A Google Fordító offline használata

Mit kell tudni

  • Érintse meg a fordítás innen: or lefordítani nyelv az alkalmazásban. Válasszon egy nyelvet a listából, és koppintson a letöltés nyílra. Koppintson a Letöltések
    .
  • Ismételje meg az összes letölthető nyelvet.
  • Használja az alkalmazást a szokásos módon: képes lesz szöveget, fotókat, kézírást, beszélgetéseket és hangot lefordítani.

Ez a cikk bemutatja, hogyan töltheti le a nyelveket (és törölheti őket, ha kész), hogy offline módon használja a Google Fordítót az Android és az iOS hivatalos hivatalos alkalmazásaiban. Az asztali verzió nem támogatja az offline használatot.

A Google Fordító valós időben képes átírni


A Google Fordító beállítása offline módra

Amikor más nyelven próbál megérteni vagy kommunikálni, a Google Fordító kiváló forrás. Az alkalmazás offline állapotban történő használatához le kell töltenie a lefordítandó nyelveket.

Töltse le:

Android IOS

  1. Nyissa meg a Google Fordító alkalmazást.

  2. A bal felső sarokban található nyelv a lefordítás nyelvről, míg a jobb felső sarokban található nyelv a nyelvre történő lefordítás.

    Koppintson a fordítás nyelvre vagy a nyelvre fordításra, attól függően, hogy melyiket szeretné megváltoztatni és / vagy letöltötték.

  3. Keresse meg a kívánt nyelvet a legördülő listából, és koppintson a tőle jobbra található letöltési nyílra.

  4. Megjelenik egy előugró ablak, amely megmondja, hogy mennyi tárhelyre lesz szüksége. Koppintson a Letöltések
    hogy folytassa.

    Ne feledje, hogy nem minden nyelv mellett lesz letöltési gomb, ami azt jelenti, hogy ezek nem érhetők el. Tudni fogja, hogy letöltött egy nyelvet, ha pipa ikont lát mellette a legördülő listában.

  5. Ismételje meg a harmadik és a negyedik lépést az összes kívánt nyelvnél (ha több nyelvet szeretne letölteni).

  6. Most megnyithatja a Google Fordító alkalmazást, amikor internetkapcsolat nélküli területen tartózkodik, és beállíthatja a Fordítás innen: or Fordítás nyelv, mint bármelyik korábban letöltött nyelv.

    Használja az alkalmazást a szokásos módon, ha csatlakozik az internethez. Le tudja fordítani a szöveget, fényképeket, kézírást, beszélgetéseket és hangot - mindezt offline állapotban.


Hogyan lehet törölni a letöltött nyelveket

A Google Fordító nyelvű letöltései sok tárhelyet foglalnak el - különösen, ha több nyelvet tölt le. Érdemes törölnie néhány letöltését, ha már nincs rá szüksége a hely felszabadításához. Kövesse ezeket az utasításokat a megtanulásához.

  1. Érintse beállítások az alsó menüben.

  2. Érintse Offline fordítás a Hang alatt.

  3. Érintse meg a kuka ikont a letöltött nyelvek jobb oldalán, hogy törölhesd a letöltések közül.


Rendszeresen ellenőrizze a nyelvi frissítéseket

A Google köztudottan kiadja nyelvének frissítéseit a Google Fordítóban, ezért ha hosszú távon bizonyos nyelveket tervez megőrizni a letöltésekben, érdemes ellenőrizni a nyelvi letöltéseket (beállítások > Offline fordítás), és keresse meg a rendelkezésre álló frissítéseket. Egyszerűen érintse meg a megfelelő nyelv frissítését, és kövesse a lépéseket a legfrissebb verzió megszerzéséhez.