Vázlatnézet a PowerPointban vagy az OpenOffice-ban

Az Áttekintés nézet a diák összes szövegét bemutatja a Microsoft PowerPoint és az Open Office Impress prezentációiban. A Vázlat nézetben nincsenek grafikák. Ez a nézet hasznos szerkesztési célokra, és összefoglaló kiadványként használható.

A cikk utasításai a PowerPoint 2019, 2016, 2013, 2010 programokra vonatkoznak; PowerPoint a Microsoft 365-hez és az Open Office Impress.


Megtekintés és nyomtatás a Vázlat nézettel

Ha csak a PowerPoint vagy az Impress prezentációban szeretné megtekinteni a szöveget, kapcsolja be a Vázlat nézetet.

  1. Ugrás Megnézem.

  2. választ Vázlat nézet hogy a Diák panelen megjelenjen a szöveg vázlata. Nincs grafika látható.

  3. A vázlat kinyomtatásához lépjen a következőre: filé és válassza ki a Nyomtatás.

  4. Mellett elrendezés a nyomtatási beállítások képernyőn válassza a lehetőséget Vázlat a listából.

  5. Végezze el a kívánt változtatásokat a nyomtatási beállításokban, majd válassza a lehetőséget Nyomtatás a körvonal kinyomtatásához.


Egyéb PowerPoint nézetek

A PowerPoint számos más megtekintési lehetőséget tartalmaz. Az általad választott attól függ, hogy mit csinálsz abban az időben. A csak szöveges körvonalak létrehozására használt Vázlatnézet mellett a Powerpoint más nézeteket is kínál, többek között:

  • Normál: Használja ezt a nézetet, amikor a diáin dolgozik; itt történik a dia legtöbb szerkesztése. Tartalmazza a Diák ablaktáblát a képernyő bal oldalán, egy nagy diaterületet és egy részt az alján, hogy jegyzeteket írjon a prezentációhoz. A kiválasztásával kapcsolhatja be és ki a Jegyzetek ablaktáblát Megjegyzések a képernyő alján található állapotsorban. A Normál nézet eléréséhez lépjen a következőre: Megnézem és válassza ki a Normál, vagy válassza a lehetőséget Normál az állapotsorban.

  • Slide Sorter: Vízszintesen rendezi a diák bélyegképeit. Ez a nézet akkor hasznos, ha át szeretné rendezni a diákat vagy elrejtett diákat szeretne megtekinteni. A Dia rendező nézet eléréséhez lépjen a következőre: Megnézem és válassza ki a Slide Sorter, vagy válassza a lehetőséget Slide Sorter az állapotsorból.

  • Megjegyzések oldal: Megjeleníti az egyes diák kicsinyített változatát és az előadó jegyzeteit, amelyeket az egyes diák aljára írtak be. Kinyomtathatja a jegyzeteket a közönség számára, vagy csak előadók számára. A Jegyzetek oldal megtekintéséhez lépjen a következőre: Megnézem és válassza ki a Megjegyzések oldal.