Hogyan lehet hallgatni a Pandora állomásokat offline

Ha Ön a Pandora szerelmese, javasoljuk, hogy elérhetővé tegye lejátszási listáit. A lejátszási listák mentése nem foglal el rengeteg tárhelyet a készüléken, és elképesztő előnyöket jelent, ha nincs internet-hozzáférése, de remek dallamokra van szüksége.

A cikk utasításai az Android, iOS vagy iPadOS bármely verzióján futó Pandora alkalmazásra vonatkoznak.

Klaus Vedfelt / Getty Images


Zene letöltése offline hallgatáshoz

A Pandora állomások offline hallgatásához fizetett előfizetéssel kell rendelkeznie a Pandora Plus (4.99 USD / hó) vagy a Pandora Premium (9.99 $ / hó) előfizetéssel. További információ a tervekről és az árakról a Pandora előfizetési terveiben található.

A Pandora Plus segítségével akár négy állomást is hallgathat offline módban. A Pandora Premium korlátlan offline lejátszási listákat támogat. Ha fiókjában engedélyezve van az offline hallgatás, az eljárás egyszerű. Az offline mód bekapcsolásához a Pandora mobilalkalmazásban tegye a következőket:

  1. Érintse profil.
  2. Érintse meg a beállítások ikonra (a fogaskerék).
  3. Érintse meg a Offline mód csúszka az Offline mód bekapcsolásához.

Az Offline mód engedélyezésével a Pandora által a mobileszközre letöltött tartalom az előfizetés szintjétől függ:

  • Pandora Plus: A Pandora letölti az első három állomást (vagyis azt a három állomást, amelyet leginkább hallgatott) és a Thumbprint Radio-t a mobil eszközére, és elérhetővé teszi offline módban.
  • Pandora Premium: A Pandora mobilalkalmazásban érintse meg a elemet Gyűjteményem, majd érintse meg a ikont Letöltések
    ikon azon jogosult dalok mellett, amelyeket offline módon szeretne hallgatni.

Ha a készülék a dal letöltése közben megszakítja a Wi-Fi-kapcsolatát, a Pandora elmenti a letöltés helyét, majd folytatja a letöltést, amikor újra csatlakozik az internetre.


Tippek a Pandora offline módban történő használatához

Csatlakoztassa Android készülékét, iPadjét vagy iPhone-ját a Wi-Fi-hez, mielőtt szinkronizálná az állomásokat. Letölthet zenét mobil adatkapcsolaton keresztül, nem pedig Wi-Fi-n, de rengeteg adatot éget el, és mindent letölt. Ha lehetősége van vezeték nélküli hálózathoz csatlakozni, akkor azt meg kell tennie. Időt takarít meg, mert a Wi-Fi általában gyorsabb, mint a mobil adat. Ön is pénzt fog megtakarítani, mert nem lépi túl a mobil adatcsomag adatkorlátját.

A Pandora offline módban rejlő igazi előnye, hogy akkor is szabadon hallgathat zenét, ha nem tud csatlakozni az internethez. Akár repülőgépen, akár irodai pincében, akár útközben utazik, vagy az ösvényen fut, a Pandora azzal kíméli a napot, hogy adatfogyasztás nélkül megajándékozza a szeretett dallamokkal.

Ha manuálisan állítja offline módba a Pandorát, függetlenül attól, hogy mobileszköze Wi-Fi vagy mobilhálózaton keresztül csatlakozik-e az internethez, akkor élvezheti zenéjét anélkül, hogy bármilyen hálózati sávszélességet használna.