HUS fájl (mi ez és hogyan nyitható meg)

A HUS fájlkiterjesztéssel rendelkező fájl a Husqvarna Designer Hímzőgép Formátum fájl, amelyet a Husqvarna Viking varrógépek használnak. A HUS fájlok varrási utasításokat tartalmaznak, amelyeket különféle hímző szoftverek olvashatnak.

Ezt a svéd vállalatot 1872-ben alapították, és korábban a Husqvarna Varrógépeknek hívták, mielőtt átálltak a VSM Csoportra. 2006-ban a VSM Group-ot megvásárolta a Kohlberg & Co., az amerikai Singer varrómárka tulajdonosa.

A VSM Groupot ezután egyesítették a Singerrel, hogy létrehozzák az SVP Worldwide címet, amely az általa képviselt varrómárkákat képviseli: a Singer, a Viking és a Pfaff.

A HUS az edzett egyedi tárhelyet és a felhasználói szolgáltatások vezetőjét is jelenti, de ezeknek a kifejezéseknek nincs köze a varrógép fájlformátumához.


Hogyan nyitható meg egy HUS fájl

A HUS fájlok a Basic Embird (a Studio beépülő modullal), a Pfaff 3D Creative Suite, a Buzz Tools 'BuzzXplore és a Design Gallery StudioPlus segítségével nyithatók meg.

Biztos vagyok benne, hogy a Husqvarna saját weboldalán található szoftverek egy része képes megnyitni a HUS fájlokat is. Ha CD-t kapott a varrógépével, akkor valószínűleg ott is megtalálható a szoftver.

A SewWhat-Pro és a szerkesztőmnek nevezett program két másik alkalmazás, amely képes lehet megnyitni a HUS fájlokat.

Ha úgy találja, hogy egy alkalmazás a számítógépén megpróbálja megnyitni a HUS fájlt, de ez nem a megfelelő alkalmazás, vagy ha inkább egy másik telepített programot szeretne megnyitni a HUS fájlokról, olvassa el az Alapértelmezett program módosítása egy adott fájlkiterjesztéshez című útmutatót. hogy a változás a Windows-ban.


HUS fájl konvertálása

A HUS fájlok SHV vagy más formátumúvá konvertálásának egyik módja a Basic Embird. Csak győződjön meg arról, hogy a Szerkesztő módot használja, amelyet a Manager között lehet váltani mód a program tetején található menüvel. Használja a filé > Mentés másként... menü opcióval több tucat formátum közül választhat.

A Data 7 Hímzés Konvertáló eszköz egy másik lehetőség a HUS fájlok más fájlformátumra konvertálásához. A próbaverziót a letöltési oldalról szerezheti be.

Használja a filé > Mentés másként... menü a Data 7 programban a HUS fájl PES-be konvertálásához (Bernina / Brother / Babylock / Simplicity); VST (virtuális öltés); Tajima DST, DSB vagy DSZ formátumai; A Wilcom T01, T03, T04 vagy T05 formátumai; Elna (EMD); Pfaff (PCS); Pfaff Mac (PCM), és számos más hasonló varrással kapcsolatos formátum.

A Wilcom TrueSizer Web egy másik módja a HUS fájlok konvertálásának. Miután regisztrált egy ingyenes felhasználói fiókot az adott webhelyen, töltse fel a fájlt a Nyílt tervezés gombot, majd használja a Eredmény mentése ... > Design átalakítása lehetőség, hogy mentse a Data 7 Hímzés Konvertáló Eszköz által támogatott néhány formátumba, valamint a PEC, SEW, JEF, PCD, PCQ és CSD formátumokba.

A Husqvarna rendelkezik egy Premier + Explorer Plug-In nevű beépülő modullal, amelynek képesnek kell lennie egy HUS fájl VP3-ba konvertálására a RUBY Royale használatához.

Általában konvertálhat egy fájlt egy ingyenes fájlkonverter segítségével, ha népszerűbb formátummal dolgozik, például MP3, DOCX vagy PDF. Az ilyen típusú átalakítóeszközök többsége azonban nem támogatja a HUS fájlokat, ezért használja a fent említett programok egyikét.


Még mindig nem tudja megnyitni a fájlt?

Ha a fájl nem nyílik meg a fenti programokkal, célszerű még egyszer ellenőrizni a fájlkiterjesztést, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem keveri-e össze a teljesen más fájlformátumot a HUS-fájllal. Úgy tűnik, hogy egyes fájloknak ugyanaz a fájlkiterjesztése, de valójában két teljesen különböző formátumban vannak.

Néhány példa a HUM (OMSI Human Configuration), az AHS és a HUH (HydroCAD Unit Hydrograph Definitions) fájlok. Mindegyik fájl olyan formátumban van, amely nem kapcsolódik a HUS formátumhoz, és ezért nem ugyanazokkal a szoftverprogramokkal nyithatók meg.

Ehelyett kutassa meg a fájl végéhez csatolt fájlkiterjesztést, hogy megtudja, mely programok képesek megnyitni vagy átalakítani.