Hogyan nézhetjük meg a Hulut a tévében

Mit kell tudni

  • Megnézheti a Hulut a tévéjén egy alkalmazás vagy böngésző, casting eszköz, intelligens HDTV segítségével, vagy akár számítógépet is csatlakoztathat a tévéhez.
  • A Google Chromecast, a Roku, az Apple TV és az Amazon Fire Stick mind együttműködik a Huluval.
  • Az olyan játékkonzolok, mint az Xbox One, a PS4 és a Nintendo Switch, szintén megmutathatják a Hulut a tévében.

Ez a cikk elmagyarázza, hogyan lehet a Hulut okostelefonról, casting eszközzel, játékkonzolokról és hordozható számítógépről származó televízión használni.

Ez az információ a különféle gyártók televízióira vonatkozik, beleértve - de nem kizárólag - az LG, a Samsung, a Panasonic, a Sony és a Vizio gyártmányait.


Nézd meg a Hulut egy casting eszközzel

Az casting eszköz vagy set-top box tartalmazhat bármilyen eszközt, amelyet csatlakoztathat HDTV-jének HDMI-portjához, például egy Google Chromecastot, Roku-t, Apple TV-t vagy az Amazon Fire TV-t. Ezek a hardvereszközök lehetővé teszik a videók „dobását” vagy leadását a tévékészüléken, vagy tartalmaznak egy beépített alkalmazást, amelyet közvetlenül a tévéképernyőről böngészhet.

Például mind a mobilalkalmazás, mind a Hulu asztali verziója lehetővé teszi a Chromecast gomb megérintését vagy kattintását, hogy a nézett videót azonnal a HDTV-re helyezze.

Ha Roku-t, Apple TV-t vagy Firestick-et használ, felveheti eszközére a Hulu-csatornát, hogy Hulu-videókat nézhessen a nagy felbontású tévéjén.


Nézze meg a Hulu egy játékkonzolról

A Hulu számos jelenlegi és előző generációs játékkonzolhoz rendelkezik alkalmazással. Megnézheti a Hulu Live TV-t vagy a Hulu On-Demand alkalmazást a Microsoft Xbox 360-on vagy Xbox One-ján, míg a Nintendo Switch és Wii U, valamint a Sony PlayStation 3 és PlayStation 4 segítségével megtekintheti a Hulu On-Demand alkalmazást.

Egyszerűen töltse le a Hulu alkalmazást ezeknek a konzoloknak a megfelelő játék- / alkalmazásboltjaiból, majd a nézés megkezdéséhez jelentkezzen be Hulu-fiókjával.


Nézze meg a Hulu intelligens HDTV-ről

Egyes televíziók alkalmazásai közvetlenül a TV merevlemezére vannak beépítve. Ha tévéjében már van Hulu, akkor pillanatok alatt bejelentkezhet fiókjába filmeket és műsorokat nézni. Ha nem, akkor általában letölthet egy kicsi, ingyenes alkalmazást, hogy működjön.

Lehet, hogy az intelligens tévékhez tartozik egy böngésző az interneten való szörfözéshez, de ha videókat szeretne a Huluból (vagy a YouTube-ról, a Netflix-ről stb.), Akkor a legjobb, ha a dedikált alkalmazást használja, hogy ne essen hiba. Rendszerint rendelkeznek egy speciális távirányítóval, amely lehetővé teszi valamilyen hub elérését, hogy eljussanak az alkalmazások szakaszba.

Megnézheti a Disney + -ot a Hulu-n; mindent megtudhat róla

Lehet, hogy aktiválási kóddal kell összekapcsolnia Hulu-fiókját az intelligens TV-vel:

  1. Jelentkezzen be a Hulu-ba a HDTV alkalmazásból.

  2. Írja le a képernyőn látható aktiválási kódot.

  3. Számítógépen keresse fel a Hulu Aktiválja a készüléket oldalát, és kérés esetén jelentkezzen be.

  4. Írja be az aktiválási kódot kattintson a gombra Aktiválja.

  5. A HDTV-nek 30 másodpercen belül automatikusan be kell jelentkeznie Hulu-fiókjába.


Csatlakoztasson egy laptopot HDTV-jéhez

Nincs túl okos tévéd? A Hulu videók tévénézésénél a negyedik lehetőség a régi módszer, vagyis az asztali vagy laptop számítógép közvetlen csatlakoztatása a TV videó bemeneti portjához.

Hulu

A legtöbb új HDTV-készülék tartalmaz HDMI portokat, ami azt jelenti, hogy HDMI-kábellel és HDMI-kimeneti porttal kell rendelkeznie a laptopon vagy az asztalon. Azonban szinte minden tévében van egy VGA-port, amely a tévét laptop monitoraként használja. Ez a beállítás lehetővé teszi, hogy bármit megnézzen a tévében, beleértve a Hulut is.

Ennek a módszernek a technikai oldala azonban egy kicsit más a különböző emberek számára. Például, ha a laptop csak DVI vagy VGA porttal rendelkezik, és a HDTV csak HDMI kábeleket fogad el, akkor meg kell vásárolnia egy DVI vagy VGA átalakítót, amely kihasználhatja a TV HDMI portját.

Ha nem HDMI-kábelt használ (amely videót és hangot is tartalmaz), akkor szüksége van egy adapterre, amely csatlakoztatja a hangszóró portjához, és felosztja az audiokomponens kábelére. Egy 3.5 mm-es RCA kábel fogja ezt csinálni.