Az AirPod-ok csatlakoztatása a Windows 10 PC-hez

Mit kell tudni

  • Ban,-ben Action Centerválassza Minden beállítás> Eszközök> Bluetooth és egyéb eszközök és kövesse az utasításokat az Airpodok hozzáadásához.
  • Miután megkezdődött a párosítási folyamat, nyomja meg a gombot kör gombot, amíg a folyamat befejeződik.

Ez a cikk elmagyarázza, hogyan használhatja a Bluetooth-t az AirPod-ok nem Apple számítógéphez történő csatlakoztatásához. Az ebben a cikkben szereplő utasítások az összes vezeték nélküli képességekkel rendelkező Apple AirPod és Windows számítógépre vonatkoznak.


Az AirPod-ok csatlakoztatása a Windows 10 számítógépekhez

Az Apple AirPod-ok csatlakoztatásának módja pontosan ugyanaz, mint bármely más Bluetooth hangszóró vagy fejhallgató hozzáadása egy Windows számítógéphez:

  1. Válassza ki a Action Center ikonra a Windows tálca jobb alsó sarkában a Windows Action Center megnyitásához.

  2. választ Minden beállítás a Windows Műveleti központban.

    Amíg az Action Center nyitva van, ellenőrizze, hogy engedélyezve van-e a Bluetooth. Az Bluetooth a csempét ki kell emelni; ha nem, válassza ki a csempét a bekapcsoláshoz.

  3. választ Eszközök a Windows beállításai között.

  4. Válassza ki a Bluetooth és más eszközök fülre a bal oldalon, majd válassza a lehetőséget Bluetooth vagy egyéb eszközök hozzáadása.

  5. választ Bluetooth a Adjon hozzá egy eszközt ablak.

  6. Apple AirPod-jának AirPodként kell megjelennie a listán. Válassza a lehetőséget AirPods hogy elkezdje a párosítási folyamatot.

    Ha az AirPod-ok nem jelennek meg, nyissa ki a töltőtok fedelét.

  7. Nyomja meg a kör gombot az Apple AirPod töltőtok hátulján, miközben a fedél nyitva van. A töltőtok világításának zöldről fehérre kell váltania.

    Folyamatosan nyomja tovább a szinkronizáló gombot, amíg a párosítás befejeződik. Ha hibaüzenetet kap, nyomja meg a gombot szinkronizálni gombot a töltőtokon, mielőtt kiválasztaná az AirPod-kat a Bluetooth-eszközök listájáról.

     alma

  8. Helyes párosítás esetén látnia kell egy "A készülék készen áll a használatra!" üzenet. Válassza a lehetőséget csinált hogy bezárja az üzenetet.


Hogyan tud az AirPods csatlakozni egy Windows PC-hez?

Az Apple AirPod-ok bármilyen számítógéphez csatlakozhatnak, a laptopoktól és a hagyományos asztali számítógépektől kezdve a modern Windows 10-eszközökig, például a Surface Pro-ig, feltéve, hogy rendelkeznek Bluetooth-kapcsolattal.

Miután csatlakozott egy Windows 10 PC-hez, az Apple AirPod-ok felhasználhatók hangok meghallgatására, hangok bevitelére a beépített mikrofonon keresztül, valamint a hangerő szabályozására vagy a hang szüneteltetésére a csapvezérlők segítségével.

Az AirPod kompatibilis a legtöbb Bluetooth-t támogató eszközzel, beleértve az Android táblagépeket és az okostelefonokat.


A Windows 10 Apple AirPod Sync problémák megoldása

Ha az Apple AirPod-k nem működnek a Windows PC-n, próbálkozzon az alábbi javításokkal:

  • Tiltsa le a Bluetooth funkciót más eszközökön. Ha párosította az AirPod-okat az iPhone-jával, az megzavarhatja a számítógéphez való csatlakozást, ezért próbálja meg ideiglenesen kikapcsolni a Bluetooth-t más eszközökön.
  • Nyissa ki a töltőtok fedelét. Az Apple AirPod-ok akkor csatlakoznak az eszközökhöz, amikor a töltőtok fedele kinyílik, és a lámpa zöldre vált. Próbálja meg néhány másodpercre kinyitni a fedelet, mielőtt levenné az AirPod-okat, és a fülébe tenné őket.

Ha továbbra is problémái vannak, kövesse az alábbi hibaelhárítási lépéseket:

  1. Nyisson meg egy olyan alkalmazást, mint például a Spotify a Windows 10 számítógépén, és kezdjen el zenét játszani.

  2. Helyezze vissza az Apple AirPod készülékeket a töltőtokjába, és zárja le a fedelet, majd várjon néhány másodpercet.

    Seremin / Getty Images 

  3. Nyissa meg a Műveleti központot, és válassza a lehetőséget Minden beállítás.

  4. választ Eszközök a Windows beállításai között.

  5. Győződjön meg arról, hogy az AirPod-ok szerepelnek a párosított eszközök listáján.

  6. Nyissa ki a töltőtok fedelét, vegye le az AirPod-okat, és helyezze mindkét fülébe.

     John Edelson / Getty Images

  7. választ AirPods az eszközlistában, majd válassza a lehetőséget Csatlakozás. Az AirPod-oknak csatlakozniuk kell, és a hangot rajtuk keresztül kell lejátszani.

    Ha az Apple AirPod-ok továbbra sem játszanak hangot, nyissa meg Minden beállítás > Eszközök, Majd válassza ki Eszköz eltávolítása alatt AirPods és ismételje meg a párosítási folyamatot.