Az iOS Dolphin beállításainak módosítása

A Dolphin egy ingyenes mobil böngésző iOS-eszközökhöz, például iPhone-hoz és iPad-hez, valamint Android-telefonokhoz. Bár a Dolphin nem annyira népszerű, mint a Chrome, a Safari vagy a Firefox, a könnyű használat, a testreszabhatóság és a kis lábnyom miatt hűséges követőkkel rendelkezik.

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki a Dolphinból, fontos megértenie a különféle módokat és beállításokat. Itt látható, hogyan lehet testreszabni a Dolphint úgy, hogy az megfeleljen a böngészési szokásoknak és preferenciáknak.

Ez a cikk a Dolphin mobil webböngészőre vonatkozik iPhone és iPad készülékekhez, amelyekhez iOS 8.0 vagy újabb verzió szükséges.


Hogyan érhető el a Delfin menü

A Dolphin különféle módokkal és funkciókkal rendelkezik, így a felhasználók testreszabhatják a mobil böngésző használatát. Itt áttekintjük, hogyan lehet elérni a Dolphin menüjét, és mit jelentenek annak lehetőségei.

  1. Töltse le a Dolphin böngészőt iPhone vagy iPad készülékére.

  2. Nyissa meg az alkalmazást, és koppintson a ikonra Delfin ikonra a képernyő alján.

  3. Megjelenik egy menü, amely a Dolphin módjait és funkcióit mutatja.

  4. Húzza balra az ujját, ha további menüpontokat szeretne megjeleníteni.


Hogyan működnek a Dolphin menüpontjai

Itt áttekintjük az egyes Dolphin menüpontok által kínált funkciókat.

Oldal hozzáadása

Amikor megérinti a gombot Oldal hozzáadása, megkapja a lehetőséget Könyvjelző hozzáadása, Gyorstárcsázás hozzáadásavagy Gesztus hozzáadása. Megcsapolás Könyvjelző hozzáadása hozzáadja az oldalt a könyvjelzővel ellátott webhelyekhez, hasonlóan a többi böngésző működéséhez. Koppintson a Gyorstárcsázás hozzáadása és az oldal hozzáadódik a kezdőlaphoz, így egyetlen érintéssel gyorsan elindíthatja. Koppintson a Gesztus hozzáadása hogy gyors gyorsírást készítsen egy oldal indításához. Például hozzon létre egy egyszerű L gesztust a Web.com elindításához.

Megosztás

Amikor megérinti a gombot Megosztás, megkapja az oldal megosztási lehetőségét a Facebookon, a Twitteren, az Evernote-on vagy a Pocket-en. Azt is választhatja, hogy az oldalt elküldi-e egy másik eszközre, ha egy másik mobiltelefonon vagy táblagépen van bejelentkezve a Dolphin szolgáltatásba. Koppintson a Több az oldal elküldése szöveges, e-mailes, AirDrop és sok más módon.

felfrissít

Érintse felfrissít az oldal újratöltéséhez.

Keresse meg a oldalon

Ez a funkció lehetővé teszi konkrét szöveg keresését és megtalálását egy weboldalon. Koppintson a Keresse meg a oldalon hogy előhozzon egy keresőmezőt. Írja be a keresési lekérdezést, érintse meg a elemet Keresés, és megtekintheti az eredményeket.

Letöltések

Érintse Letöltések az összes letöltött fájl listájának megjelenítéséhez.

Szonár és gesztus

Érintse Szonár és gesztus gesztust kell parancsolni a Dolphinnak a gyakran látogatott webhely elérésére. Koppintson a fogaskerek ikon a már létező gesztusok listájának megtekintéséhez, vagy koppintson a elemre Gesztus létrehozása hogy újat készítsen és társítsa egy URL-hez.

privát módban

választ privát módban megakadályozza, hogy a Dolphin böngészési tevékenységet mentsen az eszközére. Aktiválásakor nem menti a böngésző előzményeit, a cookie-kat, a gyorsítótárat vagy a bejelentkezési adatokat. Koppintson a privát módban ismét, hogy visszatérjen a normális helyzetbe.

éjszakai mód

Érintse éjszakai mód sötétítse a képernyőt, hogy megakadályozza a szem megerőltetését sötét böngészés közben. Koppintson a éjszakai mód a menüből, hogy visszatérjen a normál állapotba.

Klasszikus Tab mód

Érintse Klasszikus Tab mód az összes megnyitott fül megjelenítéséhez a böngészőablak tetején, hasonlóan az asztali böngészőhöz. Koppintson a Klasszikus Tab mód ismét a normál állapotba való visszatéréshez.

Asztali mód

Érintse Asztali mód a webhelyek asztali verziójának megjelenítése az alapértelmezett mobilbarát verzió helyett.

Kép letiltása

Érintse Kép letiltása hogy a Dolphin ne töltsön be képeket. Ez korlátozza az adatfelhasználást, és lehetővé teszi az oldalak gyorsabb betöltését.

Auto Fullscreen

Megcsapolás Auto Fullscreen elrejti a menüsort a képernyő alján, amikor végiggörget egy oldalt.

Eszköztár

Érintse Eszköztár a Dolphinhoz hozzáadott plug-inek és bővítmények eléréséhez.


A Dolphin böngészőbeállításai

A Dolphin Menü opciói mellett testreszabhatja a böngésző működését a Dolphin beállításain keresztül. A Dolphin böngészőbeállításainak elérése:

  1. Válassza ki a Delfin a képernyő aljáról.

  2. Érintse meg a fogaskerek ikon bal alulról.

  3. Megjelenik a Dolphin beállítási oldala.

A Dolphin böngészőbeállításainak megértése

Itt található a Dolphin böngészőbeállításainak gyors áttekintése.

Delfinszolgálat

Alatt Delfinszolgálat, megtalálod Fiók és szinkronizálás. Koppintson a Fiók és szinkronizálás a felhőalapú Dolphin Connect szolgáltatáson keresztül szinkronizálja a tartalmat és a beállításokat az összes olyan eszközön, amely a Dolphint futtatja.

A Dolphin tartalmat szinkronizálhatja és megoszthatja az Evernote, a Facebook és a Pocket szolgáltatásokkal is.

Böngészőbeállítások

Alatt Böngészőbeállítások, megtalálja az engedélyezés lehetőségeit Fekvő / Álló rögzítés, így egy nézetet bezárhat a böngészőben. Koppintson a A betűméret beállítása alapértelmezett, közepesvagy nagy betűtípusokat, és érintse meg a elemet Keresőmotor az alapértelmezett keresőmotor-választás beállításához Yahoo!, Google, Bing, DuckDuckGovagy Wikipedia.

Szintén alatt Böngészőbeállítások, Koppintson a Link opció a linkek új lapon vagy az aktuális lapon történő megnyitása, vagy az alapértelmezett művelet megtartása mellett dönthet. Koppintson a Indításkor hogy ott kezdje, ahol abbahagyta, vagy nyissa meg az új lap oldalt. Koppintson a Adatok törlése a böngészési előzmények, a cookie-k, a gyorsítótár és a jelszavak törléséhez.

Szintén alatt Böngészőbeállítások, Koppintson a Jelszó indításkor érintésazonosítót vagy PIN-kódot igényel a Dolphin megnyitásához és használatához. Kapcsolja ki Oldalkapcsoló kapcsoló és nem fog tudni előre és hátra lapozni az oldalak között. Váltás Jelszavak mentése hogy fel tudjon hívni bizonyos weboldalak eléréséhez használt jelszavakat. Kapcsolja be Az előugró ablakok letiltása megakadályozza az előugró hirdetések és ablakok megjelenését egy weboldalon, és kapcsolja be Hirdetésblokk blokkolja a hirdetések megjelenését egy weboldalon.

Rólunk

Az utolsó szakasz, Rólunk, megjeleníti a Dolphin verziószámát. Koppintson a Mondd el nekünk mit gondolsz egy e-mail doboz megnyitásához, hogy visszajelzést küldhessen a Dolphin ügyfélszolgálatának. Koppintson a Delfin értékelése nak nek adjon az alkalmazásnak 5 csillagot az alkalmazásboltban, vagy küldjön visszajelzést e-mailben. Koppintson a Maradjon a hurokban feliratkozni a Dolphin e-mailes hírlevelére.

Az utolsó tétel az UX fejlesztési program. Kapcsolja ezt be, hogy használati adatokat küldjön a Dolphin fejlesztői csapatának. Ezeket a többnyire névtelen adatokat a böngésző jövőbeli verzióinak fejlesztésére használják.