Az Apple Watch feloldása

Ha belép egy kódot az Apple Watch-ra, azt jelenti, hogy van, amikor manuálisan kell feloldania.


Feloldás jelszóval

Ha az Apple Watch zárolva van, akkor azért van, mert engedélyezte a jelszót. Az Apple Watch feloldásának legegyszerűbb módja a digitális Crown és írja be a jelszavát.

Egyszerű vagy összetett jelszó

A Jelszó alapértelmezett opciója az Ön által választott négyjegyű kód. Ha engedélyezett egy biztonságosabb opciót, akkor a számjegyek száma rajtad múlik; az órája nem kéri a megfelelő számjegyek megadására, ezért ne felejtse el megjegyezni!


Feloldás iPhone-val

Az iPhone-on lévő Apple Watch alkalmazásnak lehetősége van engedélyezni az óra feloldását, amikor kinyitja iPhone-ját, mindaddig, amíg:

  • Önnek lehetősége van Oldja fel iPhone készülékével váltott ON a Saját karóra> Jelszó beállítások
  • Ön viseli az órát

Néhány másodpercbe telik, amíg ez a folyamat működik, ezért tartsa az Apple Watch-ot iPhone-jához közel, amíg az óra képernyőn lévő apró kék lakat ikon eltűnik.

Az Apple Watch feloldása jelszó nélkül

Mindenkivel előfordul ... elfelejtette a jelszavát? A jó hír az, hogy feloldásához használhatja iPhone-ját az Apple Watchdal párosítva. Valójában eltávolítja a jelszót az Apple Watch-ból, majd visszaállítja az órát egy biztonsági másolatból.

Ez egy elég drasztikus lépés, ezért győződjön meg róla, hogy egyáltalán nem ismeri a jelszót. Ne feledje, hogy az összes adatot töröl az óráról, és vagy beállította újként, vagy visszaállította biztonsági másolatból. Ez fájdalom.

  1. Tartsa szorosan egymás mellett az Apple Watch és az iPhone készüléket, amíg ez a folyamat befejeződik.

  2. Az iPhone eléréséhez használja az Apple Watch alkalmazást Az órám fül és érintse meg a gombot Általános> Visszaállítás.

  3. Érintse Törölje az Apple Watch tartalmát és beállításait. Érintse meg újra az ellenőrzéshez, és kérésre adja meg az Apple ID jelszavát.

  4. Ha az Apple Watchhoz csatolt egy mobiltelefon-tervet, akkor meg kell választania a telefon-terv megtartását vagy eltávolítását. Ha csak ezt a folyamatot használja az Apple Watch feloldásához, válassza a terv megtartását.

  5. Amikor a visszaállítás befejeződött, újra beállíthatja az Apple Watch alkalmazást, és választhatja Visszaáll Backup.


Aktiválási zár az Apple Watch-on

A Find My iPhone alkalmazás tartalmazza az Activation Lock nevű funkciót, amelynek célja, hogy megakadályozza, hogy valaki más használja az óráját, ha elveszik vagy ellopják. A watchOS 2 és újabb verziói esetében ez a funkció automatikusan bekapcsol, amikor az iPhone-on az órával párosítva állítja be a Find My iPhone alkalmazást. Ez megvédi Apple Watch-ját azáltal, hogy megköveteli Apple ID-jét és jelszavát:

  • Válassza le az Apple Watch párosítását az iPhone készülékről
  • Párosítsa és használja az Apple Watch készülékét egy új iPhone-val
  • Kapcsolja ki az Find My iPhone funkciót

Az Apple Watch alkalmazás és a Saját óra fül megnyitásával ellenőrizheti, hogy be van-e kapcsolva az Aktiválási zár. Koppintson az óra nevére a képernyő tetején, majd koppintson a ikonra Információ ikonra ("i"). Ha látod Keresse meg az Apple Watch-ot akkor tudni fogja, hogy az Aktiválási zár be van kapcsolva.

Ki kell kapcsolnia az Aktiválási zár funkciót, ha javításra szorul az Apple Watch, vagy ha valaki más fogja használni. Kovesd ezeket a lepeseket:

  1. Tartsa közel az Apple Watch és az iPhone készülékét.

  2. Az iPhone-on lévő Apple Watch alkalmazásban lépjen a Az órám Tab.

  3. Koppintson az óra nevére a képernyő tetején, majd a Információ ikonra.

  4. Érintse Az Apple Watch párosításának megszüntetése. Ha van egy mobil terve az órájához, akkor koppintania kell Távolítsa el a [Carrier] tervet.

  5. Írja be az Apple ID jelszavát, és a megerősítéshez koppintson rá.

Most kinyitotta és készen áll az indulásra!