Ameriwood Home Carson TV állvány áttekintés: Megfizethető konzol stílusú TV állvány

Web / Jeremy Laukkonen


Kivitel: Vonzó modern stílus nyitott és zárt tárolóval egyaránt

Az Ameriwood Home Carson TV állvány vonzó, modern dizájnnal rendelkezik, az Ön által választott fa-szerű kivitelekkel és fém tartóoszlopokkal. Az általunk tesztelt egység az úgynevezett eszpresszó fa bevonattal érkezett, de más kivitelben is kapható, például lapos fekete, kétszínű cseresznye és fekete, valamint egy sokkal könnyebb Sonoma tölgyfény.

Az Ameriwood Home Carson TV állvány vonzó, modern dizájnnal rendelkezik, az Ön által választott fa-szerű kivitelekkel és fém tartóoszlopokkal.

Az állvány nyitott polcokkal és zárt tárolókkal is rendelkezik, ami kellemes érintés. Az egység közepe nyitott, állítható polccal. Az oldalakat szekrényajtók zárják el, amelyek mágnesek segítségével zárva maradnak.

Az állvány tetejét, amelyet televízió támogatására terveztek, számos fém tartóoszlop választja el az állvány testétől. Ez egy nyitott területet hoz létre, ahol további házimozi berendezéseket, játékkonzolokat vagy bármi mást helyezhet el.


Beállítási folyamat: Két emberrel könnyebb, de egy emberrel megvalósítható

Ennek az állványnak a telepítési folyamata többé-kevésbé összhangban van más, lapos csomagolású bútorokkal, amelyek vevői összeszerelést igényelnek. A lábak és a tartócsövek a helyükre csavarodnak, és az egység többi része egy bütyök és zárrendszer segítségével rögzül, amit sokkal jobban szeretünk, mint a hagyományos módszer, amikor csak csavarokat vezetünk a forgácslapba.

Az egész szerelés kevesebb, mint egy órát vett igénybe egyetlen emberrel. A gyártó kettőt javasol, az egyes alkatrészek méretéből adódóan, és ez egy extra kézkészlettel mindenképpen gyorsabban összeérne.

Ez az állvány nyitott polcokkal és zárt tárolókkal is rendelkezik, ami kellemes érintés.

A kivitelezés legnehezebb része az ajtók felszerelése, mivel a csuklópántok rögzítéséhez szükséges csavarok elérése kissé kényelmetlen. Ha a zsanérok nem működnek azonnal, akkor azok beállítása is kissé bonyolult és időigényes. A szekrényajtók kiváló minőségű, tartósan épített zsanérokat használnak, a fogantyúk pedig fémek.

Web / Jeremy Laukkonen


Felépítése: Tömör forgácslap fa-szemcsés laminátummal

A Carson TV-állvány építéséhez használt táblák szilárd forgácslapokból készülnek, amelyet alacsony sűrűségű farostlemeznek is neveznek. Ez nem ideális anyag, korlátozva az állvány biztonságosan megtartható súlyának mennyiségét, de pontosan ezt várnánk egy bútorból ebben az árban. A lábak és a tartóoszlopok porszórt fémből készülnek, ami kellemes vizuális hangulatot kölcsönöz.

Kompatibilitás: A legtöbb televízióval működik, legfeljebb 50 hüvelykig

Az Ameriwood Home Carson szinte tökéletes hosszúságú egy 50 hüvelykes televízió befogadására. A kisebb tévék is jól működnek, és a legtöbb 40 hüvelykes tévékészüléken valószínűleg mindkét oldalon elegendő hely lesz a hangszórók elhelyezésére. Ha ennél az állványnál egy nagyobb televíziót állít be, akkor az az oldalakon lóg, ezért legfeljebb 55 hüvelyknél nagyobb méret használatát javasoljuk.

Ha a televíziója súlya meghaladja a 60 fontot, akkor érdemes egy nagyobb TV-állványhoz lépnie. Mivel ez az állvány kis sűrűségű farostlemezből készül, és az Ameriwood maximális terhelését 60 fontra javasolja, az állvány valószínűleg megereszkedik, ha valami nehezebbet állít rá.


Használhatóság: Kiváló hasznosság nyitott polcokkal és zárt szekrényekkel egyaránt

Úgy találtuk, hogy ez az állvány kiváló használhatóságot nyújt a mindennapi használat során. A magasság megfelelő, és a mérete tökéletes egy 50 hüvelykes televízióhoz. A televízió alatti szabad tér és az egység közepén található polcok rengeteg helyet biztosítanak a házimozi felszereléseknek, játékkonzoloknak és egyebeknek. A szekrények simán nyílnak és záródnak, ha a zsanérok megfelelően vannak beállítva, és egy kis rejtett tárhelyet biztosítanak az extra kábelekhez vagy bármi máshoz, amit el akar rejteni.

A tárolás kiváló, a televízió alatt nagy hely van a házimozi berendezések számára, középen két nagy nyitott polc és mindkét oldalon zárt szekrények DVD-k, extra kábelek és minden más kéznél tartásához.

Web / Jeremy Laukkonen

Stabilitás: Kemény szilárd a kemény padlón és a szőnyegen

Az Ameriwood Home Carson TV állvány stabil alapot biztosít a televízió és a házimozi felszereléséhez. Az alap elég nagy ahhoz, hogy sziklaszilárd legyen a szőnyegen és a kemény padlón, mint a csempe és a vinil, és a hat tartóoszlop minden irányban nagy stabilitást kínál.

Kábelkezelés és -tárolás: Tartalmazza a tisztességes kábelkezelést és a zárt tárolást

Ez az állvány nem rendelkezik fejlett kábelkezelési funkciókkal, de hátul nagy rések vannak, amelyek megkönnyítik a kábelek áthaladását. Ha azt szeretné, hogy minden a lehető legtisztábban nézzen ki, akkor egyszerű megoldás az lenne, ha a televízió tápkábelét és a bemeneti kábeleket cipzárral összekötné a középső támasztékkal, elrejtve azokat a szem elől.

A tárolás kiváló, a televízió alatt nagy hely van a házimozi berendezések számára, középen két nagy nyitott polc és mindkét oldalon zárt szekrények DVD-k, extra kábelek és minden más kéznél tartásához.

Ár: Versenyképes árazás, amit kap

Az Ameriwood Home Carson TV állvány ára általában 90 dollár körüli, és szilárd üzletet képvisel ezen az áron. Az olyan versenytársak, mint a Convenience Concepts Designs2GO TV állvány ára is általában hasonló, míg bármi, ami képes a nagyobb televíziók támogatására, általában sokkal többért kerül eladásra. Megtalálhatók olcsóbb lehetőségek kisebb méretekhez, de ha olyan állványra van szüksége, amely képes egy 60 fontos és 50 hüvelykes televízió támogatására, az Ameriwood Home Carson jó üzlet.

Verseny: Többet kell fizetnie, ha valami jobbra vágyik

Az előző részben említett Convenience Concepts Designs2GO TV állvány a Carson legközelebbi versenytársa. Mindkettőt legfeljebb 50 hüvelyk méretű televíziókhoz tervezték, és általában hasonló áron kaphatók. Az Ameriwood állvány a jobb választás, mivel fa szekrényajtókat használ, míg a Convenience Concepts műanyag ajtókat használ.

Ha összehasonlítjuk egy olyan versenytárssal, mint a Devaise 3 az 1-ben TV-állvány, az Ameriwood egység ott is az élen jár. Ezeknek az állványoknak is hasonló az ára, de az Ameriwood állvány szilárdabb, zárt és nyitott tárolóval is rendelkezik, míg a Devaise egység teljesen nyitott.

Más versenytársak, mint például a Walker Edison TV állvány, tartósabb közepes sűrűségű farostlemez konstrukciót kínálnak, de általában drágábbak. A Walker Edison ára általában 150 dollár körül van.

Devaise 3 az 1-ben tévéállvány-felülvizsgálat jogerős ítélete

Ez egy nagyszerű állvány, ha a tévé nem túl nagy

Az Ameriwood Carson TV-állvány megfelelő lehetőség, ha olyan televíziója van, amely nem nagyobb, mint 50 hüvelyk, és súlya nem haladja meg a 60 fontot. Ez az egyik legjobb lehetőség, amelyet ezen az áron talál, ezért jó választás, ha rajongsz az ilyen típusú fém-fa kialakításért.

Szemüveg

  • Termék neve Ameriwood Home Carson TV állvány

  • Termékmárka Ameriwood

  • UPC

    029986119513

  • Ára 93.32 USD

  • Súly 60 font.

  • A termék méretei: 47.2 x 20.5 x 15.75 in.

  • Anyag Laminált farostlemez és fém

  • A TV méretkorlátja 50 ”

  • A TV súlykorlátja 60 font.

  • Garancia Egy év