Tanuljon meg üzeneteket megtekinteni HTML-ben

Megtekintheti a Windows Live Mail, a Windows Mail vagy az Outlook Express e-mailjeit HTML-ben, még akkor is, ha már úgy döntött, hogy a levelet mindig egyszerű szövegben jeleníti meg. Néha egyszerűen könnyebb elolvasni egy üzenetet a teljes HTML-formátummal.

Szerencsére nem kell letiltania a sima szöveges mód védelmét, ha egy adott e-mailt HTML-ben szeretne megtekinteni. Ezek az e-mail programok lehetővé teszik, hogy üzenetenként döntse el, hogy melyik formátumot szeretné megtekinteni.


Hogyan tekinthető meg az e-mail HTML-ben

Így olvasható HTML formátumú üzenet a Windows Live Mail, a Windows Mail vagy az Outlook Express szolgáltatásban:

  1. Nyissa meg a HTML-ben megtekinteni kívánt szöveges üzenetet.

  2. Navigáljon a Megnézem menüben.

  3. Válassza ki a Üzenet HTML-ben opció az e-mail HTML változatának megtekintéséhez.

Ez a módszer nem "konvertálja" az e-mailt HTML-be, amint az egy fájlkonvertáló programnál előfordulhat. Ehelyett csak az eredeti e-mailt kéri, anélkül, hogy törölné a formázást.


Billentyűparancs a HTML-e-mailekre való váltáshoz

Ha gyakran cserél egy üzenetet HTML-re, akkor sokkal gyorsabb lehet a billentyűparancs meghívása ahelyett, hogy mindig megnyitná a Megnézem menü, a fent leírtak szerint.

Az üzenet HTML-ben történő megtekintésének másik lehetősége a más+műszak+H billentyűparancs. Csak tartsa lenyomva a más gombot, majd a műszak gombot, majd nyomja meg a H gombot egyszer a HTML módba váltáshoz.