Az Apple TV Remote App használata

Az Apple TV átjárót biztosít a végtelen streaming tartalom, filmek, zene, fényképek és egyéb média számára, de elegáns, kicsi és nagyon könnyen elveszíthető távvezérlővel rendelkezik. Biztonsági mentésként az Apple TV-tulajdonosok letölthetik az ingyenes Apple TV Remote alkalmazást, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy soha nincsenek-e távvezérlő nélkül, amikor szükségük van rá.

Az Apple TV Remote alkalmazást párosítani kell az Apple TV-vel, amelyhez Apple TV távirányító szükséges. Érdemes tehát letölteni az alkalmazást, és párosítani az Apple TV-vel, mielőtt a távvezérlője elveszne vagy lemerülne az akkumulátora.

Ha iOS 12 vagy újabb rendszert használ, az Apple TV távirányító automatikusan hozzáadódik a Vezérlőközponthoz. Ez a verzió az Apple TV 4. generációjával vagy az Apple TV 4K-val működik. Ha régebbi eszközön tartózkodik (Apple TV vagy iPhone), ingyenesen letöltheti a Távoli alkalmazást az App Store-ból, és manuálisan hozzáadhatja eszközét.

Web / Andrea Hickey


Az Apple TV Remote App használatának előkészítése

Mielőtt párosítaná az Apple TV-t a Távoli alkalmazással, győződjön meg arról, hogy mind az Apple TV, mind a mobileszköz a megfelelő szoftver legfrissebb verzióját futtatja.

Beállíthatja az Apple TV-t, hogy automatikusan telepítse az új frissítéseket, amikor azok elérhetővé válnak. Az Apple TV 4K vagy a 4. generációhoz menjen a beállítások > rendszer > Szoftverfrissítések és kapcsolja be Automatikus frissítés. A szoftver automatikus frissítéséhez az Apple TV 2. vagy 3. generációján lépjen a következő helyre: beállítások > általános > Update Software és kapcsolja be Automatikus frissítés.


Az Apple TV alkalmazás használata iPhone, iPad vagy iPod Touch készülékkel

Az Apple TV Remote App alkalmazást letöltheti iPhone, iPad vagy iPod touch készülékének App Store áruházából. Ezután készen áll az Apple TV beállítására, hogy működjön együtt a készülékével.

  1. Győződjön meg arról, hogy mind az Apple TV, mind a Távoli alkalmazást használó eszköz ugyanahhoz a Wi-Fi hálózathoz csatlakozik.

  2. Az Apple TV távirányítójával kapcsolja be az Apple TV-t.

  3. Nyissa meg a Távoli alkalmazás eszközén, majd válassza a lehetőséget Adja hozzá az Apple TV-t.

  4. Érintse meg annak az Apple TV-nek a nevét, amelyet hozzá szeretne adni a Távoli alkalmazáshoz. A hálózatán lévő Apple TV-k név szerint jelennek meg, amelyet a beállítás során rendeltek hozzá. Javasoljuk, hogy a távoli alkalmazás használatának megkönnyítése érdekében nevezze el az Apple TV-ket az otthoni elhelyezkedésük, például a családi szoba vagy a hálószoba alapján.

  5. Az Apple TV most egy négyjegyű kódot jelenít meg a televízión, amelyet beír az iPhone, iPad vagy iPod touch készülékén automatikusan megjelenő képernyőre.


Az Apple TV Remote App használata

Most, hogy az Apple TV párosítva van a mobil eszközével, készen áll a Távoli alkalmazás használatára az Apple TV tartalmához való hozzáférés ellenőrzésére.

  1. Indítsa el a Távoli alkalmazás.

  2. Válassza ki azt az Apple TV-t, amelyet vezérelni szeretne iTunes Remote képernyőn.

  3. Az érintőképernyőn navigálhat bizonyos tartalmakhoz, és használhatja a Menü és Lejátszás / Szünet gombokat a lejátszáshoz.

    Válassza ki a ? (kérdőjel) ikon a jobb felső sarokban a navigációs képernyő használatához.

  4. választ csinált a jobb felső sarokban a Több menüt, és navigáljon az iTunes tartalmához.

  5. Ban,-ben Több menü, amelyet az alján található parancsikonok közül választhat a Lejátszási listák, előadók, albumok vagy visszatér a Ellenőrzés érintőképernyő az alkalmazás.

A fekete használatával Ellenőrzés képernyő lényegében megegyezik a legújabb Apple TV távirányítók használatával, amelyek a 4K verzióval érkeznek. A Remote App egy régebbi Apple TV távirányítóktól származó frissítés, amely gyorsabb görgetést és könnyebb navigálást tesz lehetővé.


Az Apple TV Remote App előnyei

Az Apple TV-hez mellékelt távirányító - az Apple legtöbb termékéhez hasonlóan - elegáns és vonzó. Ugyancsak nagyon hajlamos a kanapépárnák közé csúszni, vagy kis mérete miatt rosszul helyezkednek el. Ha a Távoli alkalmazás legalább egy Apple eszközön van, azt jelenti, hogy ha hiányzik a szokásos távvezérlő, akkor is lehetősége lesz használni az Apple TV-t.

A régebbi Apple TV távirányítók kis gombos elemeket használnak, amelyek könnyen cserélhetők, de a legtöbb ember nem tartja kéznél. Az elhalt távvezérlő azt jelenti, hogy nincs Apple TV, így a régebbi verziók tulajdonosai valóban profitálhatnak az alkalmazásból. A Távoli alkalmazás nem igényel látótávolságú láthatóságot az Apple TV dobozához, amelyre a régebbi Apple TV távirányítóknak szüksége van. Ez nagyszerű, ha a médiát egy szekrényben vagy a tévé mögött tárolja. Szintén nagyon hasznos a szülők számára, ha szünetet tarthatnak vagy műsort indíthatnak gyermekeik számára egy másik szobából.

A Távoli alkalmazásnak még egy óriási előnye van az Apple TV-hez mellékelt távirányítókkal szemben: Amikor szöveget kell beírnia, az alkalmazás biztosít egy billentyűzetet. Nincs több görgetés az egyes betűk kiválasztásához, amikor egy streaming alkalmazásba próbál bejelentkezni!