1935. hiba: mit jelent és hogyan javítható

Az 1935-ös Windows hiba egy általános hibakód, amely számos lehetséges problémát lefed. Ennek ellenére ezek a problémák ugyanabba a kategóriába tartoznak. Amikor 1935-es számú Windows hibát kap, miközben egy alkalmazást telepít a számítógépére, az alkalmazás futtatására vonatkozó egy vagy több követelmény nem volt használható. Az alkalmazás telepítője vagy a Windows felismerte azt a problémát, amely megakadályozza az alkalmazás megfelelő telepítését és futtatását, majd leállította a telepítést.


Mi okozza az 1935-ös hibát?

Az 1935 hibának nem egy oka van. Számos rendszerösszetevő létezik, amelyekre számos program támaszkodik a Windows működésében. Ha ezen összetevők bármelyike ​​meghibásodik, hiányzik vagy elavult, akkor jó eséllyel az 1935-ös hibát fogja látni. Akkor is előfordulhat, hogy a hiba akkor fordul elő, amikor egy összetevő ütközik a számítógépen lévő programmal.


Az 1935-ös hiba megoldása

A lehetséges javítások kidolgozása, kezdve azoktól, amelyek a legvalószínűbb okokat orvosolják, hatékony módszer a Windows 1935 hibaelhárításra és megoldásra.

  1. Telepítse a Windows frissítéseket. Először futtasson egy Windows Update rendszert a rendszeren, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden rendelkezésére áll-e teljesen naprakész.

  2. Javítsa meg a .NET keretrendszert. Számos program használja a Microsoft .NET keretrendszert. Ha probléma adódik vele, jó eséllyel a többi alkalmazás is hatással lesz rá.

  3. Telepítse vagy frissítse a legújabb Microsoft Visual C ++ terjesztést. A 3D grafikát tartalmazó játékok és egyéb alkalmazások további összetevőket igényelnek, például illesztőprogramokat és Microsoft Visual C ++ szoftvert.

  4. Futtassa a telepítőt kompatibilitási módban. Néha, különösen a régebbi alkalmazásoknál, Windows kompatibilitási módban kell dolgoznia. Használja a kompatibilitási módot annak ellenőrzésére, hogy az 1935-ös hiba kompatibilitási problémából származik-e.

  5. Engedélyezze a Windows modulok telepítő szolgáltatását. Lehetséges, hogy a Windows modulok telepítője nem fut a rendszeren. Mivel a rendszerek moduljainak telepítését az alkalmazásokból kezeli anélkül, hogy futna, fennáll annak az esélye, hogy az alapvető összetevőket ne telepítsék.

  6. Ellenőrizze a Windows beállításjegyzéket. Probléma lehet a Windows rendszerleíró adatbázisában. Előfordul, hogy a bejegyzéseket nem törlik, és konfliktusokat okoznak, amikor egy alkalmazás legközelebb ír a rendszerleíró adatbázisba. Ha manuálisan szeretné eltávolítani ezeket a hibás bejegyzéseket, hogy helyrehozza a dolgokat, nyomja meg a gombot Windows + R megnyitni futás párbeszédpanelt, majd lépjen be regedit. Navigáljon HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > microsoft. elhelyez iroda, távolítsa el OfficeSoftwareProtectionPlatform, indítsa újra a számítógépet, majd telepítse a frissítést.