Widget telepítése a Samsung telefonokra

A készülék kijelzőjének testreszabása során a Samsung Galaxy telefonok és táblagépek rengeteg lehetőséget kínálnak a kütyü telepítésére. Például, ha tudja, hogyan kell egy widgetet telepíteni a Samsung telefonokra, hozzáadhat egy visszaszámláló naptárt a kezdőképernyőhöz, amely emlékeztet arra, amikor egy fontos dátum közeleg.

Az ebben a cikkben szereplő utasítások az összes Samsung okostelefonra és táblagépre vonatkoznak.


Mik azok a modulok?

Ha ránéz a telefonjára, és meglátja az időjárást vagy a képernyő közepén megjelenített időt, akkor egy widgetet néz. A widgetek lehetővé teszik a képernyőn megjelenő elemek személyre szabását, így csak egy pillanat alatt szerezheti be a szükséges információkat. Számos speciális eszköz, például az 1Weather vagy a Naptár érhető el a Play Áruházban önálló alkalmazásként. Néhány különböző méretben kapható, így eldöntheti, hogy a képernyő mekkora részét töltse ki.


Widgetek hozzáadása egy Samsung telefonhoz vagy táblagéphez

Egy fontos eseményhez visszaszámláló naptármodul hozzáadásához:

  1. Tartsa nyomva a gombot kezdőképernyő, majd érintse meg widgetek a képernyő alján. 

  2. Érintse Naptár

  3. Érintse meg és tartsa lenyomva a gombot Visszaszámlálás.

  4. Húzza át és dobja el a modult ott, ahol azt szeretné, hogy megjelenjen a képernyőn.

  5. Válassza ki a naptárból azt az eseményt, amelyre vissza szeretne számolni.

  6. Válassza ki a Háttér színe és Háttér átláthatóság, majd érintse meg a gombot bal nyíl (<) mellett Widget beállítások a bal felső sarokban.

    A widgeteket átrendezheti úgy, hogy megérinti és áthúzza őket a képernyőn. A widgetek eltávolításához érintse meg és tartsa lenyomva a törölni kívánt modult, majd érintse meg a eltávolítása.