Az Apple AirPod-ok csatlakoztatása iPhone-hoz és iPad-hez

Az Apple AirPods fülhallgatók csodálatos hangzást, valódi vezetéknélküliséget nyújtanak, jól érzik magukat a füledben, és támogatják a fejlett funkciókat, például a Sirit és az automatikus hangkiegyensúlyozást, amikor kiveszed az egyiket, a másikat viszont behagyod. vagy iPad.

A cikkben szereplő utasítások mind az eredeti AirPod-okra, mind az AirPods 2-re, valamint az iOS 10 vagy újabb rendszert futtató iPhone vagy iPad készülékekre vonatkoznak. Az AirPods Pro beállításához külön utasítások vannak.


Az Apple AirPod-ok beállítása iPhone és iPad készülékekkel

Az egyik dolog, ami az Apple AirPod-kat erőteljesé és hasznossá teszi, a bennük található, egyedi gyártású W1 chip. A W1 támogatja az AirPod-ok számos funkcióját, de az egyik legkényelmesebb a beállításuk. Az Apple úgy tervezte az AirPodokat, hogy gyorsan és könnyebben csatlakozzanak, mint más Bluetooth-eszközök.

  1. Az AirPod-ok párosításához aktiválja a Bluetooth-ot iOS-eszközén a megnyitásával Középre majd megérinti a Bluetooth ikonra.

  2. Tartsa az AirPods tokot - benne az AirPod-okkal - egy-két hüvelyk távolságra az iPhone-tól vagy iPad-től, majd nyissa ki a tokot.

  3. Nyomja meg és tartsa lenyomva az AirPods tok tokját.

  4. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Ez valószínűleg leginkább a Csatlakozás gombot.

  5. Az AirPod-kat automatikusan úgy konfigurálják, hogy működjenek minden olyan eszközzel, amely ugyanahhoz az iCloud-fiókhoz csatlakozik, amelyet a beállított eszközön használnak.

Az AirPod-ok még mindig nem csatlakoznak a fenti lépések végrehajtása után? Részletes segítséget kaphat arról, hogy megnézheti, hogyan javítható, ha az AirPod-ok nem csatlakoznak.


Az AirPod-ok használatának követelményei

Az AirPodokat más eszközökkel is használhatja, mint az iPhone és az iPad. Az AirPod-ok Androiddal működnek, csatlakozhatnak Mac-hez, és az Apple TV-ből hallhatnak hangokat. Az Apple AirPod-ok ezen eszközökkel történő használatához a következőkre van szükség:

  • Egy Apple Watch, amely watchOS 3 vagy újabb rendszert futtat.
  • MacOS 10.12 (Sierra) vagy újabb verziót futtató Mac.
  • Apple TV, amely 10.2 vagy újabb verziójú tvOS-t futtat.
  • Egy másik gyártó eszköze, amely támogatja a Bluetooth hangot.