A Netflix csatlakoztatása a TV-hez

A Netflix tévénézésének számos módja van. Amíg a készüléke - legyen az tévé, Blu-ray lejátszó, játékkonzol, médialejátszó vagy mobil eszköz - csatlakozik az internethez, képesnek kell lennie arra, hogy problémamentesen továbbítsa. Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogyan lehet a Netflix-t különféle eszközök segítségével csatlakoztatni a tévéhez.

A kompatibilis márkák és eszközök megtekintéséhez látogasson el az devices.netflix.com webhelyre.


A Netflix megtekintése TV alkalmazás használatával

Talán a Netflix tévére való bekerülésének legegyszerűbb módja egy Smart TV alkalmazás. Az LG, a Philips, a Samsung, a Sony, a Vizio és mások intelligens tévéin elérhető Netflix alkalmazás a böngésző verziójához hasonlóan működik, bár nem látja a DVD-sorát, ha van ilyen.

Netflix 

A Netflix indítása intelligens TV-n márkától függően változik; egyes modellek Netflix gombja van a távirányítón, míg mások egy gombot a megfelelő Smart TV platformhoz. A Netflix alkalmazás megnyitásához és bejelentkezéséhez olvassa el a tévé használati útmutatóját.

Lejátszási problémák? Győződjön meg arról, hogy a Smart TV és a Netflix alkalmazás frissült.


Csatlakoztassa a Netflixet a TV-hez médialejátszó, játékkonzol, Blu-Ray lejátszó vagy kábeltévé előfizetéssel

Számos olyan eszköz képes a Netflix streamingjére, amelyek közül néhány már megtalálható otthonában. Ezek tartalmazzák:

  • Médialejátszók: Az olyan eszközök, mint az Apple TV, a Roku, a Fire TV és az Nvidia Shield rendelkeznek Netflix alkalmazással. Az eszköztől függően előfordulhat, hogy a Netflix már telepítve van, vagy előfordulhat, hogy fel kell keresnie a vállalat alkalmazásboltját a letöltéshez. Az Apple TV-ben beiratkozhat a Netflix számlázására az iTunes helyett, nem pedig közvetlenül a Netflixen keresztül.

1. december 2019-jétől a Netflix már nem támogatja a régebbi Roku eszközöket. A közvetítő szerint a "technikai korlátozások" tiltják a következő Roku modellek támogatását: Roku 2050X, Roku 2100X, Roku 2000C, Roku HD Player, Roku SD Player, Roku XR Player és Roku SD Player.

  • Játék konzolok: A PlayStation és az Xbox konzolokon is vannak Netflix-alkalmazások. Letöltheti a PlayStation Store-ból vagy a Microsoft Store-ból. A Nintendo jelenlegi konzolja, a Switch jelenleg nem támogatja a Netflix-et, de a régebbi konzolok, mint a 3DS és a Wii U, igen.
  • Kábeltévé set-top boxok: Néhány kábelszolgáltató kábelcsomag részeként kínálja a Netflix szolgáltatást, beleértve az Dish, az RCN és az Xfinity szolgáltatást. Az Xfinity X1 set-top box szórakoztató platformmal rendelkezik, ahol a felhasználók hozzáférhetnek az alkalmazáshoz. Más szolgáltatók a Netflix-et kínálják csatornájuk másik csatornájaként. További részletekért forduljon a helyi szolgáltatóhoz.
  • Blu-Ray lejátszók: Az LG, a Panasonic, a Philips, a Samsung, a Sharp, a Sony és a Toshiba márkák Netflix opciót tartalmaznak a lejátszókon. A legtöbb esetben a felhasználók a lejátszó videó menüjéből férhetnek hozzá.
  • Laptopok: Természetesen számítógépén is nézheti a Netflix-et, és HDMI-kábellel is csatlakoztathatja azt a képernyőt a tévéhez.

A Netflix csatlakoztatása a TV-hez telefonról

Az iOS és az Android Netflix alkalmazások lehetővé teszik, hogy a tévékészüléken közvetített tartalmakat olyan eszközökön közvetítsd, mint egy Chromecast vagy Roku. Így teheti meg:

  1. Nyissa meg a Netflix alkalmazást, és érintse meg a ikont Öntvény ikonra.

  2. Válassza ki azt az eszközt, amelyre streamelni kíván.

  3. A Cast ikon kék színűvé válik, amikor csatlakozik. Ezt követően látnia kell a Netflix alkalmazást a tévéképernyőn.

  4. Játsszon Netflix filmet vagy adást a szokásos módon a mobileszközén.