A Pinterest gomb megkönnyíti a képek mentését és megosztását

A Pinterest Pin It gomb egy könyvjelző gomb, amelyet a Pinterest.com felhasználói telepíthetnek böngészőjükbe, hogy javítsák a képmegosztó közösségi hálóval kapcsolatos tapasztalataikat. Néhány másodpercet igénybe vesz a telepítés a Pinterest.com Goodies oldaláról. A telepítés után a Rögzítés gomb megjelenik minden nagyobb webböngésző könyvjelzősávjában.


Mit csinál a Pin It gomb?

A Pin It gomb egy könyvjelző vagy egy kis JavaScript-kódrészlet, amely egy kattintással létrehozza a könyvjelző funkciót. A telepítés után, amikor megnyomja a gombot Megtakarítás gombot a böngésző könyvjelzősávján, egy olyan szkript fut, amely lehetővé teszi a képek automatikus "rögzítését" vagy mentését a Pinterest.com-on létrehozott személyes képgyűjteményekbe.

A Pinterest gomb természetesen úgy van kialakítva, hogy lehetővé tegye az online megtalált és kedvelt képek könyvjelzővel való felvételét, miközben más webhelyeket böngész. A gomb megnyomásával minden kiválasztott kép másolatát elmenti, és a kép URL-jének vagy címének másolatával együtt a Pinterest.com-on tárolja.


A Pinterest gomb használata

Amikor meglátogat egy weboldalt, és megnyomja a böngésző menüsorának Pinterest gombját, azonnal megjelenik egy rács az adott weboldalon található összes képről, amely elérhető a Pinterest-tábláihoz.

Egyszerűen válassza ki a kívánt képet, majd nyomja meg az gombot Megtakarítás. Ezután egy legördülő menü jelenik meg, amely az összes képtáblát felsorolja a Pinteresten. Válaszd ki a lefele nyíl hogy lássa az összes tábláját. Ezután válassza ki annak a táblának a nevét, ahol tárolni szeretné a rögzített képet.


A Pinterest gomb telepítése

A Pinterest könyvjelző telepítése nagyjából olyan egyszerű, mint egy újabb gomb megnyomása. 

  1. A Pinterest oldala automatikusan felismeri a böngészőt, és megjeleníti a letöltési linket a megfelelő Pinterest kiterjesztéshez. nyomja meg Szerezze be a Böngésző gombunkat hogy a böngésző kiterjesztésébe / kiegészítő boltjába lépjen.

  2. Ha a böngésző "bolt" kiterjesztésében a Pinterest böngészőgombra lép, nyomja meg azt, amelyiket nyomja meg hozzáad or felszerel gomb elérhető az oldalon a kiegészítő telepítéséhez.

  3. Kövesse az utasításokat a kiegészítő telepítésének és engedélyezésének befejezéséhez.

  4. Amint a bővítmény telepítve van, a Pinterest gomb megjelenik a menüsorban.

Amikor weboldalakat látogat, és nyomja meg a gombot Megtakarítás gombra kattintva megragadhat egy képet, és az egyik Pinterest-táblájában tárolhatja. A gomb megnyomásával megkapja a mentett képek eredeti forráskódját, és létrehoz egy linket az eredeti forráshoz. Így bárki, aki rákattint a képeire a Pinteresten, elmehet az eredeti kontextusába.