Az iCloud aktiválási zár eltávolítása az iPad készülékről

Az iCloud aktiválási zár használata iPad-en jó és rossz is. Jó, mert nagyon hatékony lopásgátló technológia. Ez azért rossz, mert ha az imént megvásárolt iPad aktiválása zárolva van, akkor lehetetlen saját maga megkerülnie az Apple eredetileg beállítójának Apple azonosítója és jelszava nélkül. Egyszerűen fogalmazva: Amíg az iPaden van egy aktiválási zár, addig nem tudja használni.

Bár az iCloud Activation Lock megkerülése nehéz lehet, nem lehetetlen. Ez a cikk elmagyarázza, hogy mi az az Aktiválási zár, miért futhat bele, hogyan lehet megkerülni az iCloud-zárat, és felhívja a figyelmét néhány elkerülendő csalásra.

Apple, Inc.

Ha megpróbálja eltávolítani az Aktiválási zárat egy iPhone-ról, nem pedig iPadről, van egy cikkünk, amely kifejezetten az Ön számára készült. Nézze meg, hogyan oldhatja fel az iCloud-zárolt iPhone-okat.


Mi az iCloud aktiválási zár?

Az Activation Lock egy olyan funkció, amelyet az Apple az iOS 7-ben vezetett be az iOS-eszközök lopásának csökkentésére. Működik az iPhone-on, iPad-en és iPod touch-on, és automatikusan bekapcsol, amikor az iPhone keresése be van kapcsolva.

Az Activation Lock használatával a felhasználónak meg kell adnia az Apple ID felhasználónevét és jelszavát, amelyet eredetileg az iPad aktiválásához használtak annak érdekében, hogy töröljék az összes eszköz adatait, aktiválják az eszközt egy másik Apple ID-vel, vagy letiltsák az iPhone keresését.

Az Activation Lock jó munkát végez a lopások csökkentésében, mert nem valószínű, hogy a tolvajnak megvan az Apple ID felhasználóneve és jelszava annak a személynek, akitől ellopták az iPad-et. És mivel az eszköz információ nélkül nem fog működni, eleve nem sok oka van annak ellopására.

Természetesen ennek hátránya, hogy törvényesen vásárolhat használt eszközt, és elakadhat egy olyan iPaden, amely nem működik, ha az iPad aktiválva van.

Hogy világos legyen, nem minden iPad-et lopnak, amely aktiválva van. Az Activation Lock jelenléte annak a jele, hogy egy iPadet ellophatnak, de ez ártatlanul is megtörténhet. Olyan iPadet kaphat, amely megakadt az Activation Lock programban, mert a tulajdonos elfelejtette kijelentkezni az iCloudból az eszköz értékesítése előtt.


Hogyan lehet megmondani, ha az iPad aktiválása zárolva van

Elég könnyű megmondani, hogy az iPad mikor van az iCloud aktiválása zárolva. Amikor megpróbálja beállítani, akkor egy képernyőre jut, amely azt mondja Az aktiválás Lock és kéri az Apple ID felhasználónevét és jelszavát. Ez elég világos!

Az iCloud aktiválási zár eltávolítása iPadről

Csak néhány módszer van az iCloud aktiválási zár eltávolítására egy iPad készüléken. A legegyszerűbb módszer, ha hozzáfér az Apple ID felhasználónevéhez és jelszavához, amelyet eredetileg az eszköz aktiválásához használtak. Lehet, hogy ez azért van, mert ez az Ön készüléke, vagy azért, mert felveheti a kapcsolatot azzal a személlyel, aki eladta az iPad-et. Ebben az esetben hajtsa végre az alábbi lépéseket az Activation Lock eltávolításának befejezéséhez:

  1. Szerezze be az Apple ID felhasználónevét és jelszavát attól a személytől, aki eredetileg aktiválta az iPad-et. Lehet, hogy nem akarják megadni ezeket az információkat, mivel ezek hozzáférést nyújthatnak a fiókjukhoz, ezért lehet, hogy fizikailag meg kell adnia nekik az eszközt.

  2. Indítsa el az eszközt, és amikor az Activation Lock képernyőre kerül, írja be az eredeti Apple ID felhasználónevet és jelszót (vagy engedje meg, hogy az, aki eladta neked az iPad-et).

  3. Ez lehetővé teszi az iPad számára, hogy folytassa a rendszerindítást. Amikor az iPad a kezdőképernyőre jut, jelentkezzen ki az iCloudból.

    • IOS 10.2 és korábbi verziókon koppintson a ikonra beállítások > iCloud > Kijelentkezés.
    • IOS 10.3 és újabb rendszereken koppintson a ikonra beállítások > [az Ön neve]> Kijelentkezés.

  4. Amikor az iPad újra kéri az eredeti tulajdonos Apple ID felhasználónevét és jelszavát, írja be.

  5. Most koppintással törölje a maradék adatokat és beállításokat az iPad-en beállítások > általános > vissza > Erase All Content and Settings.

  6. Az iPad újraindul. Ezúttal nem szabad látnia az Aktiválás zár képernyőt, és képesnek kell lennie az iPad újszerű beállítására.

Lehet, hogy hallotta, hogy a börtönbontás az egyik módja az Activation Lock megkerülésének. Sajnálom, hogy elmondtam, de ez nem igaz. A jailbreakelés nem távolítja el az aktiválási zárat, ha engedélyezték.


Hogyan lehet megkerülni az iCloud aktiválási zárat egy iPaden az iCloud használatával

Ha az a személy, aki eladta neked az iPad-et, és akinek Apple ID-jéhez az eszköz le van zárva, nincs olyan helyen, ahol fizikailag megadhatja felhasználónevét és jelszavát az eszközön, eltávolíthatja az Aktiválási zár funkciót az iCloud segítségével. A következőket kell tennie:

  1. Nyissa meg az iCloud.com oldalt, és jelentkezzen be azzal az Apple ID felhasználónévvel és jelszóval, amelyet eredetileg az iPad aktiválásához használtak (és amellyel az iPad le van zárva).

  2. Kattints Keressen iPhone-t.

  3. Kattints Minden eszköz.

  4. Kattintson a feloldani kívánt iPad-re.

  5. Kattints Törölje az iPadet > Eltávolítás a fiókból.

  6. A fenti lépések végrehajtásával az iPad eltávolításra került a fiókjukból, és az Aktiválási zárat el kellett volna távolítani. Indítsa újra az iPad-et, és ha lehetővé teszi, hogy az Aktiválási zár képernyő megjelenítése nélkül állítsa be, a zárat eltávolították, és készen állt.

Ne essen az iCloud Activation Lock eltávolító csalásoknak! Sok olyan webhely állítja, hogy képesek eltávolítani az Aktiválási zárat az eredeti Apple ID nélkül - áron. Ez egyszerűen nem lehetséges. Ne fizesse meg nekik a pénzét; nem tehetik meg, amit ígérnek.


Hogyan lehet eltávolítani az iCloud aktiválási zárját, ha az eredeti tulajdonos nem tud vagy nem segít

Mint látható, az Activation Lock eltávolításának alapvetően egyetlen módja az, ha az eszköz előző tulajdonosának segít. De mi van, ha nem tudnak vagy nem tudnak segíteni? Ebben a helyzetben az Apple-hez kell fordulnia.

Az Apple nem tud minden esetben segíteni, de képes lehet segíteni. Két információra lesz szüksége:

  • Bizonyíték arra, hogy legálisan vásárolta az iPad-et. Ebben az esetben a nyugta a legjobb fogadás.
  • Bizonyíték arra, hogy az előző tulajdonos átadta neked az eszközt. Az e-maileknek vagy a tranzakció egyéb nyilvántartásainak működniük kell.

Ha összegyűjti ezeket a bizonyítékokat, forduljon az Apple ügyfélszolgálatához. Az Apple ellenőrzi, hogy az iPad ellopását jelentették-e, és ellenőrzi a dokumentációt. Ha az Apple meg van győződve arról, hogy felfelé vagy felfelé halad, valószínűleg eltávolítja az Activation Lock funkciót.

Kerülje azokat a szoftvereket és DNS-trükköket, amelyek azt állítják, hogy megkerülik az aktiválási zárat

Ha már keresgélt néhányat az Activation Lock eltávolításának módjairól, valószínűleg találkozott olyan szoftverrel, amely állítása szerint képes erre, vagy DNS-alapú technikákkal, amelyek megkerülik az Apple szervereit, és lehetővé teszik egy iPad aktiválását nélkülük. Javasoljuk, hogy tartsa távol ezeket a lehetőségeket.

Míg technikailag működnek és lehetővé teszik az iPad használatát, megszakítják a kapcsolatot az eszköz és az Apple között. Ez azt jelenti, hogy nem fog tudni új iOS-frissítéseket szerezni, nagyobb biztonsági hibákat és hibákat kijavítani, illetve valószínűleg nem kap támogatást az Apple-től. Elég borsos árat kell fizetni.