A Coinbase-fiók beállítása

A Coinbase az egyik legegyszerűbb módja a Bitcoin, a Litecoin, az Ethereum és a Bitcoin Cash (Bcash) megvásárlásának. Miután létrehozott egy fiókot a Coinbase webhelyén, a felhasználók hitelkártyájukkal vagy bankszámlájukkal ugyanúgy megvásárolhatják ezeket a kriptovalutákat, mint az online vásárlás az Amazon-on.

A Coinbase használatához nincs szükség a kriptovaluta fejlett ismereteire, ezért olyan sokan úgy döntenek, hogy az első adag Bitcoin vagy más kriptocoin beszerzéséhez használják. Így kezdheti el.


Coinbase számla regisztráció

  1. A választott webböngészőben lépjen a Coinbase.com webhelyre, és kattintson a gombra Regisztrálj gombot a jobb felső sarokban.

  2. Megjelenik egy űrlap, amely tartalmazza a vezeték- és vezetéknevét, az e-mail címét és a jelszavát. Ügyeljen arra, hogy valódi nevét használja, amint az útlevelében vagy a vezetői engedélyében szerepel, mivel az álnév használata késleltetheti később személyazonosságának megerősítését. Ellenőrizze még egyszer, hogy az e-mailje is helyesen van-e megírva.

  3. Válassza ki jelszavát. Ügyeljen arra, hogy legalább egy szám mellett kis- és nagybetűk kombinációját használja.

  4. Ellenőrizd a Nem vagyok robot reCAPTCHA biztonsági doboz és a Felhasználói megállapodás és Adatvédelmi nyilatkozat jelölőnégyzetet.

  5. Nyomja meg a Fiók létrehozása gombot.

  6. Most egy megerősítő e-mailt küldünk a választott e-mail címre. Látogasson el az e-mail postaládájába, és nyissa meg az e-mailt. Ezen belül legyen egy megerősítő link. Ha rákattint, megnyílik egy új böngészőablak, amely aktiválja a Coinbase-fiókját.

  7. Most bemutatja a személyazonosság megerősítéséhez szükséges lépéseket. Ezt egyelőre kihagyhatja, és később megteheti, de érdemes beállítani, mivel minél több információt ad meg nekik, annál több kriptovalutát engedhet meg vásárolni hetente, és annál biztonságosabb lesz a fiókja.


Személyazonosságának megerősítése a Coinbase-on

A Coinbase lehetőséget nyújt arra, hogy személyazonosságát több módszerrel is megerősítse a fiók létrehozása során, majd ezt követően a Beállítások> Biztonság elemet opciókat a Coinbase-ben Műszerfal. Ezeket az opciókat bármikor elérheti.

Személyazonosságának megerősítése a Coinbase-en növelheti vásárlási limitjét (a heti rendszerességgel megvásárolható kriptovaluta mennyiségét), és javíthatja fiókja biztonságát. Ezt kérheti vagy a fiók-megerősítő e-mailben található linkről, amelyet a Coinbase-fiók létrehozása után küldtek volna, vagy a Műszerfal biztonsági beállítások.

Telefonszám: A telefonszám megerősítése nagyon egyszerű folyamat. A rendszer arra kéri, hogy válassza ki, melyik országban van regisztrálva a száma és a számot. Miután benyújtotta ezeket az információkat, a Coinbase betölt egy második weboldalt, és SMS-t küld a mobiljára egy kóddal. Írja be ezt a kódot az új oldal ellenőrző mezőjébe, majd kattintson a kékre Ellenőrizze a telefonszámot gombot.

Cím: Meg kell adnia a lakcímét, miután megerősítette telefonszámát a kezdeti fiókbeállításban vagy a fiókban Beállítások> Saját profil elemre szakasza Műszerfal bejelentkezés után. Mint más fiókadatoknál, itt is igaznak kell lenni. Az Ország A mező különösen fontos, mivel meghatározza, hogy mely pénzügyi szolgáltatásokat veheti igénybe a Coinbase-en, és mennyit vásárolhat vagy adhat el.

Dokumentum ellenőrzése: A kezdeti fiókbeállítás címsora után megkérik Önt, hogy igazolja személyazonosságát a kormány által jóváhagyott személyi igazolvány, például útlevél, életkor igazolvány vagy vezetői engedély másolatának megosztásával. A kért dokumentumok attól függően változnak, hogy melyik országban tartózkodik. Ha eredetileg kihagyta ezt az opciót, emlékeztetni fogja Önt, hogy bejelentkezés után adja be ezeket az információkat a Coinbase műszerfalon. Megtalálhatja a dokumentumok benyújtásának lehetőségét is a Beállítások> Korlátok.

  1. A fiók beállításakor egy kék gomb jelenik meg, amely azt mondja Indítsa el az ellenőrzést. Nyomja meg a folyamat megkezdéséhez.

  2. A dokumentumellenőrzési folyamat megkezdése után kettő-három dokumentumtípus közül választhat. Kattintson arra, amelyet használni szeretne, például útlevelét vagy vezetői engedélyét.

  3. A következő képernyőn lesz egy kamera funkció, amely lehetővé teszi az eszköz webkameráját. Tartsa az igazolványát a webkamera előtt, és nyomja meg a gombot Pillanatfelvételt csinál gombot a fénykép elkészítéséhez.

  4. A készített fotó előnézete hamarosan megjelenik az oldalon. Ha a fénykép tiszta, az arcát és az összes szükséges szöveget megjeleníti, nyomja meg a gombot Befejezés és ellenőrzés megkezdése gomb. Ha újra szeretné készíteni a fényképét, egyszerűen nyomja meg a gombot Készítsen még egy képet gombot az újrapróbálkozáshoz. Kipróbálhatja, ahányszor csak akarja.

  5. A Coinbase több naptól akár egy hétig is eltarthat a benyújtott dokumentum ellenőrzése érdekében.


Coinbase fizetési lehetőségek

Az amerikai Coinbase-felhasználók a PayPal segítségével válthatják be a kriptovalutát készpénzre, elektronikus átutalással pénzeszközök felvételére és befizetésére, valamint hitel- és betéti kártyákra a kriptocoinok vásárlásához. A legjobb megoldás azonban az, hogy egy bankszámlát összekapcsol a Coinbase-számlájával, mivel ez a fizetési mód felhasználható kriptográfiai adásvételre, valamint pénzeszközök befizetésére és felvételére.

Miután a kezdeti fiókbeállításban igazolta személyazonosságát, meg kell adnia fizetési lehetőséget. Ha úgy döntött, hogy kihagyja ezt a lehetőséget, a gombra kattintva hozzáadhat fizetési módot a fiókján belül Vesz elad linkre a felső menüben, és válassza a lehetőséget Új fiók hozzáadása alatt Fizetési mód.

A betéti vagy hitelkártya-adatok hozzáadása általában lehetővé teszi a Bitcoin, Litecoin, Ethereum és Bitcoin Cash azonnali vásárlását a Coinbase-on. A PayPal hozzáadása szintén azonnali. A bankszámlaadatok benyújtásakor azonban általában két napos (vagy annál hosszabb) várakozási idő áll rendelkezésre, mielőtt felhasználható vételre vagy eladásra.


A Coinbase Buy Limit növelése

A Coinbase általában 300 dolláros vásárlási korláttal korlátozza az új számlákat. Ennek célja a pénzmosás és más illegális tevékenységek megakadályozása. A határértékeket az alábbiak végrehajtásával lehet növelni.

  1. Profilod kitöltése: A Coinbase-fiók összes adatának kitöltése a leggyorsabb módja a vásárlási limit növelésének. Ez magában foglalja a telefonszám hozzáadását (és megerősítését) és legalább egy személyazonosító okmány benyújtását.

  2. Rendszeres vásárlások: A gyakran aktív Coinbase-számlák vásárlási limitje általában megnő. Próbáljon meg hetente egy kis vásárlást végrehajtani egy-két hónapig.

  3. Várjon: Minél régebbi egy fiók, annál legitimebbnek tűnik Coinbase szemében. Az újabb fiókok általában korlátozottak, míg az idősebbek korlátait végül megszüntetik.


Hogyan juthat el 10 USD ingyenes Bitcoin-hoz a Coinbase segítségével

Bárki ingyen csatlakozhat a Coinbase-hez a Coinbase webhelyéről, de ha ismer valaki mást, aki már tagja, akkor érdemes megkérni, hogy hívja meg először. Ha valakinek meghívásával regisztrál a Coinbase szolgáltatásra, akkor az illető számlájára nemcsak 10 USD értékű Bitcoin kerül jóváírásra, hanem a tiéd is, amikor 100 USD feletti összeget költenek. Továbbá, miután létrehozta a fiókját, hivatkozhat saját barátaira, hogy további 10 USD dollárt keressenek.

  1. Ha valakit meghívna a Coinbase-be, jelentkezzen be fiókjába, és kattintson a nevére a képernyő jobb felső sarkában.

  2. Egy menü legördül. Kattintson a Meghívja barátait opciót.

  3. Egy olyan oldalra kerül, ahol lehetősége van meghívni az embereket a Coinbase-be a Facebookon vagy a Twitteren keresztül, de használhat e-mailt is. Az oldalon megjelenik egy weboldal linkje is, amelyet megoszthat egy másik közösségi hálózaton, például az Instagramon, vagy akár egy blogbejegyzésben.