárásának folyamatát.

  1. Szabályozza meg a Netflix szolgáltatás leállását az UI-113 kódot okozza. Mivel az UI-113 kódot akár csatlakozási probléma, akár a Netflix alkalmazás problémája okozhatja, először ellenőrizni kell, hogy nem működik-e maga a Netflix szolgáltatás. Ehhez próbálja meg a Netflix streamingjét számítógépén.

    Ha megkísérli a Netflix streamelését a számítógépén, és látja a Netflix webhelyhibát, ez azt jelenti, hogy problémát jelent maga a Netflix szolgáltatás. Addig nem tud semmit közvetíteni, amíg a Netflix nem oldja meg és nem oldja meg a problémát.

    Ha a Netflix webhelyén egy másik hibaüzenetet kap, különösen egy hálózati vagy csatlakozási problémával kapcsolatos hibát, akkor probléma lehet az otthoni hálózattal vagy az internetszolgáltatóval.

    A Netflix működésének leellenőrzésének másik módja az, ha lefelé érzékelőt használ. Ezek a szolgáltatások képesek megmondani, hogy egy webhely, például a Netflix, a YouTube vagy a Facebook mindenki számára leállt-e, vagy csak Ön számára. További információért olvassa el ezt az útmutatót a lefelé történő detektorokhoz.

  2. Indítsa újra a streaming eszközt az UI-113 kód javításához. A streaming eszköz kikapcsolása, kihúzása, majd visszakapcsolása az áramellátáshoz az UI-113 hibakódot is kijavíthatja. Ez az újrakezdés sok kapcsolódási problémát megoldhat, és a Netflix alkalmazást is arra kényszeríti, hogy törölje és indítsa újra.

    Ha a készüléknek lehetősége van alacsony energiafogyasztású üzemmódba, felfüggesztésre vagy alvó állapotba lépni, amikor megnyomja a bekapcsológombot, fontos, hogy valóban teljes kikapcsolást hajtson végre. Lehet, hogy ez az opció el van rejtve egy menüben.

    Miután leállította a streaming eszközt, húzza ki az áramforrást. Hagyja a készüléket kb. Egy percig áramtalanítva, majd dugja vissza. A legtöbb esetben egy perc elegendő idő ahhoz, hogy a készülék teljesen kikapcsoljon.

    Néhány streaming eszköznek nincs bekapcsológombja; egyszerűen aludni mennek, amikor kikapcsolja a televíziót. Ezekben az esetekben kapcsolja ki a televíziót, majd húzza ki a streaming eszközt. Ez hatékonyan bekapcsolja az eszközt.

    Egyes streaming eszközöknek, például a Roku-nak, némi időre van szükségük ahhoz, hogy minden rendben legyen az áramellátás után. Várjon körülbelül egy percet, miután visszakapcsolta a streaming eszközt, mielőtt megpróbálja streamelni a Netflixet.

  3. Jelentkezzen ki a Netflixről a streaming eszközén. Ha az eszköz áramellátása nem szabadul meg az UI-113 hibakódtól, akkor a következő lépés az, hogy kijelentkezzen a készülékén a Netflix-ből. Ez törölheti a sérült adatokat vagy a gyorsítótár fájlokat, amikor újra bejelentkezik.

    A legtöbb streaming eszköz lehetővé teszi, hogy kijelentkezzen a Netflixből. Ha eszközén van ez a lehetőség, akkor jelentkezzen ki, zárja be az alkalmazást, indítsa újra és jelentkezzen be. Sok esetben ez kijavítja az UI-113 hibakódot, és újra streamelhet.

    Néhány streaming eszköz kissé megnehezíti ezt a lépést.

  4. Jelentkezzen ki a Netflix szolgáltatásból minden eszközön. Ha nem tudja kitalálni, hogyan jelentkezzen ki a Netflix-ről eszközén, akkor a Netflix.com segítségével kijelentkezhet minden, a fiókjához kapcsolódó eszközről:

    Csak akkor használja ezt a lehetőséget, ha nem tudja kitalálni, hogyan jelentkezzen ki az eszközéről. Ha bármilyen más eszköze csatlakozik a Netflix-hez, azokat is kijelentkeztetjük. Győződjön meg róla, hogy emlékszik a jelszavára, mert minden eszközön manuálisan kell bejelentkeznie a Netflixbe.

    1. navigáljon Netflix.com.
    2. Kattints a felhasználói ikon A jobb felső sarokban.
    3. Kattints Fiókok.
    4. Görgessen lefelé beállítások.
    5. Kattints Jelentkezzen ki az összes eszközről.
    6. Kattints Kijelentkezés.
  5. Frissítse a Netflix bejelentkezési adatait a PS3-on. Ha rendelkezik PS3-mal, akkor frissítenie kell a Netflix bejelentkezési adatait:

    1. Navigáljon a PS3 kezdőképernyőjére.
    2. navigáljon TV / video szolgáltatások > Netflix.
    3. nyomja meg X.
    4. nyomja meg és tartsa Rajt és választ.
    5. Várja meg az üzenetet Vissza akarja állítani a Netflix beállításait és újra regisztrálni? megjelenni.
    6. választ Igen.
    7. Adja meg Netflix bejelentkezési adatait.
  6. Jelentkezzen ki a Netflix-ről Blu-Ray lejátszókon és más eszközökön. Ha eszközének nincs lehetősége a kijelentkezésre, van egy speciális kód, amelyet megadhat a képernyő eléréséhez, amely lehetővé teszi a Netflix deaktiválását, alaphelyzetbe állítását vagy kijelentkezését:

    1. Indítsa el a Netflix alkalmazást eszközén.
    2. nyomja meg up kétszer a vezérlőn vagy a távvezérlőn.
    3. nyomja meg le- kétszer.
    4. nyomja meg balra.
    5. nyomja meg jobb.
    6. nyomja meg balra.
    7. nyomja meg jobb.
    8. nyomja meg up négyszer.
    9. választ Kijelentkezés.

    Ha nem látja ezt az opciót, válassza a lehetőséget vissza.

  7. Frissítse vagy telepítse újra a Netflix alkalmazást. Néha nem elegendő egyszerűen kijelentkezni a Netflix alkalmazásból. Ha az alkalmazásból való kijelentkezés után továbbra is UI-113 hibakódot tapasztal, akkor frissítenie vagy újratelepítenie kell.

    Egyes Netflix-alkalmazások lehetővé teszik a gyorsítótár törlését vagy a helyi adatok visszaállítását, amelyet először ki kell próbálnia. Ellenkező esetben törölnie kell az alkalmazást, és újra kell telepítenie.

    Ha nem találja a Netflix alkalmazás eltávolításának lehetőségét, akkor az előző részben megadott kódot a up x2, le- x2, balra, jobb, balra, jobb, up x4 a távirányítón vagy a vezérlőn.

    A kód beírása után megjelenő képernyőn válassza a lehetőséget vissza or deaktiválása.

  8. Indítsa újra az otthoni hálózatot. Mivel az UI-113 Netflix kódot mind az alkalmazás adatai, mind a csatlakozási problémák okozhatják, fennáll annak az esélye, hogy a streaming eszközön nincs probléma a Netflix alkalmazással. Ha ez a helyzet, akkor a probléma kapcsolódási problémát jelenthet. Az első dolog, amit itt kipróbálni kell, az otthoni hálózat teljes újraindítása.

    Az otthoni hálózat újraindításához mind a modemhez, mind az útválasztóhoz hozzáférés szükséges. A visszaállítási eljárás végrehajtásakor a hálózat minden eszköze pillanatnyilag elveszíti az internetkapcsolatot.

    Az otthoni hálózat újraindításának módja:

    1. Húzza ki a modemet és az útválasztót az áramforrásból.
    2. Hagyja a modemet és az útválasztót áramtalanítva körülbelül egy percig.
    3. Csatlakoztassa újra a modemet és az útválasztót.
    4. Várja meg, amíg a modem visszaállítja a kapcsolatot.
    5. Próbálj meg streamelni valamit a Netflixen.

    Ha a hálózat újraindítása után is megjelenik egy UI-113 hiba, akkor érdemes ellenőriznie, hogy a kapcsolata elég erős-e a videó streameléséhez.

    Ne feledje, hogy csak azért, mert a számítógépen lévő vezetékes internetkapcsolat képes közvetíteni a Netflix szolgáltatást, még nem jelenti azt, hogy a streaming eszközzel való vezeték nélküli kapcsolat ugyanezt teheti.

  9. Javítsa internetkapcsolatát. Ha minden mást ellenőriz, és a streaming eszköz Wi-Fi-n keresztül csatlakozik a hálózathoz, akkor lehet, hogy javítania kell az internetkapcsolat minőségét. A streaming nagyon jól működik a Wi-Fi-n keresztül, ha nincs túl sok interferencia, de akkor működik a legjobban, ha a streaming eszközt fizikai Ethernet kábelen keresztül csatlakoztatják.

    Ha feltétlenül csatlakoztatnia kell a streaming eszközt Wi-Fi-n keresztül:

    1. Próbálkozzon az útválasztó új helyével, amely közelebb van a streaming eszközhöz.
    2. Távolítson el más vezeték nélküli eszközöket, például telefonokat, az útválasztótól és a streaming eszköztől. A mikrohullámú sütők interferenciát is okozhatnak.
    3. Helyezze az útválasztót sima felületre, ne szekrénybe vagy fiókba.
    4. Ha nem tudja közvetlenül a streaming eszköz mellé helyezni az útválasztót, próbálja meg egy könyvespolcra helyezni vagy falra szerelni, hogy a lehető legmagasabban legyen.
  10. Csatlakoztassa a streaming eszközt közvetlenül a modemhez:

    1. Kapcsolja ki a streaming eszközt.
    2. Húzza ki a vezeték nélküli útválasztót a modemből.
    3. Csatlakoztassa a streaming eszközt közvetlenül a modemhez.
    4. Kapcsolja be újra a streaming eszközt, és próbálja ki a Netflixet.

    Ha a Netflix működik, akkor problémája van az útválasztóval. Ha a Netflix még mindig nem működik a streaming eszközön, de képes volt a számítógépen történő adatfolyam-továbbításra, lépjen kapcsolatba az eszköz gyártójával. Probléma lehet a streaming eszközzel.


További segítség kérése, ha a hibaelhárítás nem működik

Ha ezen hibaelhárítási lépések egyike sem segít, akkor további segítségért forduljon eszközének gyártójához, internetszolgáltatójához vagy a Netflixhez.