Hogyan küldhetünk fényképeket a Facebook-ra iPadről

Többféle módon küldhet fényképet a Facebookra az iPad készülékéről. Töltsön fel fényképeket vagy videókat a Facebookra az iPad készülékéről a Safari segítségével, vagy használja a Facebook mobilalkalmazást. Egyszerűbb módja a fotók elküldésének a Facebookra, ha azt közvetlenül a Fotók alkalmazásból vagy a Kamera alkalmazásból teszi.


Fotók küldése a Facebookra a Fotók alkalmazásból

A Fotók alkalmazás kétféleképpen használható képek küldésére a Facebookra. Ezt megteheti korábban készített képekhez, vagy olyan képekhez vagy videókhoz, amelyeket most rögzített a Kamera alkalmazásból.

A Fotók alkalmazás használatához nyissa meg az alkalmazást, és válassza ki a Facebookon közzétenni kívánt képet. Ha egyszerre többet szeretne elküldeni, válassza a lehetőséget választ, majd válassza ki a Facebookon elhelyezni kívánt fotókat vagy videókat.

Az imént készített fotó vagy videó elküldéséhez maradjon a Kamera alkalmazásban, és koppintson a jobb oldalon látható képre vagy videóra mutató miniatűrre.

Akárhogy is, kövesse ezeket az utasításokat:

A módszer használatához telepíteni kell a Facebook alkalmazást az iPad készülékére. Töltse le a Facebookot iPad-re, ha még nincs.

  1. Érintse Megosztás.

  2. választ Facebook.

    Ha nem látja a Facebook opciót, válassza a lehetőséget Több, keresse meg Facebook a listából, és koppintson a mellette lévő gombra, hogy fehér helyett zöld legyen.

  3. Várjon, amíg a kép vagy videó feltöltésre kész. Ez eltarthat egy ideig, ha nagy felbontású fotóról van szó, ha több elem van, vagy ha videóról van szó. Előfordulhat, hogy nem látja a folyamatjelző sávot, ha ez egy kicsi elem.

  4. Opcionálisan írjon egy üzenetet a képhez, válassza ki, ki láthatja a képet, és döntse el, hogy hozzá szeretné-e adni a Facebook-oldal fényképalbumához.

  5. Érintse Következő.

  6. választ Megosztás hogy elküldje az iPad fényképét vagy videóját a Facebookra.

    Vannak más elemek is, amelyeket testreszabhat, például elküldheti a fényképet vagy videót egy Facebook-csoportnak vagy egy barátjának idővonalára.

  7. A kép vagy videó azonnal megjelenik a Facebookon. Ha nem látja, csúsztassa lefelé az oldalon a frissítéshez.


Fotók küldése a Facebookra a Facebook alkalmazásból

A Facebook alkalmazás rendelkezik egy Photo gombbal, amelyet megérintve kiválaszthatja azokat a képeket és videókat, amelyeket iPad-jéről szeretne elküldeni a Facebookra.

  1. Érintse News Feed. Vagy válassza a lehetőséget Menü és érintse meg a nevét a profil eléréséhez.

  2. Ban,-ben Mire gondolsz területen válassza a lehetőséget Fénykép.

  3. Koppintson minden olyan képre vagy videóra, amelyet el akar küldeni a Facebookra az iPad készülékén.

    Az album módosításához válassza a lehetőséget Filmtekercs.

  4. Válasszon csinált amikor elkészült a Facebookon való közzététel kiválasztásával.

  5. Írj valamit, ha akarod, és opcionálisan használd a neved alatt található gombokat, hogy kiválaszd, ki láthatja a Facebook-bejegyzést, és melyik album (ha van) alá szeretné küldeni.

  6. választ állás hogy az iPad videókat vagy fotókat elküldje a Facebookra.


Fotók küldése a Facebookra a Safariból

Fotókat és videókat is megoszthat a Facebookon olyan webböngészőből, mint a Safari, a Chrome, az Opera Touch és a Firefox. A mobil Facebook oldal minden böngészőben ugyanúgy működik, így bármilyen mobil böngészőt használhat.

  1. Nyissa meg a Facebook.com webböngészőt.

  2. Menj a News Feed oldalt vagy a profilját, majd érintse meg a elemet Fotó / Videó.

  3. választ Készítsen fényképet vagy videót a kamera alkalmazás megnyitásához, vagy Photo Library fotót vagy videót válasszon iPad-jéről, amelyet elküldhet a Facebook-ra. Vagy válassza a lehetőséget Tallózás az iCloud Drive-ban tárolt fénykép vagy videó megkereséséhez.

  4. Az iPaden tárolt fényképek vagy videók elküldéséhez a Facebookra koppintson a ikonra csinált. Ha most választotta a fényképet vagy videót, készítse el a fényképet vagy videót, majd válassza a lehetőséget Használja a Fotó lehetőséget or Használja a Videót.

  5. Opcionálisan testre szabhatja a bejegyzést szöveggel, válassza ki, hogy ki láthatja a megosztott fotókat és videókat, és adjon hozzá további elemeket.

  6. Érintse Megosztás hogy a videókat és fotókat elküldje a Facebookra.