A Skype for Mac letöltése és telepítése

A Skype videocsevegéseket, számítógép-telefon hívásokat, szöveges üzenetküldést és fájlmegosztást szervez. Bár egyes szolgáltatások előfizetéshez szükségesek, a Skype alapfunkciói ingyenesen elérhetők. Az előfizetők havi díj ellenében olyan csomagok közül választhatnak, amelyek korlátlan hívásokat tesznek lehetővé belföldi és nemzetközi helyszínekre.

Amellett, hogy ingyenesen letölthető, a Skype alkalmazás elérhető iOS, Android, Windows és Linux eszközökhöz is. A Skype kompatibilis bizonyos Xbox és Amazon Kindle Fire eszközökkel is.

1: 08

A Skype for Mac letöltése és telepítése


Töltse le a Skype for Mac alkalmazást

A Skype for Mac kliens letöltése előtt ellenőrizze, hogy a Mac megfelel-e a következő rendszerkövetelményeknek:

  • Mac OS X vagy újabb 10.10 
  • Legalább 1 GHz-es Intel processzor (Core 2 Duo)
  • Legalább 1 GB RAM
  • A QuickTime legújabb verziója

Javasolt továbbá mikrofon, webkamera és szélessávú kapcsolat, legalább 100 Kbps letöltési és feltöltési sebességgel.

Ha készen áll, nyissa meg a webböngészőt, és kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Lépjen a Skype for Mac letöltési oldalára.

  2. választ Töltse le a Skype for Mac alkalmazást.

  3. A Skype telepítőfájl letölthető az Ön számítógépére Letöltések mappát.


Indítsa el a Skype for Mac Installer alkalmazást

Nyissa meg a Letöltések mappába, és kattintson duplán aSkype for Mac telepítési fájl a telepítési folyamat elindításához.

Telepítse a Skype-ot Mac-re

Miután duplán kattintott a telepítőfájlra, megnyílik egy Finder ablak, és arra kéri, hogy adja hozzá a Skype alkalmazást az alkalmazáshoz alkalmazások mappába. Húzza a Skype logó hoz alkalmazások mappát.


Keresse meg a Skype-ot az Alkalmazások mappában

Indítsa el a Skype for Mac programot a Launchpad a Mac dokkolóból. Találd meg Skype alkalmazás ikonra, és kattintson rá.

Alternatív megoldásként keresse meg a Skype for Mac alkalmazást a alkalmazások mappába. Kattintson duplán a Skype ikonra a szolgáltatás elindításához.

Jelentkezzen be, és kezdje el használni a Skype for Mac alkalmazást

A Skype for Mac indítása után a szolgáltatás használatához jelentkezzen be Skype-fiókjába. Miután bejelentkezett, használja a Skype bármelyik hívási funkcióját, amely a következőket tartalmazza:

  • Hívás: Ingyenes Skype-Skype hívások a világ bármely pontján. Az előfizetők költséggel hívhatnak mobil és vezetékes telefonszámokat is. Mindkét szolgáltatás lehetővé teszi akár 50 fős csoportos hívásokat, valamint hívásátirányítást és hívóazonosítót. Lehetséges a Skype otthoni telefonként történő használata.
  • Videó: Ingyenes egyszemélyes vagy csoportos videohívások kezdeményezése akár 50 ember számára.
  • Üzenetek: SMS-ek, azonnali üzenetek, videoüzenetek, hangulatjelek és hangulatjelek küldése.
  • megosztása: Küldhet vagy fogadhat bármilyen méretű fájlokat, fényképeket és videókat, valamint névjegyeket és a számítógép képernyőjét egy személlyel vagy csoporttal.