Hogyan csatlakoztassuk a Bluetooth hangszórót a telefonhoz

Amikor eljött az ideje, hogy feltöltse a zenét a telefonjáról, nincs jobb módszer, mint egy Bluetooth hangszóróval. Akár iPhone, akár Android okostelefont használ, a buli megkezdéséhez a Bluetooth hangszóró és a telefon párosítása következik.

Az alábbi információk minden iPhone-ra és Androidra vonatkoznak, függetlenül attól, hogy melyik gyártó gyártotta az eszközt.


A párosítási mód engedélyezése hangszórón

Mielőtt bármit párosítana, helyezze a Bluetooth hangszórót párosítási módba, lehetővé téve, hogy a telefon felfedezze azt a kezdeti beállításhoz. Míg mindegyik hangszóró más módszerrel lép párosítás módba, ennek a két javaslatnak lehetővé kell tennie, hogy kitalálja, hogyan lehet a hangszórót gyorsan megfelelni. Ha az alábbi tippek nem vonatkoznak az eszközére, a további utasításokat a hangszóró gyártójának használati útmutatójában találja.

  • Nyomja meg és tartsa lenyomva a Power gombot: Számos Bluetooth-hangszóró párosítási módba kapcsol úgy, hogy kikapcsolja a hangszórót, majd bekapcsolja a készüléket, miközben lenyomva tartja a Bekapcsológombot. Ha a hangszóró párosítási módban van, általában hangot bocsát ki, vagy a fényjelzője gyorsan villog.
  • Tartsa nyomva a Párosítás gombot: Egyes Bluetooth hangszóróknak van egy külön gombjuk, amely párosítási módba kapcsolja az eszközt. Keressen egy gombot a készüléken, mellette a Bluetooth szimbólummal, majd nyomja meg és tartsa lenyomva, amíg a hangszóró hangot nem ad, vagy a fényjelzője gyorsan villogni kezd.

A már felfedezhető Bluetooth hangszóróval párosítsa iPhone vagy Android telefonjával.


A Bluetooth hangszóró csatlakoztatása iPhone-hoz

A Bluetooth hangszóró és az iPhone párosításának folyamatának csak egyszer kell megtörténnie. Miután a Bluetooth hangszórót sikeresen párosította az iPhone készülékkel, minden bekapcsoláskor automatikusan csatlakoznia kell.

  1. Helyezze a Bluetooth-eszközt párosítási módba.

  2. Nyissa meg az iPhone készüléken az beállítások app.

  3. választ Bluetooth.

  4. Győződjön meg arról, hogy a Bluetooth funkció be van kapcsolva. Ha a Bluetooth a kapcsoló zöld, a Bluetooth be van kapcsolva, és semmit sem kell megváltoztatni. Ha nem, válassza a kapcsolót a Bluetooth bekapcsolásához.

  5. Görgessen lefelé Egyéb eszközök és keresse meg a Bluetooth hangszórót a listán. Legyen türelmes, mert eltarthat egy pillanatig, amíg megjelenik.

    Győződjön meg arról, hogy a Bluetooth hangszóró párosítási módban van-e.

  6. Amikor megjelenik a hangszóró, válassza ki a csatlakoztatni kívánt eszköz nevét. Néhány másodpercbe telik, amíg a két eszköz párosul. Ha kész, az állapot frissül Összefüggő a képernyőn.


Hogyan csatlakoztassuk a Bluetooth hangszórót egy Android telefonhoz

Ugyanúgy, mint egy iPhone esetében, a Bluetooth hangszóró és az Android készülék csatlakoztatásának csak egyszer kell megtörténnie. Miután a Bluetooth hangszórót sikeresen párosította az eszközével, minden bekapcsoláskor automatikusan csatlakoznia kell.

  1. Nyissa meg a beállítások app.

  2. navigáljon Csatlakoztatott eszközök, és kapcsolja be a Bluetooth kapcsoló, ha nincs engedélyezve.

  3. választ Bluetooth az opciók megtekintéséhez.

  4. választ Párosítson új eszközt hogy a Bluetooth-eszközt párosítási módba helyezze.

  5. Keresse meg a Bluetooth hangszóró nevét a listán. Legyen türelmes, mert egy pillanatig eltarthat a megjelenés.

    Győződjön meg arról, hogy a Bluetooth hangszóró párosítási módban van-e.

  6. Válassza ki a beszélő nevét a csatlakozáshoz. Néhány másodpercbe telik, amíg az eszközök párosulnak. Ha kész, a képernyőn látható, hogy a hangszóró csatlakoztatva van.


Több hangszóró párosítása egyszerre

Néhány népszerű Bluetooth hangszóró párhuzamosan csatlakoztatható egyetlen telefonhoz a sztereó hang elérése vagy a hangerő növelése érdekében. Ha van egy hangszórója, amely megjegyzi, hogy egyszerre tudnak csatlakozni, akkor a kezdéshez töltse le a gyártó mobilalkalmazását a Google Play vagy az Apple App Store áruházból.

Például a Logitech népszerű márka, az Ultimate Ears hangszórók párosíthatók a vállalat egyik elérhető alkalmazásának letöltésével. Kérdezze meg a gyártót, hogy a hangszórókkal lehetséges-e a funkció.