A KSP Modusok telepítése

A Kerbal Space Program (KSP) egy sok tartalmú játék, amely órákig foglalkoztathatja Önt. A rajongói közösség azonban még több tartalmat nyújtott olyan módosítások létrehozásával, amelyek megnehezíthetik, javíthatják az életminőséget, vagy csak megváltoztathatják a játék módját. Szinte ezek a modok teljesen ingyenesek, de először tudnia kell, hogyan kell telepíteni a KSP modokat.

Ez a cikk bemutatja a Kerbal Space Program modjainak telepítésének folyamatát, és néhány legjobb modot ajánl, ha csak most kezded.


Hol találhatok Kerbal Űrprogram-modokat?

A Kerbal Űrprogram modjainak megtalálása az interneten több helyen található, de néhány feltétlenül kiemelkedik.

Néhány hely a kezdéshez:

  • Curse Forge: Kezekkel lássa el a legjobb helyet az induláshoz. A Curse Forge remek hely több népszerű játék modjának megtalálásához, és a KSP az egyik legjobb része. Jó módszerek vannak a válogatásra és a keresésre, és az elérhető modok meglehetősen megbízhatóak.
  • A KSP hivatalos fórumai: Itt van egy elég átfogó lista, de valamivel nehezebb végignézni mindet. Ez nagyszerű erőforrás, ha pontosan tudja, mit keres, de nehezebb csak végigböngészni.

A KSP Modusok telepítése

Szerencsére a Kerbal Space Program modjainak telepítése nagyon egyszerű.

Általában valószínűleg jó ötlet egyszerre csak egy modot telepíteni. Túl sok miatt a játék sokkal lassabban fut, és nem minden mod játszik jól együtt. Próbálja ki mindegyiket külön-külön, mielőtt elkezdené kombinálni őket.

  1. Miután megtalálta a kipróbálni kívánt fájlt, töltse le a fájlt. Valószínűleg .zip kiterjesztésű lesz.

  2. Miután letöltötte, keresse meg az új fájlt, és csomagolja ki. Új mappát kell adnia a mod nevével.

  3. Keresse meg a KSP mappát a számítógépeden. Ha letöltötte a játékot a Steam szolgáltatásból, és nem találja a fájl mappát, kattintson a jobb gombbal a játékra a Steam könyvtárban, majd válassza a lehetőséget ingatlanok > Helyi fájlok > Tallózás a helyi fájlokban.

  4. A KSP mappában nyissa meg a GameData mappába. Húzza a mod fájl mappáját a GameData mappába.

  5. Ennyi van benne. Legközelebb, amikor betölted a Kerbal Space Programot, a mododnak együtt kell töltődnie.


Milyen Kerbal Space Program modokkal kell kezdenem?

Ez valóban attól függ, hogy mit szeretne hozzáadni a Kerbal űrprogramhoz. Böngésszen a Curse Forge legnépszerűbbjein, hogy megismerhesse, mit szeretnek használni a többi játékos, vagy ellenőrizze a fórumokat, hogy van-e valami konkrét, amit keres.

MechJab az egyik legnépszerűbb - hozzáad egy autopilot rendszert a játékhoz, de rengeteg olyan adatot is szolgáltat gépeiről, amelyeket nem talál az alapjátékban. A Kerbal Attachment System egy újabb tisztességes kiegészítő, amely rengeteg új eszközt kínál, amelyekkel játszhat.